- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan app, amivel mondjuk a game-eket tudom egy külön mappába rendezni, hogy külön ikonja legyen a csoportnak?
Thx
-
kabi79
csendes tag
Én ezt vettem toknak, MM-ban 5k-ért.
http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=463329#
Karma, kösz majd próbálkozok.
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
itouch.hu-n lévő leírás alapján próbáltam az SSH-t megoldani. (2.2.1-es szoft, jailbreak-en túl vagyok, OpenSSH-t felraktam
) De alábbi hibaüzenetet kapom: Network error: Software caused connection abort.
Próbáltam a legfrissebb WinSCP-vel (2.7-es) és a legfrissebb Iphone Tunnellel is, kikapcsolatam a tűzfalat, külföldi fórumokon található megoldásokat is próbáltam (WinSCP advanced beállításokra vonatkozóan).
Volt vkinek hasonló gondja? Ha igen, hogyan sikerült megoldani?
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
itouch.hu-n lévő leírás alapján próbáltam az SSH-t megoldani. (2.2.1-es szoft, szükséges előzményeken túl vagyok
) De alábbi hibaüzenetet kapom: Network error: Software caused connection abort.
Próbáltam a legfrissebb WinSCP-vel (2.7-es) és a legfrissebb Iphone Tunnellel is, kikapcsolatam a tűzfalat, külföldi fórumokon található megoldásokat is próbáltam (WinSCP advanced beállításokra vonatkozóan), Steve Jobs voodoo bábu sem segített
Volt vkinek hasonló gondja? Ha igen, hogyan sikerült megoldani?
-
kabi79
csendes tag
Köszi, belejövök.
Saját válogatás zenéket hogyan tudom megoldani, hogy a libraryben 1 albumba kerüljenek (és így a táccsra is egy albumba), ne minden egyes db zene külön-külön szerepeljen?
Ha hozzáadtam a válogatás mappám itunes-hoz, akkor felvitte mindegyik zenét külön és úgy is syncelte
-
kabi79
csendes tag
válasz
Csapi007 #3362 üzenetére
hm, itunes lehet a ludas. ma hazaértem és már szerepelt videofile a library-ben. így már tudtam is sync-elni. megpróbáltam bemásolni egy másik file-t is a sync könyvtáramba, ugyanúgy nem frissítette. próbáltam újra hozzáadni ugyanazt a könyvtárat, csak a file-t is, de mindhiába. kifogytam az ötletekből
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
vidrop-pal (van külön iphone opció benne) mp4-be átkonvertált videót szerettem volna feltolni a táccsra, de itunes-ban nem jelenik meg a videók között a file miután bemásolom a sync-re használt mappába, így sync-kel sem érek semmit, hogy felmenjen.
mit csinálok rosszul? a file formátuma nem megfelelő?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged