Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új belépő a Honortól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning
üzenetére
egyetlen ok hogy semmi előrelépés a 2G-hez képest. Akkor már ink veszek olcsobban egy még raktáron lévő 2.GEN-t. egyetlen különbség hogy a régit könyebb JB-zni. persze egyszer elfogy a 2G és akkor jo a 3G.
Más: Igen .. a 32 giga sztem is rengeteg, ha létezne 3G 16gb akkor azlenne a legjobb. meg ne felejtsük el hogy a 8gb az nem 8 hanem csak 7 .. persze ez csak egyéni vélemény hogy kevés, ahány felhasználó annyi féle igény
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
hcstuning
üzenetére
Elnézést én csak annyit hogy "mert erre volt pénzem" ennyi

Ahogy néztem a méreteket nekem megfelel..Én speciel YouTube Music videókat töltök fel átlag 10-20-30 megában ez bőven elég..Nekem pár alkalmazásra lesz szükségem 2-4 max és természetesen a filmezés azt most tesztelem még komplett DivX filmet (ami jó minőség is) nem konvertáltam át de majd kiderül méretben mennyi.Itunes szerintem perfect..semmi másolás csak Snyc és ennyi.(Frissités gombra még nem mertem nyomni)
Ami furcsa viszont hogy 8giga helyett 7ről indultam amit hirtelen nem tudok miért..valamit lehet elnyomtam a nagy izgalomban.
Nagyon jó az Apple szerintem előkeresem a malacperselyt és gyűjtök majd egy imac-re is.
Sebességgel abszolút elégedett vagyok és a várt Apple minőség fogadott.
Füles a vártnál sokkal szebben szól..Eddig pozitív.
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning
üzenetére
az információid jók, 3G 8gbot én tuti nem vennék. az alkalmazások mérete változó, vannak pár megásak is , de a komolyabb gémek között a 200 mega sem ritka.
1Gen-t én nem vennék, akkor SZERINTEM ink a másik. De ezt neked kell eldöntened hogy mi a fontosabb. Mennyi filmet raksz rá? mennyi zene? sok app?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest