- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
becc88 #49698 üzenetére
Mit látsz az iTunes/telefonod/Music rész alatt? A Summary fül alatt ki van pipálva a Manually manage music and videos? Ha nem akkor csak a Music fül alatt tudsz syncelni zenéket. Gondolom a Library-ből áthúzva próbálod a zenéket átvinni.
Ha a pipa meg van és így sem emgy át a zene akkor passz.penge111
Az Infinity Blade-ről tudok nyilatkozni az rendesen akadásmentesen fut rajta. -
-
manchester85
veterán
válasz
becc88 #41577 üzenetére
Megint rosszul értelmezed... Abból, hogy meg kell erősíteni a jelszót, rájöhettél volna, hogy ez nem egy bejelentkezés, hanem egy regisztráció. Mégis melyik bejelentkezésnél kell kétszer egymás után jelszót beírni, főleg megerősíteni? Lui se arra utalt, hogy ne tudnál kétszer egymás után beírni egy néhány karakterből álló kódot, hanem, hogy ez nem egy bejelentkezési azonosító. Meg ha most regisztrálsz, miért kéne tudnod bármilyen kódot is? Tehát mozilla ide vagy oda, te jöttél azzal, hogy nem tudod a jelszót, akkor meg ne neked álljon feljebb, hogy hülyének "néz" valaki.
Egyébként senki nem néz hülyének, de erre hogy lehet szerinted úgy válaszolni, hogy ne tűnjön lehülyézőnek?
-
manchester85
veterán
válasz
becc88 #41570 üzenetére
Pl. egy olyan jelszót, amit te magad választasz ki a regisztrációhoz... Még ott van a verify is, tehát egyértelmű, hogy ezt neked most kell megadnod. Úgyhogy verd csak nyugodtan a fejedet a falba.
A none majd akkor lesz, ha eljutottál odáig. De könyörgök, ha már bezártad, és ismét elölről kezdenéd, ismét a free progin keresztül kezdd el a regisztrációt, mert ha nem ott kezded, akkor nem lesz none, és én fogom a fejemet a falba verni.
Puru: sajnos nem.
-
manchester85
veterán
válasz
becc88 #41567 üzenetére
iTunes megnyit, jobb oldalt free apps között egy ingyenes progi keresés, free feliratra kattintás, mindegy melyik, felugró ablakban "create new account"-ra kattintás, majd tovább mindent az utasítás szerint. Ebben az esetben bankkártyát se kell megadni, lesz egy none mező, amit bepipálhatsz, ha már ott tartasz. Ha nem így csinálod, akkor viszont nem lesz none, és kezdheted elölről. Egyébként használd bátran a jobb sarokban található keresőt, de szerintem a google-ön is pillanatok alatt fellelhető egy, az enyémhez hasonló leírás.
Igen, letölteni nem tudod, de a felugró ablakban, ahol kéri, hogy jelentkezz be, ott menj a create new accountra, ez a trükkje, hogy a későbbiekben ne kérjen bankkártyát.
-
biker
nagyúr
válasz
becc88 #41561 üzenetére
csinálsz egy accountot, emailcím/jelszó párral, meg egy dombornyomott kártyával
5. kérdésre a válasz: csak elsőre kell kártya, levesznek 565Ft-ot ellenőrzésre, illetve csak azt hiszed, csak befoglalják, mejd felszabadítják, nem emelik le. ellenőrzik a kártyát
innentől ami ingyenes, az ingyen tölt, ami nem ingyenes, az pénzért tölt -
Landon
addikt
válasz
becc88 #41553 üzenetére
1: Csak úgy hogy ha garageband-el (mac) vagy vmi más progival (most hírtelen nem ugrik be win alatt mivel de emlékeimben mintha itunes lett volna...) megvágod a számot amit csengőhangnak akarsz (max 30mp lehet) és utána azt itunes-al csengőhangként szinkronizálod. Google-be keress rá erre, nagyon sok leírás van! Macerás ahhoz képesth más telóknál csak simán benyomod az mp3at amit akarsz de egyébként nem vészes...
2: Passz, de engem is érdekelne a dolog! Alapjáraton én azt mondanám h iphone-on nem lehet MS office dokumentumokat szerkeszteni/nézegetni (talán megnézni igen...) de nem tudom biztosra! De erre én is kíváncsi lennék nagyon mert nekem excel nagyon jol jönne!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest