- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Aktív témák
-
beugró
csendes tag
Helló!
Én használom Iphonon az Erste netbróker felületét. Tapasztalatom szerint meglepően jól használható, persze vannak hiányosságai. Van néhány menüpont amit nem tud megjeleníteni, például egy már kiadott "akciót" nem tudok módosítani, mert nem jelenik meg. Ez az egy nagyobb hibája van, de ettől eltekintve tudom használni. Mellé még nem nyomtam, tudtam adni venni, úgy ahogy akartam
Nagyon jó még benne az, hogy a böngészőből hiába lépek ki (pl. hívás jön, vagy sms stb.), ha visszalépek akkor nem kell újra belépni a programba, hanem bejelentkezve marad.
Tök jó dolog séta közben megállni és eladni pár részvényt nagy nyereséggel
Röviden ennyi, ha érdekel még valami kérdezz!u
Ja azt elfelejtettem, hogy a NetbrokerPro az nem fut rajta, csak az alap Netbróker -
szki
őstag
Közben megtaláltam...
http://manuals.info.apple.com/en/iphone_user_guide.pdf
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest