- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
egyetlen ok hogy semmi előrelépés a 2G-hez képest. Akkor már ink veszek olcsobban egy még raktáron lévő 2.GEN-t. egyetlen különbség hogy a régit könyebb JB-zni. persze egyszer elfogy a 2G és akkor jo a 3G.
Más: Igen .. a 32 giga sztem is rengeteg, ha létezne 3G 16gb akkor azlenne a legjobb. meg ne felejtsük el hogy a 8gb az nem 8 hanem csak 7 .. persze ez csak egyéni vélemény hogy kevés, ahány felhasználó annyi féle igény
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
Elnézést én csak annyit hogy "mert erre volt pénzem" ennyi
Ahogy néztem a méreteket nekem megfelel..Én speciel YouTube Music videókat töltök fel átlag 10-20-30 megában ez bőven elég..Nekem pár alkalmazásra lesz szükségem 2-4 max és természetesen a filmezés azt most tesztelem még komplett DivX filmet (ami jó minőség is) nem konvertáltam át de majd kiderül méretben mennyi.Itunes szerintem perfect..semmi másolás csak Snyc és ennyi.(Frissités gombra még nem mertem nyomni)
Ami furcsa viszont hogy 8giga helyett 7ről indultam amit hirtelen nem tudok miért..valamit lehet elnyomtam a nagy izgalomban.
Nagyon jó az Apple szerintem előkeresem a malacperselyt és gyűjtök majd egy imac-re is.
Sebességgel abszolút elégedett vagyok és a várt Apple minőség fogadott.
Füles a vártnál sokkal szebben szól..Eddig pozitív.
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning #6317 üzenetére
az információid jók, 3G 8gbot én tuti nem vennék. az alkalmazások mérete változó, vannak pár megásak is , de a komolyabb gémek között a 200 mega sem ritka.
1Gen-t én nem vennék, akkor SZERINTEM ink a másik. De ezt neked kell eldöntened hogy mi a fontosabb. Mennyi filmet raksz rá? mennyi zene? sok app?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged