- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
<NewL> #28620 üzenetére
-azért a desirét 2 napig is nyüstölheti az ember.....nem beszélve a majd később érkező takarékosabb modellekről.
-nekem a 3GS kényelmes,ha attól vékonyabb lenne lehet már nem érezném jó fogásúnak.
Azért nem volt itt kiemelkedő újítás kéremszépen....
Aminek örülők az egyértelmű iOS 4.0......minden más ,meg már ideje volt kategória.
-
Játékos
addikt
válasz
<NewL> #28370 üzenetére
Ne kötekedj! Mondtam én, hogy akkora kép kell rá?
Egyébként nekem átéri a kezem, de valóban nagy egy kicsit, pontosabban lehetne kisebb egy picivel. SZÁMOMRA a kettő között (kb. 4" lenne NEKEM ideális).
Harmadrészt: nem a kijelző mérete miatt vettem HD2-t, és ha megérkezik az új iPhone, akkor ismételten Apple tulaj leszek szerintem...
Béke! -
-
<NewL>
addikt
válasz
<NewL> #28324 üzenetére
nahát. felraktam ezt a fake 3.1.3-át, beírom a nevem kódom és kilép az appból.
pedig nekem ez lenne az év alkalmazása, gépen eddig nem volt kedvem felrakni ezt az appot a lustaság miatt, uppolni megintcsak lusta vagyok meg elfelejtemesetleg valami más ötlet a frissitésen kívül? (amúgy azt se tudom ,hogy a 3.1.3-at lehet függetleníteni? régi 3G-m van)
-
D@niel
addikt
válasz
<NewL> #28001 üzenetére
Szerintem ezek a prototype cuccok már a végleges formák. Ismét ütni fog az Apple, úgy érzem!
Jut eszembe, lehet már kérdeztem, de ha T-nél cserélni kell a mobilt, lehet választani más modellt, mondjuk azonos márkán belül?
Mintha lett volna itt valaki anno, aki iPhone helyett valami acer marhaságot kért...Csapi007: Biztos hagynak néhány darabot a garanciának is. Nem rég volt itt egy másik valaki, akinek fehér 3G-t cseréltek le.
-
xxman
senior tag
válasz
<NewL> #27314 üzenetére
erről már volt szo mert felkerült ebayre , bár az iphone ami lehet h ugyanugy kamu az nasgyobb érdeklődést kapott... szerintem nem igaqzi az a touch , gépre simán rákothetett egy másikat ,m a cucc maga meg egy kinai copy , az apple jel nem nagy cucc láttam én már olyat KAmu chromaticon (nano-4g a chromatic)
-
manchester85
veterán
válasz
<NewL> #27034 üzenetére
Tényleg, az AQ sms-sel mi lett? Ez a napi 7 sms-es dolog megszűnt? Pár napja nekem még ment. Ugye 3 csomag van, lite, standard meg pro. A standardra azt írja, 50 sms-t foglal magában, a pro-ra meg, hogy 500-at. Tehát ha megveszem a programot, és elhasználom az 50 illetve 500 sms-t, akkor törölhetem le is az alkalmazást? Vagy a program áráért vehetek újból 50-et illetve 500-at? Köszi.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
<NewL> #25829 üzenetére
A fő problem az volt hogy a Legend virtuális gombsora kisebb volt mint szifon-on, nekem használhatatlan, mivel kisérletezni akartam az Androiddal, így lett Milestone, aminek meg válogatós volt a Wifi vevője...
Így döbbentem rá sokadszorra hogy az iPhone-nál nincs jobb!
-
Landon
addikt
válasz
<NewL> #25529 üzenetére
Hmm érdekes!
Abban abszolút egyetértek, hogy az éleket figyelembevéve valóban ez a "trend" legalábbis tényleg amennyire én látom mindennél ezt a kicsit "otromba lecsapott" éleket próbálják behozni a széleknél. Viszont az tényleg furi, hogy nincs jack. Ill tudván és használván Maya-t/3dsmax-ot hogy őszinte legyek ez egy igénytelen és gány munka.
Egy ilyen asztaltextúrán egy ilyen modellt létrehozni és kirenderelni hát nem akarok hazudni de ha vki viszonylag kezdő akkor 1 óra...
Ami számomra árulkodó az a hátlapon lévő a hátlap közepe felé futó élek... ez eléggé "elotrombítja" és nemhinném, hogy az Apple ennyire ennek az irányába megy el. Ill a logo... eléggé gyatra, mintha csak rá lenne nyomtatva/festve egy fekete apple logo ami nonsense.
Persze ez csak az én saját véleményem, mondjátok ha szerintetek hülyeség...
-
Ulkesh
őstag
válasz
<NewL> #25472 üzenetére
No akkor sorban
A memóriakezelésre van egy új pager alkalmazás amit SuperCharged-nek hívnak, 3GS-en ezzel 202 MB memória érhető el restart után, de folyamatos használat közben sem esik 175-180 alá. Backgrounderes tesztnél 45 futó alkalmazás mellett még 65 MB volt szabadon
Két hete használom probléma, fagyás, vagy akadás nélkül. Addig nem akartam itt megmutatni, amíg én nem teszteltem tüzetesebben, de úgy tűnik biztonságosan használható.
A csomag felteszi az Activator-t is amivel be lehet állítani, hogy a készülék megrázására frissítse a memóriát, nem kell hozzá külön alkalmazást előhívni.--
iMC az az iMobileCinema amivel a jó pár flash-es videó lejátszható Safariban, ami alapból nem megy.
Az inSpell meg magyar helyesírás ellenőrző.
-
Gicz
addikt
válasz
<NewL> #25451 üzenetére
hülyeség amit irsz!
http://iphoneclub.hu/2g3g-ipod-touch-os-4-0-multitasking
n88ap.plist a 3gs plusz funkcióit tartalmazza, 3g-n ez az m68ap.plist, beleirod a multitasking sort és már megy is. ha megnézed van benne pár olyan ami nem hardverfüggő, pl ezek:
ird be ezeket a 3g m68ap.plist-jébe.<key>launch-applications-while-animating</key>
<true/>
<key>load-thumbnails-while-scrolling</key>
<true/>
és már gyorsabb is a 3g-d progi betöltése.
de ha nem akarsz várni 4.0 ra cydiában beirod h backgrounder, felrakod és kész a multitask. skype, netrádió minden megy a háttérben, csak a RAM elfogyása miatt lesz lassabb a több progi, 3gs en ezért 1szerübb
-
D@niel
addikt
válasz
<NewL> #25451 üzenetére
Probaljuk meg megegyszer...
Nen szandekoztam kulonbozo filozofiai eszmefuttatasok es matematikai szamitasok alapjan definialni a "hekker" (nalam hacker) kifejezest, arra probaltam -vagyis probaltam volna reflektalni hogy a ceg nem ok (vagyis a "hakkerek") miatt adta ki a 4.0 beta verziot...
Masreszt mint mar emlitettem, a jelenleg fellelheto mozgokepes 4.0 meg csak beta cipoben jar, valoszinuleg nem lesz olyan problematikus a helyzet mint ahogy jelen pillanatban latod...... ( vagy kitudja, bar P2-n en sem Crysis-olok...)
-
D@niel
addikt
válasz
<NewL> #25442 üzenetére
"hekkernek" ...
nem tudtam hogy az Apple, a Nagy Apple mar rajuk is gondol ilyen szempontbol......
Egyertelmuen a fejlesztoknek szantak a beta 4.0-t, ezert nem ajanlott feltenni.
Lassu? Megnezed 2G-n hogy azon mennyire lassu? Original 4.0 -t 3GS-re irtak elsosorban, kit erdekelnek a 3G-sek...Jo a megerzesed, egyertelmuen az uj iPhone megjelenesevel egyidoben lesz hivatalos 4.0
-
-
válasz
<NewL> #25123 üzenetére
Elvileg egy olyan keretrendszer, amivel színes szagos hirdetéseket lehet az alkalmazásokba beletenni a mostani AdMobos móka helyett. A fejlesztő berakja az alkalmazásba a hirdetési felületet, aztán majd az OS tolja bele a hirdetéseket, a bevételnek 60%-át meg megkapja a fejlesztő. Nem tudom, nekem nem hiányzott ez. Lassú voltam.
-
Doresz
tag
válasz
<NewL> #25118 üzenetére
Nem a Micimackó miatt örültem meg neki annyira. Nem véletlen írtam pár napja a fórumra, hogy kell nekem egy normális e-book olvasó app, ami képes képeket is kezelni. Van olyan könyv, esetleg sulihoz pdf fájl, amiben kép/térkép van, és baromira élvezhetetlen, ha simán e-mail csatolmányként töltöm be és szét kell görgetnem a képernyőt, hogy elolvassak egy francos sort. Nem hiszem, hogy én lennék egyedül így ezzel.
-
-
joey04
titán
válasz
<NewL> #24770 üzenetére
A Daring Fireball egyik cikkében megpróbálta összeszedni a következő iPhone várható, új képességeit:
- A4-es családba tartozó CPU, system-on-a-chip (mint az iPadnél).
- 960x640 duplafelbontású kijelző.
- Előlapon található, második kamera.
- Multitasking harmadik fél felé.ez most végre nem egy valóságtól elrugaszkodott pletyka.
esélyes mind. ha így lesz, első nap veszem is meg (azért első nap, hogy ne járjak úgy, mint az új ibootos GS tulajok...) -
adnoctum18
senior tag
válasz
<NewL> #24612 üzenetére
Ez nem újdonság, a laptopoknál is hasonló elven tudod megőrizni az akku egészségét, illetve lassitani az öregedését.
Én sem meritettem még csontra soha, de majd kipróbálom, hogy mennyi is az annyi.
Nálam is az első pár % nehezebben fogy el, aztán kicsit megszalad a csökkenés, és kb 30%ig merült eddig max, amikor tölteni kezdtem.
Ez igy az én használatommal nagyjából egy nap alatt zajlott le (100%-ról 30 körülire).
-
Játékos
addikt
válasz
<NewL> #24612 üzenetére
Nekem is elég kaotikus a számláló. 80, és 30% között nagyon gyorsan megy, de felette, meg alatta sokkal lassabban, illetve 2 nappal ezelőtt merítettem le csontra (kíváncsi voltam, mennyi idő alatt tölti fel a mási akksi), és azt hittem, rossz a telefon, vagy velem van valami baj! 5%-ig lemerült egy mittomén, átlagos sebességgel, majd 4-re lassan, 3-ra még lassabban, és mire 3-ról lement már értetlenül mosolyogtam, mert rohadt sok idő volt!
Komolyan, pedig direkt merítettem. Majd átváltott 2-re, és kikapcsolt a telcsi nagynehezen.
-
Quaresma
aktív tag
-
Enjoy
addikt
válasz
<NewL> #23695 üzenetére
Köszi, de a Bosspaper-t sem szeretem
Ha már választani kell, akkor inkább WB-re térek vissza, mert sokkal több lehetőség rejlik benne.
(Most a dBar témák moddingolása érdekel elsősorban)Ikonok méretezése: szifon.com - 3. bekezdés
Szerk: Közben Quaresma kollega már ejtett róla egy-két szót.Categories-t én sem szeretem, elég fapados.
Slider ikonját, nem találtam meg sehol sajnos. -
madgie
titán
válasz
<NewL> #23396 üzenetére
Ez a WMP már nem az a WMP, a VLC-t meg egy éve száműztem a gépemről, mert feleslegesen leterhelte a MPC-HC-hez, meg a WMP-hez képest. De ez már ultraoff, bocsi, de azért érdemes megnézni a progit, ismerősnek ezzel írom ki mindig az audio CD-t (nincs is Nero-m a win 7 óta), az 5.1-es hificucca csont nélkül viszi.
Hogy ON is legyek: tegnap elkezdtem az activator-t piszkálgatni, tök jó, hogy már az alapképernyőn előjön bárhonnan a beállítások, ha elkezdem rázni
-
madgie
titán
válasz
<NewL> #23332 üzenetére
Én még csak 3.3, de PC-n játszottam a hétvégén, meg a Worms Defense-t is nyomom néha, az is jó cucc
Szerk: az előbb újraindítottam a telót, mert a Bluetooth-os mókázások kicsit megkavarták, oszt valami Safe Mode fogadott. Ilyet még nem láttam, de felkínált egyből egy Respring-et, és úgy már jó lett.
-
Játékos
addikt
válasz
<NewL> #23200 üzenetére
Neked volt már ilyen jellegű tapasztalatod, vagy csak gondolod ezt, esetleg hallottad valakitől, aki szintén nem csinált még ilyet?
Nem kukacoskodni akarok, tényleg érdekel, mert én is gondolkodtam rajta, hogy ha az enyém karcos lesz, akkor néhány ezresből kicserélem a házát, és szép "új" lesz megint...
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest