- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
-
-
SweetBrother
csendes tag
válasz
Csapi007 #3382 üzenetére
Hát most lesz 3 hónapja, hogy meg van, és csak nem régen tűnt fel.
Mondjuk nehezen észrevehető, lehet hogy már így kaptam meg ,csak nem néztem át annyira a felületét.
Na mindegy, várok még kicsit, és ha nem rosszabbodik a helyzet, akkor nem viszem vissza.
Teljesen jó és használható így is. -
kabi79
csendes tag
válasz
Csapi007 #3362 üzenetére
hm, itunes lehet a ludas. ma hazaértem és már szerepelt videofile a library-ben. így már tudtam is sync-elni. megpróbáltam bemásolni egy másik file-t is a sync könyvtáramba, ugyanúgy nem frissítette. próbáltam újra hozzáadni ugyanazt a könyvtárat, csak a file-t is, de mindhiába. kifogytam az ötletekből
-
válasz
Csapi007 #3308 üzenetére
Mi sem egyszerűbb.
Az iPod-ra kell az OpenSSH és valami ki-be kapcsoló program (SBSettings vagy Toggle SSH). Az SBSettings praktikus azért is, mert azzal gyorsan meghatározhatod az IP címét a Touch-nak.
Ha felraktad és bekapcsoltad az SSH daemont, fel kell raknod a gépedre a WinSCP-t, beírnod a Touch IP-címét, a felhasználó root, a jelszó alpine.
Praktikus megváltoztatni, mert ugye ezt a jelszót mindenki ismeri
Ezt a MobileTerminal-ban tudod megcsinálni, de most nem tudom leírni mert mennem kell, bocs. -
Gilraen
csendes tag
válasz
Csapi007 #3234 üzenetére
Oké, kezdem érteni...bár most kellett visszaállítanom az Ipod-ot eredetire, mert nem mentek rajta a programok.
Mikor ráklikkeltem kinyitotta majd gyorsan be is csukta a programokat.
Most újra megtöröm, hátha valamit rosszul csináltam.
Vagy ha megvan törve utána Itunes storbol az ingyenes programok nem mennek?
Van pár programom ami ugye Windows alatt megy, az fog menni az Ipodon is pl: Dativus forditoprogram? -
-
válasz
Csapi007 #3130 üzenetére
Hogy csináltad?
Én eddig úgy tudtam, hogy aktív netkapcsolat kell ahhoz, hogy lekérdezhesse a koordinátákat. A szobámban ülve megy is, a panelházon belül is igen pontosan húzza be a célkeresztet, de máshol még nem jött össze (mondjuk nem sokszor próbáltam).
Az Ml iPod modul kell a Winamphoz, és onnantól támogatni fogja az iPod Touch-ot, mint hordozható lejátszót. Legalábbis ezt olvastam, mint mondtam, nem élek ilyesmivel. A foobarra meg ezt dobta ki a Google.
-
DaniAlves
csendes tag
válasz
Csapi007 #3117 üzenetére
A Következő, csatlakoztatom az USBt és kiirja h az eszközt nem lehet felismerni nem is tölt semmi, de akármi mást dugok usb-re az jó pendrive minden de ezt mindegyik csatlakozon eljátsaz, viszont más gépen rendesen müködik. Feltettem ujra az Itunes-t de agyanugy kiirja h nem lehet felismerni az eszközt. elöre is kösz ha tudnál segíteni
-
válasz
Csapi007 #3048 üzenetére
Akkor használd egészséggel
Nekem instabil lett tőle az egész rendszer. Az egy dolog, hogy minden alkalmazás lassú lett, vagy ha pl. játékról van szó becsukódott, amikor egyszer a gépemtől távol lefagytam betelt a pohár. Megérte az a +1 DFU a leirtásához, azóta sincs bajom a Touch-csal
-
-
csakaloki
csendes tag
válasz
Csapi007 #2284 üzenetére
Hello!
Köszi a választ, még annyit hogy ha mondjuk 2.1 jailbreakelek akkor tudok appstorebol is tölteni, meg tört dolgokat is rárakni? és ha mondjuk elrontok v.mit akkor visszacsinálható a dolog? (esetleg egy már jólbevált részletes leírásról linket)
Jah és azt nem lehet kikapcsolni vhol a szinkronizálandó képek optimalizálását?(h eredeti felbontásban rakja rá)
Elöre is kösz: robi -
whiteseed
csendes tag
válasz
Csapi007 #2271 üzenetére
Én már öreg vagyok, nem sietek sehova, tudok várni ha kell. Egyszer egy amcsi nőtől vettem 12 db könyvet. Mivel nehéz volt a légiposta meg drága, így talpas szállítást kértem.
5 hónapig tartott mire ideért
Nameg néha jól jöhet a várakozás. Ha most ez nem jön be, akkor legközelebb január vége környékén lenne pénzem újra próbálni máshol.
usa belépett a masszív recesszióba, rántja magával az egész világot. Addigra remélhetőleg érződni fog az árakon a recesszió hatása.Persze azért jó lenne már a karácsonyi nagy utazások előtt beszerezni...
-
rolixyz
tag
válasz
Csapi007 #2247 üzenetére
Én sem találtam pedig néztem már jó pár helyen. Olvastam vhol, talán itt valamelyik oldalon valami diákkedvezményről vagy miről. Ez hogy működik? Én sztem egy iStyle-ban fogom venni, bár még médiában nem néztem de nem hiszem hogy olcsóbb lenne.. Szal iStyleban 65ért van 8G-s.
-
-
baliii
senior tag
válasz
Csapi007 #2194 üzenetére
már énis kérdeztem régen itt hogy gyorsabb e a 2. gen procija meg maga a gép és azt a választ kaptam thingol kollégától (aki szvsz innen a legjobban vágja a témát) hogy nem gyorsabb a procija, csak más... tehát sztem minden program ugyanugy fog menni rajtuk... de majd ugyis mgelátjuk. mondjuk akkormár most is lenne ilyen program, ha ez igy működne.
-
mortalus
csendes tag
válasz
Csapi007 #2187 üzenetére
Hmm, köszi.
Csak az a baj, hogy egyáltalán nem tudom, hogy most az 1. vagy a 2. generációsat válasszam, mert nincs kedvem fél év múlva újat venni.
Az újítások annyira nem érdekelnek, megtudok lenni hangszóró nélkül is, de félek, hogy a "régi" 1g-re már nem jelennek meg majd új programok meg stb.
Valami tanács esetleg? -
mortalus
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged