- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
hahajdu #2668 üzenetére
húúúúúúúúúúúúh.Sikerült.Szerencse felismerte,azonnal nyomtam egy restore-t,szal sikerült,megoldotta.
Köszönöm a segitséget.Am sztetek érdemes váltani Iphone-ra??mert engem nagyon vonzz,a touch is izónyura teccik,csak ha már itt tartunk mért nem lehetne olyan amin már telefonáln is tudunk hálozattal
na mind1 köszi szépen everybody -
Béló
aktív tag
válasz
hahajdu #2545 üzenetére
egyelőre nincs, és elvileg csak egy csapat foglalkozik félig meddig az üggyel, szal lesz de még várni kell rá
nem probléma: én is igy teszek mindig, a modern akksikat ez már nem terheli le egyáltalán =szal nem veszit kapcitásábol
annyibol problema hogy igy előbb eléred a gyárilag kiszámitott lemerülési feltöltésiciklushatárt mert gyakrabban töltöd: de évekig jo igy is -
válasz
hahajdu #2334 üzenetére
- Én vegyesen szotam használni (zene/film/net), szerintem simán kibír hat órát.
- Hamar feltölt, nem mértem, szerintem 2-3 óra max. Éjszakára szoktam a gépen hagyni.
- Nem csak arra, de 2. generációs iPod Touchra még nincsen JailBreak.
- Hááát, ezt még nekem is ki kell tapasztalnom, mindenesetre PDF-et már néztem a Stanza nevű free progival. Szöveges doksikhoz (elsősorban szépirodalomhoz) jó, szakirodalomhoz már sajnos sutaHa valaki tud jobbat szóljon!
- Nincs benne GPS. Úgy lehetséges, hogy egyes Wifi routerek elküldik a helyzetüket hálózat mellett, így nagyjából be tudja tippelni az iPod, merre lehetsz. A Skyhook cég csinálja ezt a rendszert amúgy, állítólag Pesten van egy-két lefedett zóna. Mindenesetre a térképeket is netről szedi, ja.
- Kódolástól függ. Én mondjuk most tele vagyok 40 megás Family Guy részekkel, teljesen élvezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest