- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
_Fefe_
tag
válasz
Rav3n02 #42043 üzenetére
Én ezt a progit használom erre a célra : Air Contacts
Ezzel letudod menteni a telefonkönyved teljes tartalmát Wifi-n keresztül a számítógépedre, vagy akár eltudod küldeni egy e-mail címre vCard formátumban, de akár közvetlenül is megoszthatod a telefonkönyved egy másik eszközzel, amin szintén telepítve van a progi. Ugyan nem ingyenes, de szerintem ennyit megér.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Rav3n02 #42009 üzenetére
2 hónapja énis 55ért adtam el, kicsit karcosan szerintem megér annyit az 5000plusz de ha sokan 50ért adják akkor énis inkább azokat nézném meg előbb, persze ha nincs semmi baja azon kívül hogy használt.., vagy várj vagy írd át a szöveget, lehet nem jön be a marketinged
arra meg persze gondolj hogy ígyis úgyis alkudni fog mindenki.. már ha tud
Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest