- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
Ceko
senior tag
Öcsémnek van egy transmittere (nem ilyen amit linkeltél),ha kocsiba akrod használni baromira számít milyen erős az autó antennája.Kipróbáltuk három kocsiba is tesómnak egy Fiat Bravo-ja van, hát ott volt a legrosszabb hangminőség szinte hallgathatatlan.Aztán jött apum Mazdája (Bose hifivel)hát ott lehet hallgatni de hááát...Aztán végén az én Seatom,ez nyert,de itt sem volt olyan a hangminőség, hogy egy fillért is adnék érte.Azt még hozzáteszem, hogy menetközben a hangminőség mégrosszabb.
Nem tudom milyen autód van, de ha élvezhető minőséget szeretnél, akkor nézz Dension termékeket nem ez az árkategória és nem is hordozható de jól szól . Pl -
FireShadow
senior tag
tedd fel a bitesms-t és az ö rendszerükön keresztül köldöd az smseket akkor nem a T számlán lesz rajta raadasul iylen 15 forint. -a 30 helyett - és a program se rossz legalábbis jobb mint az alap sms proggram de sztem rosszabb mint az irealsms. én is azt hasznalom ha más hálozatba küldök sms-t 50sms 3 euro aszem
-
macikos
addikt
Okosan megszerezve egy játékot csak úgy simán nem tudod feltenni. Fel kell törni.
Nem ugrik a garancia! Már számtalanszor leírtuk! Csinálsz egy Restore-t és gyárira visszatudod állítani, így pedig lehet gariztatni. A gond akkor van, ha esetleg be se tudod kapcsolni a készüléket, mert akkor értelemszerűen nem tudod visszaállítani, de ennek nagyon kicsi az esélye.
Samgar: Esetleg próbálj ki más programot. Super-t vagy az ImToo programokat.
-
-
Clarke
csendes tag
Ezt sosem értettem. 120-140 körül veszel egy készüléket, plusz 4-5 ezer körül valami gagyi előfizetést, és 2 év alatt ugyanott vagy. Haveromnak is így van készüléke, közben állandóan a perceket nézi, netezni csak úgy mer ha wifi van a közelben...Ennek aztán sok értelme van. Nekem ugyanezért, a 2 év alatt kifizetett összegért még ezekre sem kell figyelni (400 perc, 2Giga, 200 sms...)
-
macikos
addikt
Ha nem beszélsz sokat, ergo nem akarsz sokat fizetni, akkor miért nem veszel egyet Domino csomagban? Így is olcsóbban jössz ki, mintha kártyafüggetlenül vennéd. Interneten megrendeled, ingyen kiszállítják, függetleníted, akármi, 30 perc alatt megcsinálod olyanra, mint egy gyári kártyafüggetlent.
-
rolcsibácsi
őstag
dominós árat már rég lehet tudni. 139e hacsak nem vitték lejjebb..
SE-k és nokiák után felüdülés lesz, legalábbis én így voltam vele, persze abból a szempontból hogy már énis baromira untam őket, soha semmi újítás csak külsőre húznak mindig valami mást aztán örülnek mert veszik..
iphoneban sokkal több lehetőség van szerintem, még ha van egy két gyagya hibája is...
a szolgáltatók közül szerintem egyik sem jobb, tökmindegy melyiknél vagy, persze főleg akkor ha nem rakják rá a saját témáikat meg ikonjaikat a felesleges oldalaikhoz...
én ikon 400-zal vettem, ez havi 10 és 30ezer volt a telefon, így elég sokat beszélhetek, netezhetek, sms-t meg nem nagyon írok de saját szolgáltató felé 200at írhatnék.. nekem ez pont megfelel. igaz kicsit börtönben érzem magam hogy 2 évig muszáj ezt betartani, de nem bánom mert amennyit nyomogatom a telefont úgysem gondolok erre, és sokkal többet telefonálok mint korábban, így tudom hogy mennyit fizetek és próbálom lebeszélni
volt már más érintős telefonom is és a netezéshez ez alap..
iphone meg még gyors is ebben, úgyh jobbat nem találsz..
én nem vennék használtat mert ez azért már nem pár- tízezres kategória hanem jóval drágább és ha gáz van vele hiába sipákolsz...
a tedd a sim alá neve turbó sim és van itthon, de sokan panaszkodnak rá, én speciel nem tudom miért mert nincs rá szükségem, de így vagy úgy megoldható a függetlenítés..
a feltört telefonokon jóval több lehetőség van, bármilyen iphone-os alkalmazást le lehet szedni netről és feltenni, már ha erre gondoltál a bármi alatt. nekem JAVA-t még nem sikerült kiderítenem hogy hogy kell használni rajta de ha jól tudom már ez is úton van..
én mindig SE-s voltam, de kipróbáltam sok mást is, de ennél le fogok ragadni mert úgysincs jobb.. (ill ki mire használjaha csak telefonra meg smsre akkor felesleges lenne ezt venni)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest