- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
válasz
booobooo #12041 üzenetére
Marmint azt akarod, hogy az oldalso gombok ne csinaljanak semmit? Mert a ket hangero gyanusan ugyanaz
cilo9: Uveget csak es kizarolag az erintopanellel egyutt lehet cserelni, mert ossze vannak ragasztva. Semmit nem szabad megvenni, amit csak uvegnek hirdetnek! Plexit meg foleg nem! Itt elvileg bemutatjak a kepernyocseret (Linuxon vagyok, nincs Flash...). Egyebkent egyszerubb, ha egy szervizessel kicserelteted, mint hazilag.
-
hanee
senior tag
válasz
booobooo #11728 üzenetére
Szia!
És ez belül milyen anyag? Illetve az egész miből készült? Itt van nálam egy rakás lekötött anyagdarab meg mindenféle egyéb, csak találok valamit amiből megvarrhatok egy ilyet ingyen
Igazából eddig féltem megvarrni, mert nem tudom mi jó és mi nem, de van itthon 100% akril, poliamid-akril, meg frottír is, meg mindenféle ilyesmi
Ezek a csajos zoknik elég viccesek, és mondjuk jópofák egy 16 éves kislánynak, de azért én már ehhez öreg vagyok asszem
Majd veszek a lányomnak ha kap mobilt
hanee
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest