Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném:
Régóta szeretnék venni egy iPod classicot (a 120 gigás verziót), ám a következő a kis probléma:
Van 100 amerikai dollárom, amelyet a dollár gyengesége miatt inkább nem szeretnék forintra váltani, gondoltam rendelek interneten a apple.comról
Az első gond itt adódott: Amerikából nem hajlandóak nemhogy magyarországra, de még amcsin kívül sem postázni, úgyhogy gondoltam nézek valami közeli európai országot, onnan hátha. Nos, egyet sem találtam amely hajlandó lenne magyarországra szállítani. Azóta körbenéztem magyar apple partnereknél és őrületes áraik miatt inkább letettem róla.Amazonról és Ebayről is letettem, magas postaköltségeik miatt
. Nincs más ötletetek hol lehetne még körülnézni? (kishazánkban egyrészt szörnyen drága, másrészt a 100 dolláromat másra nincs ötletem miképp költhetném el...)U.I: Vagy esetleg másik mp3 lejátszó hasonló árral és tárhelykapacitással létezik? Mert számomra a 120 GB a vonzó...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Nincs más ötletetek hol lehetne még körülnézni? (kishazánkban egyrészt szörnyen drága, másrészt a 100 dolláromat másra nincs ötletem miképp költhetném el...)