- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
joey04 #35341 üzenetére
sztem meg a galaxy s van olyan jo mint az i4...jatekokban egy picivel hamarabb tolt be a szifon....de a galaxy meg nagyobb kijelzovel van megaldva igy a jatek elmeny lehet jobb is.
mondom ezt szifon 3gs tulajkent,de kovetkezo telefonom lehet galaxy s lesz,egyre jobban tetszik. plane mivel a szifonosok allandoan szidjak tehat akkor csak jo az a telo. a szifont is sokaig szidtak,mert jo....ergo amit sokan szidnak az a telo lehet a tuti valasztas.
-
INMOTEP
őstag
válasz
joey04 #35325 üzenetére
És mondtam én hogy nem kapcsolódik ide ? Csak én arra értettem hogy ha van valakinek egy i4 es és kisebb video felbontást szeretne és ez a gondja , inkább térerő és más nagyobb gond ne legyen vele
.Mondjuk ezt a video felbontás dolgot megértem egyrészt mert szinte minden telefonnál lehet állítani alapból és gondolom ha sokat veszel fel sok helyet is foglal .
-
-
Csigger
őstag
válasz
joey04 #34790 üzenetére
szerintem is! elég önlejáratás lenne a dolog! ilyen igaz, hogy tavaly meg tavalyelőtt nem volt, de asszem ilyen külön honlap ahol lehetett kérni mailt a forgalmaásról talán volt a 3G bevezetése előtt, de ez most teljesen más! jövő hét szerdáig ha kinn lenne ez és utána jönne a sajtóközlemény az árakkal az szntem teljesen elképzelhető lenne!
Newyorker: ha télleg ez lesz az első iPhone-od akkor szerintem nem fogsz csalódni! a 4. generációra ez már elég jól kiforrott mobil lett, talán apróbb "hibái" még akadnak, de ezeket a mindennapokba szntem nem lehet annyira észrevenni! én nagyon kíváncsi vagyok már rá! pár ismerősömnek van, de még nem volt rá alkalmam, hogy megnézzem, de mostmár csak a sajátomat akarnám nézegetni!
-
Csigger
őstag
válasz
joey04 #34536 üzenetére
hát, ahogy a második körös megjelenés is júliusra volt kiírva! aztán megkapták július 30án a készülékeket!
én ma pont voltam a T-ben más ügyből, és ráakadtam a Galaxy S-re, elég faja cucc! nagyon smooth mindenhol, szépen van optimalizálva a rendszer, bár youtube nézés közben párszor kiírta, hogy java runtime error!
mindenesetre így még vagy 3 hét, de legalább már tuti a dolog! -
ForRedGlory
félisten
válasz
joey04 #34338 üzenetére
uhh, ezt kár volt elolvasnom. LOL erre csak ennyit lehet mondani. Kicsit fentebb tolhatták volna a Galaxy fényerejét, mert ez kb a minimumon van. Akkor már egy kicsit más lett volna a helyzet. Az aki azt állítja hogy az max fényerő (konkrétan a cikkíróra gondolok) egy állat. Direkt behoztam a Galaxyn ezt a weboldalt 100%-os fényerőn, és nem egészen ilyen, hanem ilyen...
azt hiszem ez mindent elmond a cikk hitelességéről. Öröm nézni amikor ilyen látványosan akarják prezentálni mennyivel is jobb az iPhone4 kijelzője... -
mecsek20
tag
válasz
joey04 #34330 üzenetére
az EU -nak is lépnie kellene, mégis micsoda dolog, hogy unión belül egyes országokban gond nélkül hozzá lehet jutni, míg máshol egyáltalán nem, nem beszélve az indokolatlan árkülönbségekről. Furcsa lenne ha az USA-n belül a gazdagabb régiók hamarabb jutnának hozzá, mint az elmaradottabbak...
-
Everman
addikt
válasz
joey04 #34330 üzenetére
Majd 50 év múlva, mikor már minden alkatrészt az Apple fog tervezni és gyártani az akkori iPhone-ba, akkor esetleg talán megoldható lesz ilyesmi, addig sajna esélytelen.
Amíg Apple rendeléseinél jóval kisebb gyártást sem képesek folyamatosan tartani a gyártók addig az ilyen elképzelések eléggé futurisztikusakEz még az Apple-nél sokkal nagyobb Samsungnak sem megy.
-
Csigger
őstag
válasz
joey04 #34284 üzenetére
szeptember 1. valahogy nem tudom elképzelni, mert általában az Apple péntekenként szokta megjelentetni minden országban a cuccait, és ezalól szerintem mi sem vagyunk kivétel...
ez a 10 ill 17 azért vhogy "ésszerűbb" mert mindkét időpont pont péntekre esik...és bár a csehek meg a szlovákok sem egy nagy hullámban kezdték árulni a telót, de akkor is pénteken indult meg ott is a forgalmazás...
úgyhogy a remény hal meg utoljára!
-
-
a000
őstag
válasz
joey04 #34257 üzenetére
Akkor ez alapján mindenki megnyugodhat, met jól informált barátunk a magas beosztású haverjai által atombiztos információkat közölt a megjelenésről
Amúgy nem kell azon csodálkozni, hogy itthon még nincs, szerintem mi vagyunk a legkisebb bevételi forrás az apple-nek, biztos fel van állítva egy sorrend, hogy hol mikor fogják indítani. Mi valahol az utolsó és utolsó előtti helyen lehetünk. Ha nem hátrébb....
-
Dinamite
csendes tag
válasz
joey04 #34257 üzenetére
Ebben egyetértek...Hiába jó cuccokat dob ki az Apple ha egyszer mind egyikel van valami..
Voltak itt a robbanó iPhone-ok ...(Az kicsit érdekes meg hihetetlen volt)..
Volt hogy sz@r a kamera...Volt itt minden...De ez az Iphone 4 telefon már alapból érdekes amikor utánaolvastam a neten akkor elvileg egy Apple tulaj elhagyott egy még be sem jelentett iPhone 4 prototípust..
Akkor utána ha hozzá ér az ember akkor elmegy a térerő stb..
Nem tudom ki hogy van vele én szeretem az apple-t de azért azis idegesitő hogy nem kapható még magyarországon .. Ebből is volt minden..T-mobil már igérgette agusztusra majd szeptemberre...Még sehol semmi hír semmiről...Vannak hibái meg minden de szerintem akkoris még egy luxus mobilnak számit...Aztán majdcsak...
-
Csigger
őstag
válasz
joey04 #34064 üzenetére
át tudom érezni a helyzetedet! én is pont így számoltam a dolgokkal, ahogy te!
én is eladtam már vagy egy hete a szifont, és már vagy 3 hete nincs nálam semmilyen iPhone kütyü, mert szervízben volt előtte..
nem tudtuk, hogy ez lesz, az Apple ebben most a ludas, mert nem bírnak elég i4-et termeltetni!
ha annyia fel teudják vásárolgatni a cégeket, akkor vettek volna inkább két vagy több gyártót, azt dolgoztatnák őket míg nem lesz mindenkinek!
ha ennyire van érdeklődés utána még simán meg is érné... -
Csigger
őstag
válasz
joey04 #34053 üzenetére
sajnos most itt sokan szidják a T-mobilet! higgyétek el, hogy nem ők tehetnek róla!
nekik lenne a legnagyobb biznisz, ha már rég tudnák forgalmazni, nem lenne ennyi külföldről behozott darab "méregdrágán"!sajnos ez az egész a kedves Apple-ön múlik, hogy az adott országnak mikor tudnak szállítani egy megadott mennyiséget! a kommunikáció meg ugye mint tudjuk, ilyen szempontból nem az erősségük!
úgyhogy várjatok, lesz iPhone 4, ha már tudtunk rá várni ennyit, ezt már csak kibírjuk...
-
doktordrog
aktív tag
válasz
joey04 #33878 üzenetére
Igazából nem csak telefoncsere lenne, hanem a mobilinternetet is váltaná. Eddig egy 3gigás volt, ami elég volt. Lehet benne látni, valahol, hogy mennyit használtam fel?
Van esélye, hogy szeptemberben módosuljanak egy kicsit a csomagok?
Azt néztem, mintha az lenne kinn, hogy már csak 8 gigásat lehet venni feketében, Ez igaz?
köszi
-
joey04
titán
válasz
joey04 #33872 üzenetére
Közben megtaláltam, sajnos nem megy:
SBSettings Ringer/Silent Toggle - shows that it is "muting" but doesn't actually work
Ha van akár cydia akár Appstore program a szoftveres némtásra, azt szeretettel várom.Egyébként sokkal jobb a helyzet, a 4es szoftverrel kapcsolatban, mint gondoltam. Még egy kicsit gyorsult is a jó öreg 3G-m, pedig nem ezek a tapasztalatok, és én magam is rosszabb sebességet tapasztaltam egy másik 3G-n.
33873: ha kihasználod, ami a csomagban van, akkor nagyon megéri.
-
v2izzy
tag
válasz
joey04 #25714 üzenetére
Én is egyértelműen a nagyobb méretet preferálnám, erre meg nem hogy legalább maradna akkor legalább ez, de valahol azt olvastam, hogy talán még kicsit kisebb is... De szerintem csak azért van hogy majd a bejelentésnél mondhassa Steve Jobs, hogy ez a legnagyobb pixelsűrűségű esezköz "what we have ever shipped"
Valószínűsítem, hogy most erre fog hangsúlíozódni nagyrészt a reklám, hogy ilyen pici meg olyan pici...
Pedig nagyon vártam egy nagyobb kijelzőt. Egyre jobban nézegetem a Desiret... -
válasz
joey04 #25103 üzenetére
Lesz egy HTC Legendem eladó azt hiszem
Az ikonos multitasking pletykának lett igaza, korrektnek tűnik.Mondjuk ez a "the game stops" szöveg azt is jelentheti, hogy olyan WP7S módra lesuspendálja az alkalmazást, amíg a másik van elöl. Erről még többet kell mondania. De ahogy látom pont erről lesz szó.
Megy tovább a zene a háttérben, plusz lockscreen integráció
Minden más rendszer halott (eddig).Nagyon rájátszanak a hetes számra. 7 fő feature, 7 multitasking API...
-
Syl
nagyúr
válasz
joey04 #24896 üzenetére
Teljesen szétoffoljuk ezt a jó kis topicot
Én egy ideje a Logout felől fórumozok, amíg el nem éri ezt az oldalt is ez a csúcsmenő designváltási hullám.
Még pár nap és nyolc éves lesz a tagságom ezen az oldalon, de sajnos nagyon rossz előérzéseim vannak...
A PH-t az átalakulása óta nem olvasom (mondhat ki mit akar, nekem akkor sem jön be, sem a színek, sem az elrendezés), most erre a sorsra jut a MA is. -
madgie
titán
válasz
joey04 #24896 üzenetére
Nem is akarjuk, hogy elmenj... sőt ,senki ne menjen el. Parci leírta, miért kell időnként átszabni az arculatot, biztos olvastad. No meg elég sok embernek bejövős az új design, csak a pozitív dolgokat nem szokták annyira leírni a fórumokban, míg ha valami nem tetszik, azt akár ötször is
-
Syl
nagyúr
válasz
joey04 #24869 üzenetére
Bízzunk benne, hogy ez csak április 1-jei tréfa!
A designváltás óta a PH-t nem olvasom - egyszerűen szédülök ettől a színösszeállítástól, átláthatatlan felülettől (nem utolsó sorban nagyon nem szeretem a számítógépes cuccok közé kevert digitális fotómasinákat). Ha a MA is ilyen marad, akkor részemről ezek után csak ITcafé és Logout lesz látogatva. -
<NewL>
addikt
válasz
joey04 #24774 üzenetére
ezt mar 3napja olvastam
egyebkent azt is vedd szamitasba,h a felbontas duplazodik akkor eleg nagy ra az esely ,h a kijelzo merete marad. (egyreszt ez szar,masreszt meg akkor ezzel a felbontassal es merettel mar egy hd2 kijelzoje se hudedofi)
elegedett vagyok ezzel a mostani felbontassal is
-
tikshow
addikt
válasz
joey04 #24759 üzenetére
hol lenne ez pixeles?
esélytelen, hogy lásd rajta a pixeleket, mivel a kijelző:pixel szám arány jobb a mostani mobilokon, mint a pc monitorokon (163 ppi)
am böngészéshez lenne jó, mert élesebbek(olvashatóbbak) lennének a betűk akkor amikor nem közelít rá az ember szvsz másnál nem látom értelmét -
spedyboy
senior tag
válasz
joey04 #24170 üzenetére
a carrier logot milyen progival lehet átírni?
kösz!ma komolyan az emberi csoda mintapéldányát láttam!
a történet a következő állok a buszon nézem egy gyerek iTouch-al telefonál(!)
mondom az nem lehet vagy vak vagyok vagy valami nem stimmel közelebb megyek nézem
itouch és beszél bele a csávo
mondom WTF?? Tudat módosulásban szenved vagy mi? még közelebb merészkedek hát látom hogy a másik fülén ott a bluetooth fülesés abba beszél
nem értem miért jo ez nekifélre értéseket elkerülve az itouch a fülénvolt mintha azzal telefonálna
szürnyűűű -
tikshow
addikt
válasz
joey04 #24142 üzenetére
olvasd el a szerződésednek azt a részét ami a szerződésbontásról szól, x összeget kell fizetned kötbérnek, hogy ezt idő előtt megtehesd, annyi kedvezmény volt/van, hogy ennek a kötbérnek a felét kellett csak fizetni, ha 3g-ről 3gs-re váltott valaki, de ez nem biztos
persze, ha dominoba veszed meg akkor nem kell ezzel foglalkozni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest