Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gilraen #3264 üzenetére
"Vagy ha megvan törve utána Itunes storbol az ingyenes programok nem mennek?"
Természetesen minden megy tovább. A fizetős alkalmazások is mennek a boltból amúgy, de az ingyenesek se romlanak el. Inkább gyanús, hogy feltettél valamit, ami megette a szabad RAM-ot, pl. Winterboard."Van pár programom ami ugye Windows alatt megy, az fog menni az Ipodon is pl: Dativus forditoprogram?"
LOL.Dehogy.
-
Csapi007
veterán
válasz
Gilraen #3232 üzenetére
Hy
Egyrész a Cydiából tölthetsz le progikat, főleg témákat és kisebb tweaketekt. Illetve magyarosításokat.
Aztán letöltöd a Szifinos Cydia sourcból (leírás) az installert (gondolom 2.2-d van akkor ahoz rakd fel).
Utána innen vagy sok hasonló oldalról leszeded ami kell berakod Itunsba és szinkronizálod az app-eket. -
Zolli77
csendes tag
válasz
Gilraen #3221 üzenetére
Hello.
Az a leírás amit karma linkelt tényleg tökéletes. Én két napja csináltam meg ezen leírás alapján és kb. 15 perc alatt készen voltam. Amikor leszedted az FW-t azt a QuickFreedom-ba be kell tallózni akkor bemásolja a saját könyvtárába, utána ha elkezded készíteni a Custom FW-t ha végzett kimásolja a desktopra. (nekem ez nem jött össze, ilyenkor kiír egy hibaüzenetet és megmondja hogy pontosan hol találod meg, így te is kimásolhatod.) Ha megfogadod a tanácsom felesleged felrakni az Installer-t mert ha nagy szükséged lenne rá Cidya-ból úgy is fel lehet rakni.
Ha tudok segítek még.
-
válasz
Gilraen #3221 üzenetére
Egyszerű: hát ne kattints rá
Az IPSW fájlokat az iTunes magához rendeli, nem csoda, hogy meg is nyílik ha rákattintasz. (Ezzel lehet pl. gyári frissítést rátenni/újratenni az iPodon). Ami lejött fájl teljesen rendben van, ezt így hívnák becsületes nevén
A QuickFreedom-ban nyomd meg a Browse gombot, és azzal keresd meg a leszedett fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest