- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteseed
csendes tag
Végül megvettem attól az eladótól. Arra rendes 1 éves apple garancia van. A lejátszó 62,5K volt. Szállítással együtt 67K. (kicsit sokallom, főleg hogy még csak nem is airal jön. )
Ebay meg rosszabbúl váltotta a fontot mint a bankom.
Well, még így is olcsóbb volt mint bármilyen helyi boltban/pixmánia. -
whiteseed
csendes tag
válasz
Csapi007 #2271 üzenetére
Én már öreg vagyok, nem sietek sehova, tudok várni ha kell. Egyszer egy amcsi nőtől vettem 12 db könyvet. Mivel nehéz volt a légiposta meg drága, így talpas szállítást kértem.
5 hónapig tartott mire ideért
Nameg néha jól jöhet a várakozás. Ha most ez nem jön be, akkor legközelebb január vége környékén lenne pénzem újra próbálni máshol.
usa belépett a masszív recesszióba, rántja magával az egész világot. Addigra remélhetőleg érződni fog az árakon a recesszió hatása.Persze azért jó lenne már a karácsonyi nagy utazások előtt beszerezni...
-
whiteseed
csendes tag
Nekem volt pár ilyen esetem. Sosem kellett telefonálnom sehova. Simán egy mail, ha nem reagál, utána indítom a hivatalos ebay konfliktuskezelőt. Na arra már tuti reagál az illető. Azt az ebaytól is nézi valaki, így bőven van jogorvoslatra lehetőség. Szépen higgadtan meg lehet tárgyalni a dolgot.
Egyszer volt egyetlen konfliktusos helyzetem, mikor az eladó nem kötött biztosítást a csomagra, elveszett (az egyetlen csomagom ami elveszett 3 év alatt), holott kifizettem. 1 hétig alkudozott, hogy felezzük meg a kárt. Aztán az ebay kötelezte a teljes összeg megtérítésére. Ennyi. 1 hónapot vártam a csomagra, és 1 hét alatt megkaptam a kártérítésem, és mindez 5-6 pármondatos üzenetembe került.Amúgy, nem törvényszerű, hogy elvesszen a csomagod a postán, mert egy emberé elveszett. A másik többezernek meg megérkezett. Vannak peches emberek, béna postások (ehem, enyveskezű postások), adminisztrációs bakik, hazug eladók, ilyen a világ.
Amire te gondolsz az a hercehurca, valószínű akkor lenne ha a pixamániától rendelnék
-
whiteseed
csendes tag
válasz
mortalus #2259 üzenetére
Én ezt szemeltem ki.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-2nd-Gen-iPod-touch-16GB-16-GB-WIFI-WIDESCREEN_W0QQitemZ170283200009QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players?hash=item170283200009&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A3|39%3A1|240%3A1308
Bár ahogy nézem a feedbackjait nem egy szállítási bajnok. Bár mire megkapja a clear paymentjét az tényleg akár 4-5 nap is lehet. Mail onnan meg kb 1 hét. Már ha minden simán megy és nem akad fenn sehol.
Bár nem biztos hogy szállít még UK-on kívül mert megunta a sok barmot aki nem tud olvasni / fogalma sincs a reális feltételekről szállítás ügyileg, és ezért neutralt vagy negatívot osztott neki
Ha elutasítana én írok neki, hogy én nem fogok sírni mert 2 hét mire idáig elér.
De még úgy hirdeti hogy Europe, úgyhogy nemigen ugrálhat. Ha meg sokat ugrál és a levelem ellenére sem szállít akkor akkor negatív mert átvágott a szállítássalÁltalában mindenhova szállít mindenki, ha a global oldalt választod, csak arra figyelni kell, hogy honnan, mert ha EU-n kívüli rádhúzzák még a vámot és az áfát is
De érdemes körbvenézni EU-s országok ebayein. Én azért nézek csak Uk-mert csak angolul tudok. De még szívesen körbenéznék német ebayen is.Btw, ma láttam egy iphonet. Valóságban nagyobb mint képzeltem. Kipróbáltam, minden kétségem elszállt afelől, hogy nekem kell egy touch
(Bár csodálkoztam, hogy megengedték hogy kipróbáljam, miután a kissé hámlott Motorola V300-asomhoz kerestem akut)
Mondjuk én már rendeltem pixamániától, a jelenlegi mp3 lejátszóm. Annyi probléma volt, hogy rámhúzták a gondatlan vásárlási szerződésüket (2500 Ft) + az irreálisan drága szállítást. És a beígért 3 nap helyett 2 hétig tartott mire ideért.
-
whiteseed
csendes tag
Úgy néz ki, hogy én ebayen szerzem be. (francba, válság előtt sokkal olcsóbban hozzájuthattam volna
)
5K val olcsóbb mint pixamánia, és max 1 héten belül itt van biztonságosan. Ha mégsem a paypal kártérít.
Világgaranciával meg mind1 honnan veszem. (Englandból meg amúgy sem kell vámot fizetni) -
whiteseed
csendes tag
De pont itt olvastam valahol, hogy programtelepítéshez mindenképpen kell wifis net, hogy maga az ipod csatlakozzon a hálózatra.
Bár már nem emlékszem hogy jailbreakelés vagy applestore volt a téma.
Vagy akkor vezetékesen le tudom szedni itunessal és azzal felrakni? Akkor no problem. 8K-t máris megspóroltamA nem ipod töltőről meg olyat olvastam szintén itt (vagy iphone topic) hogy volt akinek kinyírta a készülékét, mert nem kapcsolta ki az áramot a töltő. Inkább kifizetem azt az 5K-t töltőre, minthogy kicsinálja a 70K-s készülékem egy névtelen töltő.
-
whiteseed
csendes tag
Ezzel van pár probléma.
A 8 GB-s nekem kicsi, min 16gb-s kell. A pixakármibe jön ki 70K-ra szállítással.
A jelenlegi 4GB-s mp3 lejátszóm most telt meg sima 128-as mp3 makkal. Letörölni nemigen akarok róla, sőt, még rátennék min 2 gb-t. Nameg jönne rá a sok program, sok firssítés, sok kép, videó. Még az is kicsi lenne, de a 32gb-sre már sajnálnám a pénzt.
Töltőnek valóban ott a gép, csak ha utazik az ember nem mindíg jut géphez. De tény, hogy az nem létszükséglet.
Kisvárosban meg elég korlátozott a wifi ellátás. (Szomszédnak még gépe sincs nem hogy wifije) Ha nem kellene mindenképpen programtelepítéshez nem is annyira sajnálnám hogy nincs, de így mindenképpen kell.
Abban reménykedem, hogy ha kijön a dominós iphone, talán lejjebb megy az ára (bár van egy olyan érzésem, hogy ettől nem kell tartani
)
Vagy valamikor most fog kijönni az iphonegyilkosnak nevezett nokia, talán annak az ára (már ha olyan olcsó lenne mint beharangozták) szintén lejjebb nyomná az árát az iphonnak és a touchnak. -
whiteseed
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Már csak azt kellene eldönteni, hogy mikor érdemes megvenni.
Itt ez a válság ami jó is meg rossz is. Jó mert ezen időszakban a drágább műszaki cikkek árai esnek. Rossz mert a forint is zuhan mint a veszedelem, így semmit nem érek az áreséssel.Igazán lejjebb mehetne az ára még egy picivel.
70K maga a kütyü + töltő + védelem + router... De sok pénz is az
-
whiteseed
csendes tag
Üdvözletem!
Egy 2 generációs touch megvételét tervezem.
(Bár a jailbreak hiánya, elégé gondolkodásra késztet, főleg hogy már régóta téma, hogy "nemsokára" lesz, ahhoz képest semmi)
Touch tulajdonosokhoz lenne pár gyakorlati kérdésem:
1, Mennyire bírja a hideget? Értem én arra, hogy ha -10C-ben előszedem hogy váltsak egy számot, nem károsodik-e a kijelző ha fagyott állapotban nyomogatom? Illetve nem károsodik-e a memória. (Régi cube típusú lejátszóm ha pár percet töltött a hidegben, behalt a memóriája és formázni kellett, majd újrapakolni mindent.)
2, Videónézegetés helyett inkább képeket nézegetnék rajta. Mivel sok képet tennék fel rá (többezret) kérdésem, hogy lehet-e albumokat vagy mappákat létrehozni, mint a zenéknél?
Nem lenne túl jó, ha egy mappában összesűríteném az összeset.
3, olvastam hogy a képeket is úgy szinkronizálja. Máshol meg olyat olvastam, hogy az 500mb képét több gigára akarta szinkronizálni. Tényleg ilyen rossz a tömörítési aránya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged