- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van az iPod Touch-omhoz audio-video kábelem, amit rá lehet kötni TV-re, kivetítőre stb.
Sajnos mindegyikre azt írta ki a gép, hogy NOT SUPPORTED THE ACCESSORY...Mire lehet egyáltalán rákötni???
Valakinek összejött már?
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy iPod Touch 3rd gen 32Gb gépezetem.
1 éves.Mostanság, ha elküldöm pihenni (nem teljes kikapcsolás), sajna hamar lemerül...
1. Az aksi adta meg magát?
2. Vagy valami program, miegyéb húzhatja le az aksit? -
KisApám
addikt
Sziasztok!
TOKot akarok venni 3. gen. IPOD TOUCH-hoz.
Hol lehet kapni? (istyle kizárva, hetek óta nincs ott... röhej...)Illetve egy fontos dolog:
a hirdetésekben, boltok oldalán szerepel, hogy a tok a 2. generációs IPOD TOUCH-hoz van.Ezek szerint ennyire különbözik a 2. g. és 3 g. készülék, hogy a tokok nem "kompatibilisek"???
-
KisApám
addikt
Ha filmet akarok nézni, akkor gondolom felejtsem el a feliratozást rajta...
Kell akkor egy szoftver, amivel "ráégetem" a filmre a feliratot. -
KisApám
addikt
Voltam 3 iStyle oltban, hogy iPod Touch-hoz tokot vegyek.
A 3 boltban összesen 2 db volt (!!!), abból egy fehér, meg egy rózsaszín...Írtam nekik levelet:
Tisztelt iStyle!
A mai napon érdeklődtem illetve voltam 3 boltjukban (Westend, Mammut, Andrássy út).
Sajnos furcsa dolgot kellett hogy tapasztaljak Önöknél, mint az Apple egyik hivatalos kereskedőjénél.
Vagyis nem lehet kapni Önöknél a 3 boltokban tapasztaltak szerint összesen 2 db-nál több (!!!) iPod Touch-hoz kapható tokot, vagyis szinte mondhatni semmit ezzel kapcsolatban.A kérdésem az lenne, hogy fognak-e Önök foglalkozni, ha már az iPod Touch-ot árulják, iPod Touch-hoz kapható tok kiegészítők eladásával, vagy ezzel kapcsolatosan ne keressek Önöknél semmit.
A másik kérdésem az lenne, hogy hol lehet az Önök üzletein kívül iPod Touch-hoz kapható tokot vásárolni, hogy feleslegesen ne menjek én illetve ismerőseim az Önök üzleteibe.Kíváncsi vagyok a válaszra...
-
KisApám
addikt
Voltam ama nyugati boltban ipod touch-hoz tokot venni az istyle-ben..
1 db volt, fehér, és semmi más...
a lényeg: MINDIG telefon a boltba, a másik 3-ba, hogy egyáltalán van-e valami kapható az általuk hirdetett dolgokból... -
KisApám
addikt
válasz
smileismarci #5670 üzenetére
Pontosan:
Koszovó, Pristina, egy katonai táborban, egy amerikai PX-ben...
És az itthoni árakhoz baromi olcsó minden...Mintha egy baromi gazdag ország lennénk, hogy átlagban itthon minden 50%-al többe kerül, mint abban a PX-ben volt... (bár van ami itthon 3x annyiba kerül, mint ott
)
-
KisApám
addikt
Van valami lehetőség arra, hogy valamiféle képpen rendszeresíteni lehessena letöltött dolgokat???
Mert hogy csak úgy bepakolja, és az ember keresgesse mi milyen progi, az nem túl jó...Vagy ha átnevezem őket, ha lehet, akkor ABC sorredbe rakja a gép?
Legalább akkor ha át lehet nevezni, valamirendszert lehetne bele vinni.
(Pl.: Apps - progi név, GAME - progi név stb.) -
KisApám
addikt
Köszi!
Akkor Discovery és nem kell semmi más, hogy a pdf-et és a többit megnyithassam...Az iPodon hova mentsem le az anyagot, hog lássa is a gép és megnyitható legyen?
Csak a működésére lenék kíváncsi, hogy ne találgassak, mert ha van pár jó segítőkész ember itt, aki már csinált ilyet, az biztosan tudja.
Hopp, visszaolvastam, ott már írtad
Este otthon próbálkozom.
-
KisApám
addikt
Egy katonai táborban egy amerikai PX-ben...
Pl. LEVIS 501-es farmer 35 dolcsi, a többi LEVIS 32 volt...
Vagy Pringles burgonya chips nagydobozos 400 ft, itthon a kicsit 800...
1,3 kg HARIBO gumicukor 1350 ft volt, itthon tán a 100 grammos 250 körüli vagy több.
NIVEA borotválkozás utáni arcbalzsam 800 ft az itthoni 1100-1500 helyett.
CENTRUM tabletta 1700 ft az itthoni 3600-4500 helyett
Nagyméretű OLD Spice izzadsáelleni hónajkencefice 500 ft, itthon "kicsit" több...stb
stb
stb -
KisApám
addikt
1. Letöltöttem a Discover Wifi-t.
2. Elindítom a iPodon ezt.
3. Az megjelenít valamilyen linket.
4. ezt beírom a számítógép böngészőjébe
5. ezek után ezen keresztül fel tudom tölteni a pdf dokumentumot az iPodra.No meg gondolom kell egy pdf olvasó az iPodra.
Egy ReflowPDF progit találtam (free) az apple store-ban, letöltöttem, gondolom az jó lesz az olvasáshoz, ha egyáltalán sikerül feltöltenem a gépre. -
KisApám
addikt
Valakinek sikerült már .pdf fájlokat olvastatni a géppel?
Mi kell hozzá?Ui.: amúgy 54 000-ért vettem a 32 GB 3. gen. gépemet. Én bontottam ki, totál újonnan
Remélem jó ár volt érte. -
KisApám
addikt
Sziasztok
EGy buta kérdés:
most vettem egy IpodTouch-ot
és nem tudom hogyan lehet rá a számítógépről zenét és filmet másolni...
hogy kell?
Nem mutatja az explorer sem a total commander mint USB meghajtót, vagy bármi mást, hogy másolhassak át dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged