- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
1 év baromi hosszú idő is lehet. Addig még az is lehet akár hogy Ballmer Pista lehúzza a redőnyt és kiárulja 1 EUR-ért az összes WP7-es modellt.
Viccet félretéve...
1 éven belül van a 2 hónap is, meg a 11 hónap is.Ha az utóbbi, akkor feleslegesek a kérdések, mert egyrészt legkésőbb ősszel itt az i5 + iOS 5, másrészt a WP7 is sokat fejlődhet 2011 Q4-ig, vagy akár még romolhat is a megítélése.
Jeleneleg egyértelműen az i4 + iOS4 járnál jobban szinte mindenben. De ha fakír vagy és szeretnél 8-10 gyári csengőhang közül választani csengőhangot magadnak ami nagy eséllyel akár melletted is megszólalhat egy másik WP7-ben, akkor hajrá.Sok még a hiányosság WP7-ben, és valószínűleg 2011-ben még mindig az iOS fog dominálni.
nem túl rég tettem be egy cikket, miszerint a WP7 fejlesztők elégedetlenek a progik fogyásával és a hozzá kapcsolódó bevételeikkel, ami nem fest túl jól 2011-re előrevetítve. -
zack
nagyúr
Mintha láttam volna a Store-ban hasonló progit, de az baromi drága volt. Valami 10-20 EUR közötti összeg.
Jb után biztos több lesz a lehetőség, ami a progikat illeti...
Melyik iPhone-hoz kellene?Most vagyok pont egy napja a jb oldal tagja.
Mit mondjak. Amilyen negatívan áltam hozzá, sok idő nem kellett hogy megszeressem.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest