- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
gixivo #23279 üzenetére
Attól, hogy sokadjára írod le ugyanazt, még ugyanaz lesz a válasz. Ha nem akarod, hogy szétessen a telefonod, inkább hanyagold ezeket a megoldásokat. De ha azt a választ várod, hogy házilag nyugodtan szétbarmolhatod a telefont, senki nem tart vissza, csak ne felejtsd el feltölteni youtube-ra, hadd induljon vidáman a hét.
12k-ért kicserélik az üveget, ha ennyire gáz a helyzet, ezzel járnál a legjobban, elvégre a telefon nagy részét üveg borítja. De ha mindenáron tönkre akarod tenni a telefont, akkor te tudod...
-
BloodyEddie
őstag
válasz
gixivo #23217 üzenetére
Az már rajtad múlik, én nem venném meg a hangerőszabályzó gombok hiánya miatt. A 2G viszont szvsz nagyon jó vétel, volt nekem egy ideig, azt bátran ajánlom.
Szerk.: ha nem zavar hogy mellette egy mobilt is magaddal kell vinned (engem nem zavart), akkor a touch-ot ajánlom.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
gixivo #23211 üzenetére
2G-t én semmiképp nem vennék, ha bármi gond van a kijelzővel, 30k csak a cserealkatrész. Nekem is arra kellett anno amire te is írtad, és iPhone-ról psp+E71 kombóra tértem át
(igaz, én játszok is)
Szerk.: a szoftver igazából teljesen mindegy iPhone esetében, azt nem lehet működésképtelenné tenni. Új telónál én rögtön egy restore-al indítanék otthon, és kizársz minden szoftveres gondot.
Szerk.2: nem a fél óra a lényeg, hanem hogy a fontos dolgokra figyelj vásárlásnál. Ha biztosra akarsz menni, én ezeket javaslom.
-
<NewL>
addikt
válasz
gixivo #23199 üzenetére
én a helyedben meg sem próbálnám egy az. a másik meg ,inkább legyen karc mindenhol minthogy szétessen a kezemben a telefonom. (szerinted milyen mínőségű az a hátlap meg üveg,krómkeret? - ha a mostani mondjuk 10-es,akkor az mííínusz tizezer)
szerinted miért kérnek el elég borsos munkadijat? mert annyira nehéz feladat szétszedni meg összerakni mint egy 3310est?álljál,a felénél abbahagyod,megtaposod az utángyártott vackokat és elviszed egy szervizbe ahol fizetsz mint a pengősmalac
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest