Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
paix
tag
válasz
tikshow #23497 üzenetére
Az id tag-ek mindenhol rendesen be vannak írva. Még egy tünet: 4 előadót lát az előadói rendezésnél, de ha rájuk kattintok, akkor a hozzájuk tartozó számokat már nem. Más ötlet?
_Fefe_: Az iTunes ugyanezeket a tüneteket produkálta, valamint az iPod Rip használata egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
spedyboy
senior tag
-
Inside5
csendes tag
Sziasztok!
Úgy tudom, egy ideje már nem csak Wi-Fi-n, hanem 3G-n is engedik a VOIP hívásokat. Leszedtem a Fring-et de inaktív a SIP gomb csak a Cellular aktív. Valamit nem csináltam jól?... mert tuti, hogy mennie kéne. Az AppStore-ban írták is a userek, hogy remekül műxik 3G-n.
Köszi választ.
-
Mtt
tag
Sziasztok!
A 3G 8GB készülékből létezik fehér színű? -
paix
tag
Sziasztok!
A 8gb-os iPhone 3G-m (3.1.2) ipod funkciójával kapcsolatban kérem a segítségeteket.
A zenéket a Xilisoft Ipod Rip nevű programmal rakom rá. A gondom az, hogy a dalok menüpontban, ahol ABC sorrendben kéne lennie a számoknak, a fájlok 90%-a az "A" betűhöz van berakva - noha nem ott kéne lenniük - , a maradék 10%pedig eloszlik a maradék betűkön. (Ez a legutoljára feltöltött album.) Szintén rosszul látja az előadókat. Csupán 4-et ismer fel, pedig legalább 20 van. Korábban hasonló gondom volt, de egyszer csak elrendeződtek a dolgok. Most, az újabb file-ok feltöltésénél ismét minden össze-vissza van..Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi a megoldás?
Előre is köszi!
-
D@niel
addikt
Speedboy: Van IS a mobilodon? 3GS-nek meg kissé eltér a kijelzője a G-től.
-
_Fefe_
tag
válasz
Quaresma #23478 üzenetére
Quaresma : Talán kipróbálom később, de még túlságosan új a teló ahhoz, hogy ilyen fura dolgokkal kísérletezzek rajta. Nem szívesen nedvesíteném be, amilyen szerencsém van tuti tönkretenném vele.
(Ennyi erővel akár csapvíz alatt is megmoshatnám, ha túl porosnak látom.
Az újfajta shildre is ránézek majd. )
Enjoy : Erre én is gondoltam, de ha kipróbálnám, akkor tennék arra is egy kicsi fóliát.
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
már majdnem elfelejtettem megkérdezni...történt az eset hogy mutatok valamit spanomnak az iphone on amikor megszolal h miért ilyen sárga a képernyőd!
mondom mibajod? mondja h sárgásab mint az övé.. mondom ezt nem hiszem nézzük meg...
elövette beállitottuk azonosra a fényerőt és bazz télleg... a spotlight on a betük szinei kicsit sötétebbek és sárgásabb söt az egész kép sötéteb valahogy...
gondoltam hogy lehet hogy az övével van baj vagy hogy szinvakok vagyunk
hivtunk hát még 1 iphone ost 3 telot öszehasonlitottuk és az enyém csak sárgás csak sárgás...
de ink sötétebb árnyalat ez mint sárga...
nahmármost ez mitölvan?1-más képernyő van az enyémben mert újabb?
2-sztem valoszinü: 3.1.3 sw van a telomon övéken 3.1.2Szecsy: írd be iPhone on google ba hogy iphone wallpapers aztán katt a képekre
[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
meguntam ma ahátteremet adjatok légszi vmi jó háttérképet lehet bármi rajta csak dögös legyen
-
Quaresma
aktív tag
válasz
_Fefe_ #23477 üzenetére
ne aggódj az invisible shieldel kapcsolatban...a felhelyezésnél nagyon fontos ,hogy minél nedvesebb legyen a felület, ráadásul az új fajta shieldet már szivaccsal kell feltenni keress rá youtube-on hogy IS with sponge és kidob egy csomót..ott is látszik hogy nem okoz problémát a nedvesség ..sőt..nekem tökéltesen fekszik rajta kivéve a sarkokat ott egyszer már felött de kis nyomkodás után visszatettem..jelenleg egy egyszerű fekete iphone plüss tokot is használok hozzá így nem okoz gondot ,hogy a zsebemben feljönne a shield..szóval én csak ajánlani tudom ,gondold meg
-
_Fefe_
tag
válasz
e-zoli #23475 üzenetére
Itt találtam ---> Déli GSM Webshop . A tied is hasonló ?
-
Misi1979
őstag
nem akarok restore-olni....ááá.
ne essetek a hibámba: global.aq-val smst írtam egy olyan számnak, ami 06-tal kezdődött, backgrounderrel háttérbe tettem a progit és beléptem a contacts-hoz átírni +36..ra. Kész, a kijelző nem reagált többet, újraindítottam és befagyott az almalogóba.. feketeeső sem segít, tipp?
-
Kis Joe
senior tag
Próbált már valaki szórakozni a stopwatch-al?
Ezzel lehet Guinnes rekordot dönteni? XD
Csak hogy tiszta legyen, a bal oldali egység már órában megy
-
Szecsy
aktív tag
válasz
spedyboy #23469 üzenetére
pont multkor néztem én is fölmész a livescore.com ra és ott fölül van egy olyan ablak hogy le tud szedni app-ként.
ez igazából a mecceket figyeli de olyan app amiben fogadni tudsz nem hiszem hogy létezik-akkormár inkább szerencsejatekra fogadok online amihez csak nem kell és azt ugy lehet telorol.
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
nincs véletlenül olyan app
amivel könnyedén lehet követni a sportfogadásokat?
mert szerintem nagyon hasznos lehetapp storeba nem is tudom hogy hogy keressem... ( szegényes angol tudás
)
-
BloodyEddie
őstag
-
e-zoli
tag
válasz
_Fefe_ #23460 üzenetére
külföldi forumon olvastam pár emberről, akinek sikerült kinyírnia az iphone-ját az invisible shield felrakása közben
egyébként nekem nem jött be a fólia, 1 hónap után a szélei feljöttek, ahol a zsebbe rakáskor folyamatosan terhelve volt, és a por aláment
nagyon igénytelenül nézett ki a telefon így, sajnos fényképet nem csináltam rólaCase-Mate Barely There Black Case vettem helyette, nagyon jó
ajánlom mindenkinek[ezt] de van sok féle, ízlés szerint
[ Szerkesztve ]
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
csimpi1 #23450 üzenetére
Egy újabb példa a könnyen észrevehető átverésnek. Még ha valóban küldenek telefont, akkor sem garancia hogy eredetit......
Sok a klón....
Aki ezt beveszi az lehet meg is érdemli. Max egy drága tanúlságos eset....
Ez a verjünk át mindenkit és gazdagodjunk meg jellemzi a mai Magyarországot nagyrészt. Még jó hogy van ph megbízhatóság. De sokan azzal se foglalkoznak. Ha meg megkéred írjon értékelést rólad akkor meg cseszik rá..... -
_Fefe_
tag
válasz
Csabee. #23438 üzenetére
Megnéztem pár videót a YouTube -on az "Invisible Shield" felhelyezéséről, de nekem van pár momentuma ennek ami nem tetszik. ---> "Invisible SHIELD for iPhone 3G Installation"
Egyrészt a felhelyezéskor minden úszik abban az "átlátszó lé" -ben, amit rápermetez a kezére és az iPhone-ra. Ezt szükséges rápermetezni - úgy vettem ki a videókból - ,hogy fel tudja helyezni a fóliát. Másrészt nem szivárog be véletlen ez a folyékony dolog a készülékbe a hangszórón, mikrofonon, és egyéb portokon keresztül ? Ha mégis bejut valahogy ez a vízszerű dolog, akkor nem károsítja ez a telót ? Erre is vállal a cég garanciát, vagy csak arra, hogy nem lehet ezután megkarcolni ?
Tudom, a legrosszabb esetben lesz egy dizájnos levélnehezéked, amit nem lehet megkarcolni a hagyományos módokon.
-
trobi28
addikt
Hogyan tudom vissza állítani az Iphonet mondjuk 2 nappal ezelőtti állapotára?
Itunes-al meg lehet csinálni?[ Szerkesztve ]
-
Pastika
aktív tag
Sziasztok! Létezik iPhonera valamilyne spam szűrő program? Kb egy hete a céges e-mailre napi 10-15 spam érkezik és kezd baromi idegesítő lenni..
-
bezzeg21
csendes tag
Sziasztok tudnátok segiteni honnan tudok iphone 3g-hez magyar nyelvet leszedni??
-
AirBundy1
tag
Ha a fórum szabályaiba ütközik, kérlek, töröljétek a hozzászólásomat:
Szerencsére nincs rá szükségem, de szerintetek tényleg lehet így downgradelni 3.1.3-ról 3.1.2-re? [link]
Én nem hiszek benne, pláne, hogy a végén nem mutatja a megvalósítást. Szerintem ez csak a 3.1.2 restore esetében megoldás. Kiváncsi vagyok, mit gondoltok. -
D@niel
addikt
válasz
Luissimo #23448 üzenetére
Nekem is itt a "szemelyes eloreutalassal" a kedvencem
Ma is iPhone-ommal almodtam:A suliban neki doltem a radiatornak es szet olvadt az egesz, szoszerint gyurmazni tudtam vele! Tobbiektol meg nagyban kerdeztem hogy garanciaval kicserelik-e, na mindegy......inkabb vissza fekszek
-
csimpi1
tag
válasz
manchester85 #23446 üzenetére
Mondjuk aki ezt benyalja, az meg is érdemli.
-
Luissimo
veterán
Haligali !!
Aki eltalálja pontosan hogy az említett oldalon szereplő bemásolt szövegben hány helyesírási hiba van azok között kisorsolunk sok-sok Iphone-nak látszó tárgyat !!"Tisztelt Vásárló!
Ha szeretne nálunk rendelni, akkor azt a következő féle képpen teheti meg.
Kiválasztja a megvásárolni kívánt telefont, majd kitölti a megrendelési űrlapot!
FIGYELEM!!!
A megrendeléskor fontos megadnia az ön elérhetőségeit (név,szállítási cím, telefonszám)
Meg kell jelölnie az átvétel módját: személyes előreutalással vagy futárszolgálat előreutalással(GLS szállítási díja Bruttó 1400 Ft)A megrendelését a banki átutalást követően legkésőbb 3 héten bellül teljesítjük!
Vársároljon nálunk legközelebb is!"
idézet vége !!
Ja és én átvételkor, kipróbálás után szeretném fizetni a helyszínen a futárnak a jólmegérdemelt átvételi árat ++
Az Élérhetőség nevű linkjük a legaranyosabb, az oldal baloldalán..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
manchester85 #23446 üzenetére
Nem tábláztad ki eléggé, de itt elég durva átverésről van szó.
Remélem nem azért használtad az "aranyos" szót, mert elhiszed. -
manchester85
veterán
Találtam egy remek oldalt: [link]
Aranyos.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Richard #23444 üzenetére
Az ilyen játékok már tényleg nem jönnek be, nekem az ügyességi,gondolkodtatók azok amik tetszenek, pl ha bkv-n vagyok akkor olyannal játszom szívesen! De inkább a hasznos programokat kedvelem iphone-on
Megvettem az offline Budapest térképet appstoreban, nem egy húde nagy szám
Igaz az ára is csekély volt.. De legalább van már olyanom is
-
Csabee.
nagyúr
No végigvittem első játékom az iPhone-o! Guiter Rock Tour a játék címe! Jó kis játék volt!
Egy kérdés, ti ha egy játékot végigvisztek azt fennszoktátok hagyni?
Mert én letörölgetem amit már 1x végigvittem és úgy érzem hogy máskor nem lenne rá kedvem..
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Tommmmka #23436 üzenetére
En tegnap kuldtem egy levelet a bekelteto tarsasagnak, mert a t nem tud nekem alkatreszt biztositani amit forgalmaz. akku problemam van es erosseb aksival van mint a szifon, de sokkal hamarrab lemerul. Es eltortek a kijelzo melett a keszulekhazat, majd utana bosszubol belul a kijelzot direkt elmaszatoltak.
Es nem felelosek, mert kulsos ceg csinalja. XXI szazad en igy szeretem a magyarorszagot.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Anno még hallottam valami olyasmit, hogy egy készülék esetén a 3. meghibásodás után el lehet állni a szerződéstől és pénzvissza lehetőségem van. Nos épp az iphone 3G-vel lenne a probléma, kb 8 hónap alatt a jelenlegi a 3. cserekészülékem, és ennek is elkezdett repedezni a hátlapja, ami egy ilyen drága készüléknél szerintem elfogadhatatlan. De a lényeg, h. létezik e ilyesmi, mert ez esetben élnék a lehetőséggel, mivel a 8 hónapból kb 2-őt szervizben töltött a rohadék és megint az lesz a vége.
T-nél lett vásárolva, eddig mindig cserekészülék lett a vége, illetve a 3. meghibásodás jelentése előtt vagy után jelezzem, (amennyiben lehetséges) a szerződésbontási dolgokat
Ha valaki tudna erről valami pontosabb infot és közölné velem azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
_Fefe_
tag
Most ezt használom : Antireflex fólia iPhone 3G, iPhone 3GS - hez
-
_Fefe_
tag
Védőfólia iPhone 3G készülékhez (3GS-hez is jó, típusa : /Sunsky/ Professional Screen Guard - Anti-Glare For iPhone 3G/3GS)
-
Doresz
tag
válasz
Agostino #23430 üzenetére
Félreértetted. Attól, hogy van rajta tok, még észrevétlenül alá mehet mindenféle por, és aztán amikor leveszed a tokot, akkor látod, hogy az a kis por, amiről te nem is tudtál, hogy ott van (hiszen letörölted, mikor feltetted a tokot), össze-vissza karcolta a telefont. Azért kellhet alá vmilyen olcsó fólia. Nem egyszer lehetett ilyen beszámolót olvasni, hogy a hosszú időn át tokban hordott telefon a tok levételekor csupa karc volt, mert a bejutott por közben dolgozott szépen.
-
Hátuljára matrica, elejére fólia. Én így használom már a második iphoneomat. Egyedül a króm rész nicns védve, de ha nem zúzod oda semminek akkor nem lesz baja. Simán zsebben hordom és 1 év alatt sem lett karcos annó a 3g-m. Invisible Shield-el az a baj, hogy durván nehéz feltenni. Aki még nem csinált ilyet nagy eséllyel elrontja és akkor sok ezres megy a kukába. Sok olyan tok van ami védi a krómkeretet is, de azoktól meg vastag lesz a telefon, eltakarja a krómot, stb (mellesleg ez a legjobb védelem a telefonra plusz egy kijelzővédő fólia). A szilikon tokokat pedig egyáltalán nem ajánlom.
-
lancy
tag
Hi ma lettem boldog tulaj a wines telomat feldobva es ket golyot beleeresztve
gondolom 1000x volt de:
legjobb tok mi lenne?
erdemes e folia elol hatul?koszi
-
AirBundy1
tag
Tudom, nem teljesen új az info, de egy ismerősöm ma vett 3GS-t és 3.1.3 fw-vel kapta. Azt hiszem, az újoncoknak egy időre kilőve pár lehetőség.
-
Pee-Tee
tag
nagyon láma leszek, de nem tudom használni a 9-es itunes progit, feltelepít, iphone felismer, de nem tudok rá másolni semmit ... a drag and drop nem csinál semmit, mp3-at akartam, de nem megy, a rajta lévőket sem tudom módosítani .... valakinek ötlete?
-
atirag
őstag
A nyáron külföldön használnám(horvátországban)a telefonomat.Csak email.megnézésére.Ugye mikor beállítok egy mail fiokot akkor az letőlt 25 levelet.Ami azért nem kevés mert ezt naponta meg kell tegyem.Nem lehet,hogy csak az olvasatlan levelekt szedje le?Vagy milyen altarnativ lehetőségek vannak minnél kevesebb adatmennyiség generálására?Mert azért most néztem a dihszabást és nem tul olcso.Wlan nem tudom lesz e?
Köszönöm az ötleteket.[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
Ahoy.
Csak sikerült szereznünk egy 3GS-t, és hát hű, 2 napja csak ezt nyomogatom, még a maileket is inkább itt hívom le, nem gépen. : ))) Klassz. : )) Volna viszont egy kérdésem a kijelzővel kapcsolatban. Vettem hozzá egy [ilyen] tokot, de a plexi hozzáér a kijelzőhöz, és így ráragad meg minden. Szóval hozzátapad. Szerintetek ez hosszútávon gáz? Vagy tegyek rá egy réteg védőfóliát és arra ezt a plexit?
[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
ma meglepő fordulat történt miszerint 3 és fél orája nyuztam a telot és még 80 % van az akksiból...
amugy két kérdés.
- kell vmikor formázni az akksit idönként teljesen lemeriteni csurig föl???
- mi az ipodon belül a sound check opció?
-
<NewL>
addikt
válasz
Játékos #23410 üzenetére
SMS - jobb felső sarokban sms írása ikonra bökj rá
a szövegmező,ahova írod az sms szövegét () bal oldalt van egy fényképező,ha arra böksz akkor készithetsz fotót vagy kiválaszthatod a camera rollból akármelyiket
ne sértődj meg de most ez jutott eszembe : b*sszki,vissszamennyééé'
melóhelyen ezt nyálazd át : [link]
huh bocs,akkor nem tudom
ja,most jutott eszembe ez csak akkor van ha a Cydiából az mms logo bógyó fel van rakva?
[ Szerkesztve ]
-
gixivo
tag
Ki lehet cserélni egy iPhone-ban a WiFit?
Muternak van egy 2G-s iPhoneja és eléggé legyengült benne a WiFi, 2 méterről tud csak rácsatlakozni a szobában (falon át nem is látja), az én 3G-m viszont 8 méterről falakon keresztül is rá tud csatlakozni. -
válasz
Játékos #23406 üzenetére
Hanyas FW van felrakva? Annyi az egész, hogy rámész az üzenetekre, ott a jobb felső sarokban az "új" és ahova írod a szöveget amellett van egy kis fényképező ikon. Arra ráböksz és fényképezel vagy kiválasztod a már meglevő fotót. Mellesleg a képek menüben ha ráböksz egy képre akkor a bal alsó sarokban levő kis nyilácskára nyomva előugrik egy menü ahol többek között felajánlja az MMS lehetőségét.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Urak!
Nem arról volt szó, hogy lehet MMS-t küldeni 3G-ről? Én sehol nem találok ilyen lehetőséget...
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
nemtudja valak ihogy iphone 3g-t hogy lehetne tv out ra bírni cydiás segítség nélkül?
mert cydiával kitudtam lőni az appokata tv rede én filmet akarok nézni és az ipodot a cydiás app nem lövi ki
és mivel van olyna lehetőség h tvout ezért valahogy mukodnie kéne...elöször azthitem hogy a 3.0 sw miatt aztán azt hogy azért mert iphone 2g
de most 3.1.3 al iphone 3g sem akar... -
Játékos
addikt
Köszönet a "tárcsázós" segítségekért!
-
tikshow
addikt
válasz
Játékos #23400 üzenetére
névjegyzékbe oldalt ott van a sáv amin tudod húzni az ujjad, itt amelyik betűnél tartasz oda fog ugrani, ha teljesen tetejére húzod akkor ott a kereső
ha még ez se elég, mert mi is lenne elég, akkor akiket leggyakrabban hívsz elmented kedvencekbe és már nem 200-300 kontakt közül kell választani, hanem csak 20 közül mondjuk, ami sokkal kényelmesebb vezetés közben nekem -
zsolidodd
senior tag
válasz
Játékos #23400 üzenetére
Olyasmire gondolsz a tárcsázóval kapcsolatban, mint amilyen a Nokia e66-ban van?
Amúgy Itunes szerintem nagyon hasznos, sokkal kényelmesebb így zenét feltenni, mint fájlkezelővel. Zenemásolgatásra meg egyszerűbb egy pedrive.
De vannak olyan programok is, amikkel wifin keresztül lehet a telefonra másolni, és nem kell hozzá PC-s program csak a telefonra telepített.
Aktív témák
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- Max
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...