Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nekem már régóta megvan, nagy "zene buzi" vagyok, de határeset, és inkább a "nem" felé hajlanék ha ajánlanom kell. Baromi drága 8 EUR-ért, csak sajna más nincs ami tudná a FLAC-et. Ha Apple Lossless-t hallgatsz, akkor szvsz. felesleges, mert mind a két formátum veszteségmentes.
Én azért vettem meg, hogy ki tudja váltani az Apple Lossless formátumot, de sajna ezt sosem fogja i4-en, mert szinte minden proginak a gyári iPod szoftver az alapértelmezett ami tudja az Apple Lossless-t is.
Nálam elfér a FLAC Player, mert a 24Bit SACD formátumokat gyönyörűen és dinamikusan le tudja játszani, csak sajnos ebből a formátumból keveset lehet beszerezni, főleg azokból a műfajból amiket én is szeretek.
Ha jó music playert akarsz, vedd meg helyette inkább az AMP Player-t.De ha a gyárit használod azzal sem fog veszteség érni.
iTunes WTF
:
Lényegében 1,5 hónapja nem vettem semmit az App Store-ból, és fogalmam sincs mi a gondja a gépen levő frissítést jelző alkalmazásaimmal amiket megvettem.
A telóról gyönyörűen tudok letölteni ingyenes cuccot (270ft az egyenlegem), frissíteni is tudom az appokat, de az iTunes valamiért nem engedi a frissítéseket a gépről. Van 25 elérhető frissítésem, de ha rányomok csak a "billing info" jön be, és bedob a bankkártya adatokhoz, majd ezt írja:"Your payment method was declined. Please enter valid payment method information."
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
Ez a 360 is elég jó, csak kicsit bugos
Tök jól néz ki meg majdnem mindent lehet vele csinalni. Sajnos a flash video konvertalo szerveruk épp nem működik. Meg az előbb fullscreenben eltűntek a kis karikak amikkel vezérelni lehet az egészet. Most hogy ezt írom belőle meg nem villog a kurzor es sosem tudom hol van jelenleg, kell e tennem space-t vagy vesszot, stb..de amúgy ennek sokkal jobb a dizájnja mint az atomicnak ugyh lehet most ezzel nyomom egy kicsit -
zack
nagyúr
Nincs JB. Nem is lesz.
De azért köszi.
Mindenki:
Miért van az, hogy van 2 könyvtár a szinkronizálandó mappában. Az egyik a "Háttérképek", a másik a "Témák". Mégis amikor szinkronizálom, létrehoz egy "fotókönyvtár" mappát, amiben az által létrehozott 2 mappa tartalma található ömlesztve.
Ha csak egyesével teszem fel a mappákat, nincs gond, és nincs "fotókönyvtár" se. Ahogy a kettőt egyszerre hozom létre egyből megjelenik. A gépen levő mappában nincs semmi csak a 2 általam létrehozott mappa.
Miért hozza létre ezt a plusz mappát? -
Dusee
őstag
ebben semmi féle "3gs tulajdonságot" nem rak a telefonra, csak downgrade-el 4.2.1-es szoftverről 3.1.3-ra, és mivel olyan sokat mondogatta a BB-t, talán az a lényeg benne.
ezt nem tudom, h gyorsabb lesz-e a 06.15.00-ás BB-vel a 3g, ezt majd vmi okos megmondja, de tuti h nem lett 600mhz-es ettől, amit a videoban csinált a srác. -
máyköl
veterán