- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
-
cilo9
aktív tag
Ki van szedve, de gondolom, amikor manuálisan szinkronizálom, akkor backup az első lépése és csak utána küldi át, amit kijelöltem.
Discover-rel az a gond, hogy a képet háttérképnek akarom berakni, de a Discover-ből meg nem tudom kimásolni az iphone képek könyvtárába. (nincs jailbraek-elve a teló)
-
OliApa
aktív tag
ContactSync. En ezt hasznalom, webes alkalmazas, az iPhone-os progijat a magyar store-rol is letoltheted. Van benne export-import tobbfele formatumban, online kenyelmesen szerkesztheted. Jelenleg 451 kontaktom van, amikor megjott az uj telom (csere volt), 10 mp alatt szinkronizalt. A my.memova.com-on egyszeru regisztracio utan hasznalhatod is, utana barhol wifi-zel, szinkronizalhatod. A telos alkalmazas szepen megmutatja, mit frissitett a szerveren vagy az iPhone-on.
-
rolcsibácsi
őstag
-
hehe23
tag
csatlakoznék:
- sms-hangot lehet-e vhogy cserélni?
- híváscsengőhangot, hogy lehet cserélni?
- van-e vmi olyan program, amivel az azonos jellegű cuccokat egy mappaszerűségbe bele lehetne esetleg rakni, hogy együtt legyenek és ne legyen 20 oldalnyi scrollozás meg 267 ikon kinn az "asztalon"?
köszi -
Mégis mit akarsz elérni pontosan? Az iKeyEx-et feltetted, ezzel már válthatsz a billentyűzetek között. (Pl. az angol/magyar váltás hasznos, ha angol szöveget ír az ember néha-néha). Ha mondjuk 5-soros QWERTY-t akarsz, akkor tedd fel azt Cydiából (5-Row QWERTY-nek hívják nem meglepő módon). Meg úgy alapjáraton nézz szét. Váltani meg majd a billentyűzeten megjelenő földgömb gombbal tudsz.
Jótanács mindenkinek: ne csak ad-hoc módon telepítgess, gondold át először mit akarsz
-
Hova tűntek a színek? Szóval akkor ezeket a kapcsolókat egyáltalán nem tudod állítani? Újraindítottad a Springboard-ot az iKeyEx telepítése után? (Ezt esetleg megpróbálhatod még egyszer...)
Amúgy kipróbáltam, nekem van igazam, nem kell billentyűzetet telepíteni a váltáshoz. Nálam megy üresen is
-
C^^
őstag
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
iTunes-os kérdésem lenne! Adott szifon 3g 2.2.1 szoftver és egy két progit iTunes-on keresztül szedtem le mert nagyobb mint 10MB és wifi nincs a közelben. Ezután próbáltam szinkronizálni csak az app-okat, de azt írja az iTunes, hogy ezen a gépen nincs jogosultságom a szifonól az iTunes library-ba tenni a progikat és a két letöltött progit se teszi a szifonra. Mi lehet a gond? Tudtok segíteni?
-
Csabee.
nagyúr
akkor nem kell sok adatot mentened gondolom! nézd a jó oldalát!
2.2.1 van rajta? ha nem akkor restore után updatelj. De úgytudom alapból a 2.2.1-et rakja majd rá neked!
De mindenképpen restore, és a legújabbra updateld a telefont!
Esetleg csináltál vele valami? törés?függetlenített? vagy valami? -
Nem értek egyet. Tény, hogy a Stanza eldob minden ábrát, nomeg az újratördelésnél a formázott szöveg elveszti az alakját, de a folyószöveghez nagyon is jól megy.
A Discover nekem nagyon bevált (szakkönyveket szoktam PDF-ben olvasni vele), az N810-es beépített PDF Readere után szerintem a második legjobb tool. A nagy rivális S60 komolyan elbújhat. -
Ulkesh
őstag
"Van a quicksms progi, szerintem nagyon jó, de nem tufom hogy kell előhívni. Csak akkor aktiválódik mikor smst kapok. Nem tudja valaki, hogy működik?"
Le van írva a doksijában, nincs semmi ikon, mert állandóan fut és a Springboard része lesz.
Előhívni a felső hangerőgomb rövid megnyomásával lehet. -
rolcsibácsi
őstag
szerintem is szarakodik de mint tudjuk volt már ilyen korábban is
, majd megjavul idővel mert foglalkoznak vele, vagy frissítik ilyesmi, azért nincs most meg minden..
pl a keyvib sincs most sehol pedig kéne
meg csomó téma is eltűnt,
van is egy kérdésem, régebben az SBSettingsben volt olyan a ki-bekapcsolható dolgok közt h ssh, most miért nincs? hogy lehet berakni oda? mit kell letölteni hozzá?
még mielőtt valaki azt tanácsolná hogy a "more" menüpontban kapcsoljam be a láthatóságát, megnyugtatom hogy be van kapcsolva mind!én mellesleg nem is értem hogy valaki miért vesz ipod verziót, hisz telefonja mindenkinek van akkor meg miért ne lenne egyben? nekem már sok telefonom volt de asszem ennél leragadok egy ideig, vannak hibái, illetve nem is hibák csak furcsaságok, de meg lehet szokni, vagy ha többet foglalkozol vele akkor át is alakítgani saját dolgaid szerint... ha ipodot vennél akkor már nemsokkal több ez sem..
témákat a cydiából tudsz szerezni, ha van más megoldás is azt énis várom!
a themes-ekbenvannak, általában mielőtt letöltenéd meg tudod nézni őket hogy kell e egyátalán vagy a screenshotsnál vagy ha nincs akkor more info-nál..
máshol szerintem nincsenek -
Ulkesh
őstag
-
Cyber_Bird
senior tag
SMS hangokra, a többi hangra is így megy elvileg, de nem próbáltam, nekem sms hangokra bőven elég volt.
http://cbalbi.extra.hu/iphone/sms.html -
Ulkesh
őstag
"Stanza-ban hogy lehet filet hozzáadni a könyvtárhoz?"
Töltsd le a desktop verzióját (ebbe szinte bármit be tudsz olvastatni), kapcsold be a fájlmegosztást benne, ez után az iPhone-on futó változatban a Shared Book menüpontban látni fogod az asztali gépen lévő könyvet amit át is tudsz tölteni.
-
Ulkesh
őstag
-
Cyber_Bird
senior tag
-
C^^
őstag
Üdv!
Végső esetben a megoldás: Telefon kikapcs, home nyomva tart, és közben kábel csatlakoztat(home még mindig nyomva tart). Ekkor a telefon recovery módban indul, és tudsz restore-olni.tothm: Az első pár másodpercben, ameddig mindent frissít mindenkinek lassú, utána viszont nincs vele gond.(nálam legalábbis)
DroneZ^: köszi a tippet, de sajnos nem ilyet kerestem (illetve ismerősnek kéne). Mono kéne, amin csak 1 füles van.
-
Cyber_Bird
senior tag
-
Parosz
tag
Hidd el jól használható az a beépített qwerty. Pár hét után háromszoros sebességgel lehet vele gépelni, mint a hagyományos 9 gombossal..
Kitünő minőségben lehet vele filmet nézni mp4 formátumban, max vga felbontást visz..
Én a készüléken szoktam alkalmazást telepíteni, szerintem kényelmesebb és megy wlan is..
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest