Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
válasz
zerone #13119 üzenetére
Miért baj az, ha ez az ötödik? Majd ha betelt (és a hatodikat akarnád authorizálni), ott lesz, hogy Deauthorize All, és mind az öt lehetőséged felszabadul.
manchester85: Nem ismerem a T csomagjait, csak azt tudom, hogy ha minden telefonhívásnál az jelenik meg, hogy "Hívás" (S60-on legalábbis így írja), akkor nincs előfizetve a hívószámkijelzés a fogadó oldalon.
Sleed: Nem éri meg a rizikó. Ahogy chege is mondja, garancia nincs egyáltalán, és még ha hivatalosan független is a telefon, lehet hogy Mo-n visszazár. A 3GS-ek állítólag tudnak ilyet, hogy csak az adott régióban lesz kártyafüggetlen. Meg egyébként is, én nem tudok arról, hogy az AT&T függetlenítené a telefonjai. Az ultrasn0wos vaker is ugyanúgy rizikós.
[ Szerkesztve ]
-
Andreas
tag
Általánosságban elmondható, hogy tényleg nagyon drága: jelenleg általában (EU-n belül) 60 Ft-ba kerül 100 kB.
Viszont most van egy akciójuk, ami szerény véleményem szerint röhejes, de a semminél ez is jobb:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/nemzetkozi/roaming/eunetA lényeg, hogy 4190 Ft-ért forgalmazhatsz 50 MB-ot az EU országaiban. Nem lenne annyira rossz, na de 24 órán belül?!
SZERK: Közben elolvastam a FAKKOT
és kiderült, hogy 24 óra elteltével újra aktiválhatod - magyarul akár naponta, de ez nem változtat a véleményemen, hogy ez így is szar. Vagyis nem annyira szar, de ez csak a businessman-eknek éri meg már megint, annak meg amúgy is mindegy, hogy spórol-e vagy nem, nem?
[ Szerkesztve ]
-
[Ace]
aktív tag
ID3Renamer: ingyenes program, 1 kattintással lehet IDv1-ből 2-be másolni. A zenék csoportosítása kicsit macerás, de csak egyszer kell megcsinálni. Nekem ráment az egész napom, míg a számokat albumonként összefogtam, átnevezgettem és borítót állítottam be. ~30 giga zeném van. A borítónál én simán a google-t használtam, ha nem volt találat az első oldalon akkor amazon vagy discogs.
-
samgar
őstag
Kikapcsolható az edge is. Cydiaból telepítsd az SBSettingset, elhúzod az ujjad felül az allapotjelzőn legördül az sb menü, majd a "more" gomb megnyomása után a settingsben engedélyezd az edge ikont, újra ujj elhúz felül, sbsettings es tudod tiltani az edget.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- További aktív témák...