Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Malachi #41299 üzenetére
Szerintem ebbe az Apple-nek nincs beleszólása, mivel a T megveszi tőlük teli áron, majd a T eladja neked jóval kevesebbért, és mivel a 2 év rabság mellet kifizetsz egy rakás pénzt a T-nek, nekik csak akkor éri meg ha 2 évig korrekten fizetik az előfizut.
Tehát ez T-s üzletpolitika, hogy miután megvették, mennyit akarnak keresni az előfizukon. -
zack
nagyúr
válasz
Malachi #41291 üzenetére
Nem hinném hogy le tudtok róla beszélni. Azért mert drága, még megveszem. Eddig is Media Mania "L" csomagban voltam, és ezután is ebben leszek (11k/hó). Sajnos a szolgáltatók árképzésével nem tudunk mit csinálni. Ez van. El kell fogadni, vagy nem I4-et venni. Tételezzük fel hogy nem I4-et veszek... Jobban megéri egy hulladék Samsung Galaxy S 2 év rabsággal 56k-ért?
Nincs igazán alternatíva sajnos. Igazán pofátlan és hülyének nézős előfizus árak vannak mind a három szolgáltatónál. Gondolom a mottójuk nem áll mesze etől: "A hülye elbutult magyarok torkán bármit le lehet tolni bármennyiért". Ebből még a T talán a legkorrektebb, de inkább az összes egykutya.
Egy I4-el én csak nyerhetek. Ha túlzottnak fogom érezni az árat miután "belaktam", el fogom adni busás haszonnal, és veszek valami más okostelót. Az eladási árból még egy Desire HD-ra is telleni fog ami talán a legdrágább mostanság a független I4 után.
Természetesen érzem hogy lehúz a szolgáltató, de mit tudok tenni?Mert ha visszalépek Media Mania "S"-"M" csomagokba, ott már olyan árak vannak amiért nem éri meg megvenni. Tehát ha fel akarnék lázadni a szolgáltató ellen, vagy független iPhone-t kellene vennem, külföldről közvetlen az Apple-től, vagy sosem venni iPhone-t. Mind a 2 verzióval magammal b@szok ki.
Az egyikbe baromi sok lóvét kell tolnom, a másik verzióval meg megfosztom magam attól hogy beleharapjak egy almába.
Mindezek után előfizu az muszáj, nincs mese. Tehát a 80k tényleg baromi sok a 2 év rabsággal együtt de nem tudunk ez ellen mit tenni sajnos.
Esetleg vehetnék 3GS-t is 40k-ért, de szerintem ha már 2 év rabság és iPhone, akkor inkább érdemesebb az I4 venni. Annyira nincs értéke a pénznek amit megkeresünk, hogy a megmaradt +40k úgy folyna el, hogy észre se venném, viszont a "júzer ikszpériensz" úgy gondolom kisebb lenne 3 GS-el. Főleg úgy hogy én elsősorban a multimédiás részét használnám ki. 720p, 5Mp kamera, amit a 3GS nem tud. -
manchester85
veterán
válasz
Malachi #41291 üzenetére
Én is lehet megvenném, ha nem 63 lett volna másfél éve az aktuális csúcsmodell ikon 200-ban. Igaz, akkor már a nyakunkon volt a 3GS, de akkor is.
Vagy ha nem tudnám, hogy nyáron pár hétig 29990ft volt a 3G ikon 200-ban. Függetlenül még drágább persze, de a 3G se volt olcsóbb függetlenül, dominósan, stb, mint ma a 4. Csak a szolgáltatói ártámogatás volt nagyobb eddig... Ez nem vita tárgya, ezért se értem, mi volt ez a kirohanás biker barátunktól.
-
C^^
őstag
válasz
Malachi #4178 üzenetére
Üdv!
Sajnos ezzel én is megjártam; a telefonról nem lehet a playlistet áthúzni.
Csak úgy működik a dolog, ha megcsinálod az iTunes-ban a playlistet (nem egyből a telefonon), és az így elkészített listát teszed rá (szinkronizálod) a telefonra.
Először én is a telefonon csináltam meg, aztán egy restore után buktam az egészet. -
Afgán
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest