- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
-
Bling95
őstag
válasz
szorcsika #4529 üzenetére
a 8.2-t ne rakd fel !!
Szóval szerintem kezd előröl az egészet.
1. Nyomj egy restore-t
2. rakd fel rá a 2.2.1-es szoftver-t
3. töltsd le a redsn0w 0.3-at
4. inditsd el a redsn0w-tonnantól meg már irja hogy mit kell csinálnod ( előbb kikapcsolod , majd DFU mód )
és elméletileg ennyi, az érdekelne hogy milyen netet használsz? wifi-s, kábeles, vagy mobilnet ?
-
válasz
szorcsika #4529 üzenetére
Inkább próbáld meg újra rákötni, és angolul írd ide a hibát
Abból legalább ki lehet indulni. Egyébként szerintem ez még nem szervizes probléma, annál olcsóbban is meg lehet úszni, maximum többet kell verekedni.
Egyébként személyesen nem tudok szervizt, de a szifon.com-on pl. van valami ilyesmi, bal oldalt.
-
szorcsika
csendes tag
válasz
szorcsika #4526 üzenetére
Na végett ért a toltés, de viszont megint azt kéri hogy dugjam az itunsba!!! Na most mt csináljak???
iTunsban pedig azt mondja, hogy elobb telepitenem klla softvert mielott hasznáélnám a iTunestm, de hát rostorolltam már 40 szer, de sehogy sem sikerul, mert moindig kiirja hoigy hiba lépett fel!!!!
-
válasz
szorcsika #4524 üzenetére
Milyen géped van? Asztali, laptop, valamilyen Mac-származék?
A Macnél és a laptopnál mindegy, amíg közvetlenül a gépre kötöd, az asztaliaknál számít, hogy a gép hátuljába (azaz közvetlenül az alaplapra) kötöd az iPodot, vagy a gépház elejére kivezetett csatlakozókra. Merthogy a hátlapival működik stabilan.
-
válasz
szorcsika #4503 üzenetére
Még valami, csak már kicsúsztam a szerkesztésből. Nem emlékszem, első vagy második generációs Touch-od van? Mert ha második, akkor nincs más választásod, mint a frissítés (ami egyébként is megéri szerintem, sokat alakult a rendszer) - ugyanis a korábbi szoftverekhez egyszerűen nem készült jailbreak
Bling95: De valami ilyesmi volt 3.0-án is Nálad, nem? Mondjuk nem tudom mi lehet és mit lehetne tenni.
-
válasz
szorcsika #4503 üzenetére
Nem kell nagy varázslat hozzá, rádugod az iPodot a gépedre, iTunes -> Update, és kész is, adatok, programok maradnak. A frissítéshez és utána a jailbreakhez se kell Wifi, bár ez utóbbihoz ajánlott, hogy tudjál dolgokat telepíteni.
A 3.0-ás frissítés az, amiért vagy fizetni, vagy trükközni kell.
Bling95: Mintha ez már lett volna, nem?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged