Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
KisApám #5704 üzenetére
csak keményen
istyle-al nekem semmi tapasztalatom nincs, médiába vettemMás: akkor hétvégén lehet hogy összehozom ezt az írást róla, még a garanciális dolgokat gondoltam beleírni hogy akkor hogy is van ez a világgarancia magyarországon ( mármint hogy nincs
)
mert ha jól tudom csak a hivatalos apple resellereknél kerül be a cucc sorszám alapján szóval pl az én médiában vásárolt ipodomat gyártási szám alapján nem javítják
-
BB64
csendes tag
válasz
KisApám #5704 üzenetére
Az istyle-ról nekem sincs vmi túl jó véleményem. Kinéztem egy crumpler tokot a touchnak, küldtem is nekik egy mailt, hogy van-e a westendbe, és még csak vissza se írtak, mikor elmentem akkor meg természetesen nem volt. Ma küldtem nekik mégegyet, hogy lehet kapni egyáltalán vmelyik üzletükben Budapesten, remélem erre fognak már válaszolni.
Mondjuk mikor vettem az ipodot, akkor jófejek voltak, mert eléggé akciós volt, és még egy switcheasy tokot is adtak ajándékba -
Kommy
veterán
válasz
KisApám #5660 üzenetére
Úgy rendezed a programokat akarod, ezt megteheted iTunesban ha az ipodon kattintasz és ott az apps fülre majd egérrel tudod mozgatnia programokat, majd ezután szinkronizálsz és beáll az ipodon is., Vagy pedig magán az ipodon hosszan nyomod valamelyik program ikonját ekkor elkezdenek rezegni az ikonok és olyan sorrendbe rakod ahogy akarod, majd nyomsz egy HOME gombot az ipodon és akkor fixálja a helyüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest