- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
Úgy tűnik hogy a windows sem reagál az eszközre. Sajnos másik kábelem most nincs, de amikor rádugtam reggel a kábellel és az átalakítóval a 220-ra úgy emlékszem töltött. Megpróbálom egy másik gépen is. Sajnos a BlackRa1n se nagyon üzemel ha nem ismeri fel a gép a touchot.
-
Mtt
tag
Sziasztok!
Az létezik h meghalt a touch-om? Amikor bekapcsolom az alma logo jelenik meg rajta és egy fogaskerék ábra.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
Mtt
tag
Úgy néz ki kicsit lemaradtam, de elolvastam reggeli bemelegítő gyanánt a Mobilaréna iPad-dal foglalkozó írását és mondhatni lehidaltam. Láttam már erről korábban pletykákat, de mind 1000$ körüli összegről beszélt, most ennek a feléért...
Remélem fél éven belül eljut hozzánk is és mondjuk a megérkezése után egy évvel használt-piacon már ha 70k körüli áron lehet majd venni, akkor nekem is lesz. -
Mtt
tag
válasz
redbullinger #6158 üzenetére
De!
-
Mtt
tag
Az én konfigomon (2001-ben vettük a gépet
) nagyon lassú az iTunes ezért ezt vagy őt használom (a másodikat egy PH!-s srác írta), nem tudom kinek van még rajtam kívül 1,6-os procija...
Én olyan lejátszási lehetőséget keresek, ami a régi hifimen volt, hogy amikor hallgatok valami már előre berakom az utána következő pár számot, amit akarok majd. Gondolom van ilyen, csak még nem találtam meg.
-
Mtt
tag
válasz
Csapi007 #6144 üzenetére
Kérdés milyen belépőárral jön az új és mennyivel csökkenti a 3g árát...
@redbullinger: Ha nem akarsz sokáig várni a vásárlással akkor a 2g 16GB-t javasolnám, nem csak azért mert most egy ilyenről írok, hanem azért is, mert ez kapacitását és árát tekintve a legoptimálisabb, persze a használtpiacon körültekintve. 3g-t inkább 32GB-s verzióban vennék, ha elég neked 8GB akkor is 2g használt jó állapotú, szerintem... Ha meg nem szereted a használt cuccokat akkor...
3g 32GB
-
Mtt
tag
-
Mtt
tag
válasz
redbullinger #6076 üzenetére
Touchot nem éri meg behozni, de macbookot már megéri szerintem.
-
Mtt
tag
Sziasztok!
A minap ezt a gyönyörűséget vettem észre a touchom kijelzőjén:
(nagyobb képek)
Nekem szennyeződésnek tűnik nem kijelzőhibának, de nem tapasztaltam még ilyet. Inkább barnás színe van, a képen a vaku miatt inkább fehérnek látszik...
Láttatok már ilyet? Hogyan lehetne eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest