- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
Doresz
tag
válasz
DonDennis #11170 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz az invisible shieldhez, akkor én még a BSE-t ajánlanám. Nemrég rendeltem tőlük 3 db hátlapfóliát. Ugyanaz, mint az IS, csak jóval olcsóbb (ráadásul a szállítás is ingyenes, mert 3 db-t rendeltem). Jövő héten fog megérkezni, remélem még lesz időm felrakni, mielőtt elutazom. Aztán majd megosztom a tapasztalatokat.
Az elejére nem tennék IS-t, nekem nem tetszene, legalábbis képek alapján. Majd egy Power Support Anti-Glare fóliát tervezek rátenni, ha végre sikerül hozzájutnom. -
válasz
DonDennis #11170 üzenetére
Nekem full body van. Amikor nézegettem a képeket a neten, sokan panaszkodnak, hogy lejön, nem ragad oda rendesen, ahol feljön, bekoszolódik, stb.
Aztán mégis úgy voltam vele, hogy a saját káromon akarok tanulni. megvettem, kb. 3 óra (nem kamu, mindennel együtt tényleg ennyi volt) alatt feltettem, viszont mindenhol passzol szépen, lassan 1,5 hónapja, és nem jön le egyáltalán, tökéletesen meg vagyok elégedve.
A hátlappal megszenvedtem, a sarkokon rémálom a dolog, ott volt hajszárító, meg minden segítségnek. Érdemes vele elszöszölni, mert ha rosszul rakod fel, vagy egy kicsi kis rés marad ott a fólia alatt, akkor az napok alatt bekoszolódik, és igénytelen, csúnya hatást kelt.Szóval, ha rászánod az időt, és tökéletesen felrakod, megéri. Nekem csak pozitívak a tapasztalataim, a felrakástól eltekintve. Egyébként itt olcsóbb:
-
hanee
senior tag
válasz
DonDennis #10730 üzenetére
Szia!
Szerintem nem kéne úgy beállítanod, mintha mindenki más hülye lenne aki nem jó minőségű filmet néz a telefonján (ami amúgy nem erre való), és nem 10 GB zenét tárol rajta. Nem tudom, életedben meghallgatsz-e annyit, de nekem 2 GB zeném van és a bőség zavara kb.. Minden olyan albumot feltettem rá ami megvan a gépemen és szeretem hallgatni, de sosem fogok ennyit meghallgatni. Én speciel filmet sem teszek rá, mert ha van szabad 20 percem a buszon / metrón inkább előveszek egy könyvet és olvasok (akár az iPhone-on is majd, bár most épp könyv könyvet). De ez is annyira felhasználófüggő. Ebből már volt egy vita a másik topicban is és jó lenne ha nem itt lenne a folytatása. Mindenkinek mások az igényei, ez rendben is van, természetesen te is leírhatod, csak a végére ez nem kéne:
"szóval azért elégé kell a hely persze csak ha igényes vagy és szép képet akarsz viszont látni a telefonodon a filmből... ha nem vagy az elég a 16 aztán nézheted a pixel háborút."
... mert ebből az jön le, hogy mindenki igénytelen, aki nem úgy használja, mint te.Nem gondolom, hogy így lenne
-
válasz
DonDennis #10567 üzenetére
Elkezdesz szorgalmasan olvasni a topikban, például. Ezeket a formátumokat nem fogod tudni felrakni, akárhogy is görcsölsz rajta - át kell konvertálni az iPhone által ismert formátumok egyikébe. Szerencsére a legtöbb program alapból támogatja ezt. Keress arra, hogy videó, vagy hogy konvertál.
A b) alternatíva, főleg 3GS-es, a VLC4iphone, de az ehhez vezető lépések tabutémának számítanak.
-
hanee
senior tag
válasz
DonDennis #10521 üzenetére
Szia!
Arra sajnos nem, mert nem filmezgetek az iPhone-on
(de ha már így említetted, lehet felteszem rá a HIMYM pár részét) Szóval akkor engem is érdekel a válasz
Igazából nekem az akart lenni a következő kérdésem, hogy mp3-ból hogy tudok csengőhangot készíteni? (a filmekig még nem jutottam el
)
Azt kipróbáltam már, hogy jobb klikk és "Create AAC", ezt meg is csinálja szépen, de szeretném áthelyezni a Csengőhangok közé és akkor azt nem engedihanee
-
hanee
senior tag
válasz
DonDennis #10518 üzenetére
Szia!
Programokhoz érdemes használni az AppStore keresőjét.. például mondjuk mire használod a telefont ez attól is függ, hogy mi kellhet (pl. tudod, hogy kellene egy to-do program, akkor beirod a keresőbe és kidob jó sokat)
Én pár napja böngészgetek, illetve van egy szerintem must have program, az a neve, hogy Pandora Box. Ezzel programokat tudsz böngészni, és az a lényege, hogy megmutatja, melyik programoknak mentek le épp az árai, illetve váltak ingyenessé átmenetileg, illetve hogy mik az új ingyenes programok. Én már szemezgettem innen és szereztem olyan programot amit most használok és ingyen töltöttem le, de azóta 0,99 € (jó ez sem nagy összeg, de akkor is, sok kicsi sokra megy).
hanee
-
junhum
tag
válasz
DonDennis #10192 üzenetére
Fehér minden méretben volt a MOM parkban (BP.) vasárnap srác azt mondta hogy az Árkádban 4 fekete van de hozzátette hogy az valószínű félre van rakva. Kecskemétre mondott 2 darab feketét még vasárnap én hétfőn 1et megvettem a nő azt mondta több nincs csak fehér!
Szóval fehér szinte biztos hogy van másnem Pesten! Feketéről én azt mondom mondj le szerintem én vettem meg az utolsót -
Aktív témák
- Gitáros topic
- Egy óra, két rendszer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest