- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz
doktordrog #33912 üzenetére
igazán nincs mit! ha esetleg egyéb kérdésed is felmerül nyugodtan írj rám privátban!
-
Csigger
őstag
válasz
doktordrog #33908 üzenetére
a teló ára sávosan alakul! értsd: a T-mobile díjcsomagjait bekategorizálják, és egy kategórián belül a teló ugyanannyiba kerül! de ezt te is meg tudod nézni, az iPhone aktuális árlistában a T oldalán! itt a link: iPhone aktuális árlista
azt viszont figyelembe kell venni, hogy amennyi hűséget aláírsz az a díjcsomagra is vonatkozik! saját kategórián belül válthatsz más díjcsomagot, vagy felette lévő kategóriába mehetsz!
-
Csigger
őstag
válasz
doktordrog #33894 üzenetére
teljes egészében lebeszélhető! a hálózaton belüli percdíj asszem 19 ft a hálózaton kívüli pedig 21! de csekkolni kell a T honlapján...
az sms, mobilnet, mobiltv az mindd plusz, amiért nem kell fizetned... -
Csigger
őstag
válasz
doktordrog #33891 üzenetére
mindenkinek mások a szokásai azt le kell előre szögezni! nekem sokáig ikon400am volt, de én mindig többet beszéltem, illetve más hálózatokba is küldtem smst többet!
hasonló csomag az MM L, ahol igaz, hogy kevesebb a net, nekem ez bőven elég, viszont többet lehet beszélni, illetve más hálózatokba is küldhetsz a csomagban benne foglalt smst!nemtom így érhetőbb volt-e?!
-
Csigger
őstag
válasz
doktordrog #33877 üzenetére
ha már ilyen csomagokban gondolkodsz szerintem sokkal jobban megéri a médiaménia!
nekem ikon 400-am volt, sokat beszélek, az internetezek rendesen, de sose sikerült 350 megánál többet elcseszni..
és igen az sms-ek csak T irányban mehetnek, ami szntem sz@r! -
KennyONE
aktív tag
válasz
doktordrog #33881 üzenetére
Gyárilag nem,de van rá program.
-
joey04
titán
válasz
doktordrog #33879 üzenetére
Szeptemberben jön az iphone 4 a t-hez is, ezért nem kapható már szinte sehol a GS.
Ha megjelenik szept közepe felé, akkortól lehet majd venni i4et 16-32gb, a GS meg ha jól tudom csak 8 gigásban érhető majd el.Viszont érdemes megvárni a 4es árait szvsz.
Maguk a havidíjak és a benne foglalt szolgáltatások nem hiszem, hogy változnának. -
joey04
titán
válasz
doktordrog #33877 üzenetére
Ugye a 400 perc, az bármelyik hálózatba mehet, akár vonalasra is?
igenA 2g internet elég?
felhasználástól függ, de általában az 1G is szinte mindenkinek elég. Abba még egy kis yt is bőven belefér. Ha megosztod a netet géppel, és pl laptopon (is) használnád, akkor persze a 10g is kevés lehet...
De ha csak telón használod bőségesen elég, még sok is.Az sms-ket tényleg csak t-mobile hálózatban lehet felhasználni?
Sajnos erre is igen a válasz.Szerintem a legtöbb embernek az ikon 200 a legjobb megoldás.
-
Syl
nagyúr
válasz
doktordrog #33873 üzenetére
Ezt had ne mi mondjuk már meg
Nekem pl. ikon400-am van és nekem megéri.(#33874) TBMC
Ne kezdjük ismét! Van akinek nem éri meg a független. -
TBMC
addikt
válasz
doktordrog #33873 üzenetére
semennyire. inkabb fuggetlent, azonnali kpval
sokkal jobban kijosz arban
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest