Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
válasz
whiteseed #2395 üzenetére
sorry a linket valoban elfeledtem
csak azt nem értem miért nov. 3ai a videófeltöltés, hát ez mekkora
apropo: hol érdemes venni touchot?
(és ha lehet deákkedvezménnyel, azért még annak számitok szoval ki szeretném használni) -
baliii
senior tag
válasz
whiteseed #2272 üzenetére
hááát max az autó- és ingatlanárakon fogod érezni, mert azokat szokták nagy összegü hitelből vásárolni, az ilyen "kis" tételeknél hatalmas baj kell az áreséshez, de akkor meg már nem lesz annyi pénzed hogy megvegyed mert 1milla legy a kenéyr szoval nem ezzel fogsz foglalkozni (lásd hiperinfláció)
-
Zirowe
nagyúr
-
baliii
senior tag
válasz
whiteseed #2217 üzenetére
wifi semmilyen művelethez sem létszükséglet amiröl tudnék, talán dokumentumok másolásához (word excel stb de ezt még nem is próbáltam)...
nekem nincs töltőm, ha utazok akkor kölcsön szoktam kérni egy apple hálózati töltőt, az tuti jól működikén sem biztos h meg merném venni az utángyártottat, bár gondolom ezerből 1 játsza el ezt az akksi kinyírósdit, de ki tudja melyik az az egy
ja azt nem tudtam h neked ilyen sok hely kell, nekme van rajta 3,2GB zene, 200MB kép, kb150MB program (3-4 telo oldal) és asszem kb 200MB alapbol foglalt rajta a szoftver miatt... szoval nekem bőven elég, még ígyis van 3GB szabad helyem kb
mod: az áramot nem a töltő hanem az akksiban lévő chip kapcsolja ki, de ebben nem vagyok biztos... -
Csapi007
veterán
válasz
whiteseed #2178 üzenetére
Hy
Szerintem a hideggel nem lesz semmi baja, úgyis a zsebedben azért nem 0 fok van, ráadásul hát néha még fűti is magát... (főleg videó és net közben)
Lehet mappákba pakolni a képeket de a tömörítésről nem tudok nyilatkozni. Viszont van program amivel egy atz egyben rá lehet tenni itunes nélkül.mortalus: "Van hangszórója, és kicsit más a kinézete" "+oldalt hangerőszabályzó, új processzor, 2.0+-os szoftver." - 50 hsz-t se kelett volna visszaolvasnod...
Ha JB-zve van a cucc csomó progit, játékot tudsz rá pakolni ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest