- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteseed
csendes tag
Nekem volt pár ilyen esetem. Sosem kellett telefonálnom sehova. Simán egy mail, ha nem reagál, utána indítom a hivatalos ebay konfliktuskezelőt. Na arra már tuti reagál az illető. Azt az ebaytól is nézi valaki, így bőven van jogorvoslatra lehetőség. Szépen higgadtan meg lehet tárgyalni a dolgot.
Egyszer volt egyetlen konfliktusos helyzetem, mikor az eladó nem kötött biztosítást a csomagra, elveszett (az egyetlen csomagom ami elveszett 3 év alatt), holott kifizettem. 1 hétig alkudozott, hogy felezzük meg a kárt. Aztán az ebay kötelezte a teljes összeg megtérítésére. Ennyi. 1 hónapot vártam a csomagra, és 1 hét alatt megkaptam a kártérítésem, és mindez 5-6 pármondatos üzenetembe került.Amúgy, nem törvényszerű, hogy elvesszen a csomagod a postán, mert egy emberé elveszett. A másik többezernek meg megérkezett. Vannak peches emberek, béna postások (ehem, enyveskezű postások), adminisztrációs bakik, hazug eladók, ilyen a világ.
Amire te gondolsz az a hercehurca, valószínű akkor lenne ha a pixamániától rendelnék
-
szagud
csendes tag
Próbáltam már mindenhonnan regisztrálni, magyar oldalon, amerikai, bárhonnan lépek be, akár a free részlegből, akkor is kéri a kártya számot. Hiába megyek rá a none-ra, eltünik a kártyaszám mező, de mikor a continue-ra rányomok, kírja, hogy nem jó, mert nem adtam meg a számomat. 2 napja próbálkozom a regisztrációval, már mindent kipróbáltam. Reedem kódot is keresgéltem, egész éjjel a netet böngésztem, de nem találtam. Simán megadnám már a kártya számom, de sajnos csak Visám van, azt meg nem fogadja el a magyar oldal.
-
rOwLeY
őstag
Hali!Kipróbáltam , ezt, fasza, működik, csak annyi a szépséghiba, hogy ugye a Photos mappában van a 100Apple nevezetű mappa, amibe pakolni lehet a dolgokat, nincs vmi megoldás h ne oda rakja?!vgig próbáltam az összes logikusnak tűnő többi mappát, ami tlát a progi, de egyik sem volt jó!
-
WeNoM
csendes tag
hát pontosan már nem emléxem meik programoknál volt , de úgy kezdődött , hogy elöször nem indult el a fele , de van vagy 6 oldalnyi játék meg progi (a felének el se olvastam a leirását h mire van optimizálva
), aztán hirtelen jó lett , és mire észbekaptam már semmien program vagy játék nem indult el ... csak a gyári ami rajta volt !
-
WeNoM
csendes tag
Bejött !!! , iTunes-ban 1 restore , aztán 1 sut up as new iPod és kész , letöltöm vissza a progikat amik kellenek !
Csak még 1 kérdés , mi baja lehetett ? vagyis ha most újra letöltöm ugyanazokat a programokat akkor megint előjön a probléma ?köszönöm Ace a segitséged hálám örökké üldözni fog
-
Davey7
senior tag
Ez első kérdésedre a válasz: Doc,pdf fájlokat többfajta progival is meg tudsz jeleníteni...(én az air sharing-et használom) ezeknek a felmásolásához kell a wifi.
Zenemásolással kapcs.: sztem csak egyszer másolja át,mert a playlist-ek csak logikai dolgok...csak megmutatják a számok helyét. De én manuálisan rakom rá a számokat és semmilyen playlist-et nem használok....
-
[Ace]
aktív tag
Közben eszembe jutott még 1 kérdés...
Ha pl nekem van egy iPod nevű listám, ahol azok a zenék vannak, amiket szinkronizálok majd, de ezen kívűl van még pár listám, amik különböző kritériumok alapján válogatják a számokat, akkor csak a listát teszi majd rá az iPodra vagy a számokat is? Konkrétan az érdekel, hogyha 1 szám több listában is szerepel, akkor csak a listát teszi rá, vagy akkor annyiszor másolja át a zenét, ahány helyen szerepel? Remélem előbbi...
-
pacman789
aktív tag
HAt en a helyedbe a 2g-st valasztanam! mivel nekem van mind2bol 1g-s meg 2g-s 16gb-os touchom es nagyon lehet rajta erezni h a 2g-be erosebb proci van! Aztan eleve 32gb-t.. a farnc tudja h telipakolod akkor mennyire lesz lassu! En a te helyedbe mindenkepp 2g-st vennek!
meg par indok: Mikorofn bemenet(elvileg) tobb helyen irtak
polirozott acel a hatulja
hangszoro..
nagyobb aksi teljesitmeny...Kicsi negativum: H meg egy kis idot kell varni a JB-re!
-
Abysmal
aktív tag
Ok, kösz! Megnéztem és tényleg engedi, pedig nem is eldugott helyen van, hogy nem vettem észre?, így mindjárt más a dolog! Sejtettem már akkor is hogy van ilyen, mert úgy használhatatlan lenne, csak nem voltam benne biztos, így nem is keresgéltem. Igazából azért próbálkoztam vele régebben, mert csúszott a felirat filmeknél, pl. egy reklám miatt és a reklámot ki akartam szedni, hogy ne csússzon, aztán inkább a feliratot szerkesztettem át, így kicsit gyorsabb volt és egyszerűbb!
-
Abysmal
aktív tag
Movie Makerrel egy időben szórakoztam, de nincs kameránk, így filmet nem tudok csinálni, tehát az érdeklődés hamar abbamaradt. Volt, hogy próbálkoztam hasonlóval, de egy fél napba telt mire beolvasta, és felszeletelte több száz darabra, amit nekem kellett volna újra összeraknom és a feliratot újra hozzátennem, majd lementenem, ami megint nem 5 perc, tehát összesen jó pár órába is beletelhet egy lassabb gépen.
Mondjuk miután említetted a K-lite codec pack-ot, eszembe jutott (nem is tudom, hogy nem ugrott be hamarabb), hogy mióta újratelepítettem a gépet, azóta nem raktam föl (mindig akkor raktam fel, mikor valami progi rinyált, hogy kell neki), most felraktam, és mostmár hozzárakja feliratot, tehát
akinek a winavi ipod/stb. converter nem rak hozzá feliratot, az telepítse a K-lite codec pack-ot és utána működni fog! -
rOwLeY
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest