- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
Üdv! Felpakoltam az iOS4-et az Ipod Touch 3g 32gb-mre, de nem tudom beállítani a battery percentage-et, mivel nincs "usage" menüpont a settings/general alatt. Kérdésem: Csak iPhone-nál lehet bekapcsolni a százalékos akkululátort?
-
=WiNTeR=
senior tag
Az új iPod Touch is meg fogja kapni az A4-es procit és a szifon 4g összes hardware-ét szerintetek?
-
=WiNTeR=
senior tag
Egy kérdés: Ha a touchon 3.1.2-es os van, és restorolni akarnám shift+restore nélkül, akkor A restoret követően 3.1.3-as os lesz rajta?
-
=WiNTeR=
senior tag
Na de ha már valamiért kipengettem egy rakás pénzt, legalább dönthetném el magam, hogy mi kell rá, és hogy hogyan. Egy kis választási lehetőség nem ártana. Nekem legalábbis biztos nem.
+ egy kérdés: törés nélkül lehet pendrive-ként használni a touch-ot? -
=WiNTeR=
senior tag
Ezért nem is szeretik az Apple-t. Belepofázik a felhasználók saját dolgaiba. Nah mindegy, a végén úgyis az alma fog veszíteni.
-
=WiNTeR=
senior tag
És egy shift+restore-ral vissza lehet állítani a 3.1.2-es Fw-t, ha az le van töltve a vinyóra?
-
=WiNTeR=
senior tag
A mostanában legyártott Ipod Touch-ok már mind 3.1.3-as verzióval jönnek ki a gyárból?
-
=WiNTeR=
senior tag
Az Ipod Touch képes lejátszani weboldalba ágyazott MP4 fájlokat a Safari segítségével, külső plugin nélkül?
-
=WiNTeR=
senior tag
Elsősorban a SwitchEasy NeoTouch tulajoknak szólna a kérdésem: Úgy láttam egynéhány képen és videón, hogy a fehér változatú toknál a középen futó műanyag lefogószerűség kiemelkedik a hátlapból, ellenben a fekete változatúval, ahol a szóban forgó hosszanti műanyag cuccos szépen belesimul az alatta lévő rétegbe, egy szinten van vele. Ez tényleg így van? Tehát mégis van különbség a két változat között vagy csak én láttam rosszul?
-
=WiNTeR=
senior tag
Üdv mindenkinek! Egy 3 Generációs 32gb-os Touch-ot szeretnék venni a közeljövőben, csakhogy a garanciával nagyon nem vagyok tisztában. Néztem gianni bazárját, ahol jó áron lehetne kapni a készüléket, csakhogy nem tudom hogy kapok-e hozzá számlát és garancialevelet, és ha igen akkor egy esetleges garanciális ügyintézésnél a világgarancia hazai képviseleténél (mely tudtommal az iStlye) elfogadnák-e, tekintve hogy nem kiskerbe vásároltam? A másik kérdésem is ide kapcsolódik, mely nem más mint hogy a kiskerben csinálnak-e valamit ahhoz, hogy az Apple oldalán a gyártási szám alapján az egy éves alap garancia elkezdődjön? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest