- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
igen bocsi bankártya számot akartam. a lejárat dátumához mind1 mit irok be nem? azt nemtudom honnan szüljem ki. hogy a 3 a betüs sec kodot miért nem fogadja el azt nemtudom. eddig jo volt, csak letiltottam itunsban h véletlenül se tudjak letölteni fizetöset, de most ráakadtam egy játékra.....
-
-
skylinelaca
senior tag
-
Mtt
tag
Az én konfigomon (2001-ben vettük a gépet
) nagyon lassú az iTunes ezért ezt vagy őt használom (a másodikat egy PH!-s srác írta), nem tudom kinek van még rajtam kívül 1,6-os procija...
Én olyan lejátszási lehetőséget keresek, ami a régi hifimen volt, hogy amikor hallgatok valami már előre berakom az utána következő pár számot, amit akarok majd. Gondolom van ilyen, csak még nem találtam meg.
-
hakos1987
őstag
nah most beégtem, köszi
egyébként ugyan az a helyzet....amúgy miért nem az ipodból olvassa ki az 1. üzembehelyezés dátumát? ennek így nem sok értelme van, mint mondtam, ha számlám lenne a vásárlásról, akkor tudnám a garanciát érvényesíttetni, illetve a pontos lejárat dátumát....
-
hakos1987
őstag
-
Stifler93
tag
Akkor leírom részletesen. Vinyómon van egy Zene nevű mappa. Ebben a mappában vannak a zenéim, egyikhez sincs se borító, se lyrics hozzárendelve. Kijelöltem az összes zenét és áthúztam (rámásoltam) iTunes-ban az iPod Music mappába. Itt, az iPod Music mappán belül szerkesztettem az összeset. Remélem így már érthetőbben írtam.
-
KisApám
addikt
Köszi!
Akkor Discovery és nem kell semmi más, hogy a pdf-et és a többit megnyithassam...Az iPodon hova mentsem le az anyagot, hog lássa is a gép és megnyitható legyen?
Csak a működésére lenék kíváncsi, hogy ne találgassak, mert ha van pár jó segítőkész ember itt, aki már csinált ilyet, az biztosan tudja.
Hopp, visszaolvastam, ott már írtad
Este otthon próbálkozom.
-
KisApám
addikt
1. Letöltöttem a Discover Wifi-t.
2. Elindítom a iPodon ezt.
3. Az megjelenít valamilyen linket.
4. ezt beírom a számítógép böngészőjébe
5. ezek után ezen keresztül fel tudom tölteni a pdf dokumentumot az iPodra.No meg gondolom kell egy pdf olvasó az iPodra.
Egy ReflowPDF progit találtam (free) az apple store-ban, letöltöttem, gondolom az jó lesz az olvasáshoz, ha egyáltalán sikerül feltöltenem a gépre. -
AloeVera
tag
Két lehetőséged van, de mindkettőhöz van egy közös lépés: fel kell venned a zenéidet az iTunes Library-be
Öööö... Ha a Manually manage music and videos opció be van állítva, drag&droppal rá lehet húzni iTunesban az iPodra a file-okat Explorerből (vagy Finderből) anélkül, hogy a Library-be bekerülnének.
-
-
hakos1987
őstag
köszi, igen, utána néztem a part no-nek és valóban, 2. gen, de a srác korrekt volt és visszautalt 5K-t, így igazából nem szomorkodok. Érdemes viszont az új firmware-t feldobni? ha jailbreaket szeretnék, nem jobb a 2-es fw? mert valahol mintha olvastam volna, hogy újraindítás után újra kell csinálni. Vagy az csak az ,,ál" 3 gen 8gb-ra vonatkozik?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest