Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Letiltás - hogy is van ez?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz whiteseed #2178 üzenetére
Hy
Szerintem a hideggel nem lesz semmi baja, úgyis a zsebedben azért nem 0 fok van, ráadásul hát néha még fűti is magát... (főleg videó és net közben)
Lehet mappákba pakolni a képeket de a tömörítésről nem tudok nyilatkozni. Viszont van program amivel egy atz egyben rá lehet tenni itunes nélkül.mortalus: "Van hangszórója, és kicsit más a kinézete" "+oldalt hangerőszabályzó, új processzor, 2.0+-os szoftver." - 50 hsz-t se kelett volna visszaolvasnod...
Ha JB-zve van a cucc csomó progit, játékot tudsz rá pakolni ingyen."Csak úgy mondom"
-
baliii
senior tag
válasz whiteseed #2217 üzenetére
wifi semmilyen művelethez sem létszükséglet amiröl tudnék, talán dokumentumok másolásához (word excel stb de ezt még nem is próbáltam)...
nekem nincs töltőm, ha utazok akkor kölcsön szoktam kérni egy apple hálózati töltőt, az tuti jól működik én sem biztos h meg merném venni az utángyártottat, bár gondolom ezerből 1 játsza el ezt az akksi kinyírósdit, de ki tudja melyik az az egy
ja azt nem tudtam h neked ilyen sok hely kell, nekme van rajta 3,2GB zene, 200MB kép, kb150MB program (3-4 telo oldal) és asszem kb 200MB alapbol foglalt rajta a szoftver miatt... szoval nekem bőven elég, még ígyis van 3GB szabad helyem kb
mod: az áramot nem a töltő hanem az akksiban lévő chip kapcsolja ki, de ebben nem vagyok biztos...[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz whiteseed #2217 üzenetére
Programokat rá(ha nem installer vagy cydia-ából raksz rá)kábellel is lehet tolni,valamint a feltölrt app-ok is kábellel tehetőek fel,szóval wi-fi nélkül is teljesen működőképes.
Ph aprók között van egy ember,aki 5k-ért árul eredeti apple töltőt,én is tőle vettem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
baliii
senior tag
válasz whiteseed #2272 üzenetére
hááát max az autó- és ingatlanárakon fogod érezni, mert azokat szokták nagy összegü hitelből vásárolni, az ilyen "kis" tételeknél hatalmas baj kell az áreséshez, de akkor meg már nem lesz annyi pénzed hogy megvegyed mert 1milla legy a kenéyr szoval nem ezzel fogsz foglalkozni (lásd hiperinfláció)
-
Béló
aktív tag
válasz whiteseed #2395 üzenetére
sorry a linket valoban elfeledtem
csak azt nem értem miért nov. 3ai a videófeltöltés, hát ez mekkora
apropo: hol érdemes venni touchot?
(és ha lehet deákkedvezménnyel, azért még annak számitok szoval ki szeretném használni)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest