Hirdetés
- Android szakmai topik
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
dirty.yakuza #25597 üzenetére
Nem mondanám, hogy jobban bírja a 2G.
Pl. ugyanolyan könnyen megrepedhet az üveg, de ott nem egy digitizer-t kell cserélni 3-4k-ból, hanem komplett kijelzőt 20k-ért...
Szal én mindenképp a 3G-t vagy a 3GS-t ajánlom neki. Tudásban is jobb, és szebb is (bár ez szubjektív)
Meg ha a fehér tetszik neki, akkor csakis ez a 2 utóbbi jöhet szóba. -
tikshow
addikt
válasz
dirty.yakuza #25597 üzenetére
egy jó tokkal mindegyik bírja a strapát csak az ront a kinézeten(valamit valamiért) függetlent lehet kapni baromi drágán netes boltokba mondjuk, vagy t-mobile-nál vesztek egyet dominoba és függetlenítitek ott helybe(+20.000 ha jól tudom), a 3gs-t érdemes ha ki is fogja tudni használni majd amit nyújt, ha csak telefonálni kell meg, hogy jól mutasson vele akkor elég a 2g, 3g, viszont a 2g-ből hivatalosan független nincsen, és magyarországon sose lehetet kapni, szóval kicsit rizikós, ha nem néz utána az ember, hogy mi hogyan működik a házi függetlenítése terén
-
Chris'o75
tag
Sziasztok,
Egy kis segítség/tanács kellene!
Kedvesem belezúgott a Fehér IPHONE-ba természetesen a kinézete miatt!
Most egy N6233i-je van ami elmúlt 3éves!Szerintetek melyik tipusú Iphone-ba éri beruházni a részére?
Mennyire strapabíróak ezek a szerkenytyűk?Független kellene hol érdemes vásárolni illetve mire kell figyelni?
Köszi előre is
Üdv C -
Quaresma
aktív tag
Joey20 azt hiszem te kérdezted ,hogy opera miniben ha rákattintunk a fejlécre akkor az oldal tejeére ugrik..nem tudom válaszoltak e már..de a válasz Igen
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Lenne egy új fehér headset adapterem 1000ft-ért ha vkit érdekel küldjön pü-t!
Így néz ki: [link]
1 gomb van rajta és mikrofon.
1x katt ipod indítás, leállítás/ hívás fogadás
2x katt köv szám
3x katt előző szám[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
Nekem IS van a telómon (fekete).Tény, hogy a széleinél koszolódik, de mivel én még egy plüss tokot is használok hozzá ezért azt mondhatom, hogy még hibátlanul bírja
kb fél évet adnék neki aztán csere.. szerintem megéri a pénzét a telefon értékéhez viszonyítva, főleg hogy nekem sokkal jobban bejön így a készülék tapintása...nem olyan legalább mintha szappant fognék és az ujj lenyomatok sem látszanak annyira..
-
D@niel
addikt
válasz
and1mixtape #25583 üzenetére
Én meg szabolcsi, de igazából hajdúsági, és félig borsodban élek. hm?
-
D@niel
addikt
-
ent
őstag
Ha nagyon megtetszett egy "feketén" szerzett progi és meg szeretném venni appsztórból, de adatokat tartalmaz amiket nem szeretnék elveszíteni, símán reinstall appsztórból?
-
and1mixtape
tag
Debrecenbe lehet venni valahol IS?
-
Megvártad a 3-4 napot, míg felszívódnak a buborékok, amik maradtak, vagy egyből letépted?
Régebben leírtam a sikeres feltétel alapjait, ha követed, hónapokig szép lesz az eredmény, használattól függően: [link]
Nekem most is van rajta, lefényképezhetem, tökéletes...
Mikor feltettem csomó kicsi bubi volt rajta, 3-4 nap után mind felszívódott.[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
Én fekete Iphonera szervedtem rá 2 Is-is! Egyik se sikerült túl jól és nagyon rontotta az összképet! Tapintása se volt az igazi!
-
D@niel
addikt
válasz
and1mixtape #25573 üzenetére
kinek nehéz...én előtte megnéztem néhány install videót, beszélgettem emberekkel, tanácsot kértem, nem volt gond, tökéletesen rácuppant.
nekem durván 2 hónapig volt rajta a hátulján (előlapon még meghagytam), csak azért szedtem le, mert nagyon igénytelen fehér hátlapú iPhone-on.
én úgy vagyok, hogy szívesen felrakom bárkinek aki megkérne rá.
icecave: igen, tényleg én voltam az egyik
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
Szerintetek lehet majd az Iphonet modemként haszánli az Ipad-hez?
-
D@niel
addikt
válasz
and1mixtape #25569 üzenetére
szia.
nekem volt IS a mobilomon. tudom ajánlani, de ne értsd félre: nem a másik kárára (azt nem ismerem, nem használtam). viszont csak fekete iPhone-ra raknám fel, nekem fehér van, és pár hete leszedtem mert nagyon látszódott a koszolódás és baromira visszavett a színéből (fehár hátlap+IS=sárga hátlap, persze bizonyos idő elteltével).
-
Misi1979
őstag
válasz
Doresz #25570 üzenetére
hát, a restore az ultimate gyógymód a nem-hardveres panaszokra, ha beviszed a T-hez, ők úgyis egyből azzal fognak indítani.
Ami még eszembe jutott hirtelen, az az, hogy egyszer nekem megbolondult az akkutöltés-visszajelző, úgyhogy lehet tényleg le kellene merítened 20 alá és töltőn hagyni jópár órára.
Ez akkor volt amúgy, amikor kb 2 hétig a fiókban hevert az iphone.[ Szerkesztve ]
-
-
and1mixtape
tag
Sziasztok!
Azt akarom megkerdezni hogy ti melyik foliat ajanljatok? a zaggtol (ishield) vagy a case-matetol (clear armor)! ha van valakinek valamelyik darab, szivesen varom a velemenyet! Elore is koszi.. -
Doresz
tag
Egy teljes lemerítés segíthet az akksin akkor? Vagy irány a T-Mobil? Mert az nem normális, hogy 1 óra iPod és egy kis net után 50%-on van.
-
D@niel
addikt
-
leroyclub
senior tag
Valaki elmondaná hogy mire is jo az SSH? WiFi-n tudom a telefon fájljait nézegetni/szerkeszteni? És hogy kell telepiteni?
-
Enjoy
addikt
Köszi az infókat, viszont ez elszomorító.
Mert SZÁMOMRA a YouTube 3G hálózaton használhatlan így..
Nem kell nekem HD, se HQ, csak látni szeretném a videó tartalmát, nem ezt a maszatot..[ Szerkesztve ]
-
-
Gicz
addikt
yourtube az csak letölt, 3g unrestrictor pedig nem mükszik 3.1.2 3.1.3 on
-
Enjoy
addikt
Srácok, van valami lehetőség arra, hogy a YouTube videók minőségét megnöveljem?
Hiába nézek HD-t, mindig olyan képet ad vissza, mintha 30x50 pixeles hányadék lenne kinagyítva[ Szerkesztve ]
-
Doresz
tag
Már töltőn volt egy ideje, prsze, hogy nem teszem fel 90-nél. Este feltettem, később játszottam EliminatePro-val, miközben még mindig töltőn volt. Mikor játék után letettem, akkor volt 90 körül.
És nincs hackelve, írtam volna, ha az a helyzet. Ezért nem értem, miért csinálja ezt.
-
Doresz
tag
Hello!
Az miért van, hogy ha este felteszem töltőre a telfont, reggelre csak 96-98%-ra tölti fel? Elalvás előtt még játszottam, 90% fölött járt már akkor, erre reggel nem lett kész. Van, hogy amikor leveszem és rögtön visszadugom a kábelt, átugrik 100%-ra, de ma reggel nem volt hajlandó. 8 hónapos 3GS-ről van szó. -
<NewL>
addikt
válasz
Misi1979 #25542 üzenetére
na vegre egy ember
azert is irtam az elejen ,h hol latjak a jacket amkor nincs is olyan kep amin latszodhatna
nekem siman bejovosek ezek az elek,imadom^^ (olyan mint egy jo ezust bmw)Jatekos : igazad van amugy,mert tenyleg szep designes telefonokat csinalnak. en ugy gondoltam ha ilyen aluhazat kap nem kell mar nezegetnem naluk.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
IM+ban hol tudom beállítani a nevem és a személyes üzenetem?
Köszönöm előre is a választ!
-
Landon
őstag
Na ITT a reagáció hálég'...
-
-
spedyboy
senior tag
OFF:
Az oldalam VÉGLEGESEN Új címre költözött!
( ergo a régi megszűnt!)
ON
létezik olyan tok iphonera mint ipadre? hogy igy rálehet hajtani az elejére és akk védi a kijelzőt és hátra is lehet hajtani mint az ipadnél és akkor igy kb az asztalon áll remélem érti valaki hogy mire gondolok
-
Landon
őstag
válasz
Misi1979 #25537 üzenetére
Én egyenlőre csak a 3 képből ítélek bár tény, hogy az egyik oldalát nem mutatják.
EDIT: Na kicsit jobban megnéztem mégegyszer. Nagyon fake szagú a dolog... Nézzétek meg jobban, az első és a második képen is látszik ott a felső bemeneti izénél vagy nem tudom mi az, hogy totál üreges és látszik az "asztallap" is alatta mintha az egész "izé" csak egy üreges ház lenne semmi más. Meg őszintén szólva nem tudom miért csinálná az Apple bővíthetővé a köv generációt... felteszem 16GB-nál kezdődik akkor totál fölösleges rá egy bővíthetési lehetőség bár ez megint csak saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz
<NewL> #25529 üzenetére
Hmm érdekes!
Abban abszolút egyetértek, hogy az éleket figyelembevéve valóban ez a "trend" legalábbis tényleg amennyire én látom mindennél ezt a kicsit "otromba lecsapott" éleket próbálják behozni a széleknél. Viszont az tényleg furi, hogy nincs jack. Ill tudván és használván Maya-t/3dsmax-ot hogy őszinte legyek ez egy igénytelen és gány munka.
Egy ilyen asztaltextúrán egy ilyen modellt létrehozni és kirenderelni hát nem akarok hazudni de ha vki viszonylag kezdő akkor 1 óra...
Ami számomra árulkodó az a hátlapon lévő a hátlap közepe felé futó élek... ez eléggé "elotrombítja" és nemhinném, hogy az Apple ennyire ennek az irányába megy el. Ill a logo... eléggé gyatra, mintha csak rá lenne nyomtatva/festve egy fekete apple logo ami nonsense.
Persze ez csak az én saját véleményem, mondjátok ha szerintetek hülyeség...
[ Szerkesztve ]
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
Nah lekaptam mindentaz sbsetiingset és ezt a ramnövel baromságot
a démonosat fent hagytam hátha..komolyan már azon gondolkozok hogy restore és nem rakom vissza a cydiát..
kibirom aztaz 1-2dolcsit
és akk tuti stabil lesz a telom..jah igen
tudnátok mondani nekem valami jó RSSreadert?
olyankéne ami a cikket is mutatja és nem kell megnyitnia a safarit a teljes oldal megtekintéséhez remélem értitek..
anno SEmen alapbol volt ilyen és az jópáréve volt gondolom ezen is van! -
Csapi007
veterán
válasz
BloodyEddie #25525 üzenetére
Hy
Legtisztább megoldás Dominóval megvenni a T-nél és függetleníteni. Csak a 32GB-os van 200k felett. -
Gicz
addikt
válasz
BloodyEddie #25525 üzenetére
gyári függetlent pl innen hardverapróról is érdemes.
énis itt találtam az enyémet 130 ért 32 gigás régi ibootos
-
BloodyEddie
őstag
Honnan érdemes gyári független iPhonet beszerezni? Vagy ne is álmodjak róla 200k alatt?
-
Csabee.
nagyúr
Kezem ügyébe került egy iPad. Jó kis szerkezet, tetszik hogy elforognak a dockok meg minden. Végülis kompakt, és gyönyörű a képe
Kényelmes vele írni olvasni stb.
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #25519 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #25504 üzenetére
köszi
-
rolcsibácsi
őstag
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #25515 üzenetére
notepaddal akartál kódolt plistet szerkeszteni????
szted a többi sor miért volt krix krax
ifile al szerkeszd telefonon. telepitsd cydiábol
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
spedyboy #25516 üzenetére
marhanagy gyorsulást énsem vettem észre de jó nézegetni hogy 70-80 mega szabad memória van egy 3g-n
mérges nem vagyok, csak hülye
elmenthettem volna azt a hülye plistet de nem tettem így most megy a restore
de nem bánom, szeretek kísérletezgetni, egyébként már várom hogy ifile-al is átírjam mert azzal láttam hasonló sorokat nemcsak a krixkraxokattalán majd úgy megy és nem lesz belőle megint ipod
de ez már lassan a hobbim lesza démonölővel nekem nem volt semmi gondom amúgy, rosszabb nem lett semmivel..
[ Szerkesztve ]
-
spedyboy
senior tag
válasz
rolcsibácsi #25515 üzenetére
Aztakuvaa...
Es most nem vagy egy picit merges? Xden feldobtam ezt meg a dameonolot is 84mb ot sikerult kisajtolni a 3g m bol
aztan restartoltam 10percig nem kapcsolt be aztan bekapcsolt kiirta hogy connect itunes xd
aztan normalis lett
nemtudom hogy ennek van e ertelme mert eddig nagyob ugytunik nekem hogy ez csak pillanatnyi plusz mem et ad... -
rolcsibácsi
őstag
nincs többi hasonló sor..
mindenféle krixkraxvan mellette
beírtam a végére.
na mi lett belőle egy restart után?
ipod
eltűnt a telefonikon és az ipod ikon helyett is music icon van meg videos különlol
ezeket az ikonokat honnan szedte?(el is indulnak)
nem ifile-al írtam be hanem notepaddal...ha rányomok egy free memoryt- azzal meddig bírja ki? elindítok alkalmazásokat, majd ha kilépek belőlük újra annyi lesz mintha rányomtam volna? vagy beragadnak dolgok?
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #25513 üzenetére
ugynugy lehet leszedni mint az összes többi cydiás cuccot.
manage/ packages aztán remove.
ugy kell beirni ahogy ottvan a tuning cikkbe. ifile-al pl.
a többi hasonló sorok közé beteszed.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
dirty.yakuza #25505 üzenetére
igen a superchargedet- hogy szedted le?
-
rolcsibácsi
őstag
még annyi hogy hogy kell beírni?
nem vagyok jó prgramozásból, mindegy hogy a szövegben hová teszem? elejére, végére vagy akárhová ezt a pár sort?
enter, space bezavarhat? annyit azért vágok hogy a kacsacsőrök választják el a parancsokat egymástól..amikor az a cikk íródott még nem volt 3.1.3- nem gond a szoft?
mert ha most megnézem mintha más karakterkódolás lenne..[ Szerkesztve ]
-
-
rolcsibácsi
őstag
ezeket már olvastam, sokat meg is csináltam belőle, de most nem találom N82ap-t a system/library/ coreservicesben...
mellesleg ez a supercharged tök ugyanaz mint a cydiából telepíthető
iphone VM illetve iphone VM2
van továbbá egy olyan cydia cucc is hogy disablealldaemons- ezzel egyszerűbb letiltani őket..
ugyanannyi memóriát lehet nyerni ezekkel mint a superchargeddel..
mindent megtalálni a repo.beyouriphone.com forrásban
de szeretném beírni ezt a pár sort- csak nemtudom hová..
neked ott a fájl a coreservicesben?(vki kérdezte az előző oldalon hogy mit lehet t-pot helyett- én ifun-boxot használom-legjobb)
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
MINDENKI!
a supercharged az egy virtuális memóriát használó progi, alapból benne van az iphonokban ez csak aktiválja, apple beletette, de nem véletlenül nem aktiválta!!!!
az iphone flash memóriáját használja virtuális ramként,, namost egy ilyen ilyen memóriachipet több 1000 szer ujra lehet irni, akárcsak egy mem kártyát vagy egy pendrive-ot, de nem arra tervezték h másodpercenként több ezer irás olvasás legyen.
ez előbb utobb tönkreteszi a flash chipet benne.
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #25504 üzenetére
http://szifon.com/?s=tuning+hat%C3%A1rok+n%C3%A9lk%C3%BCl
eeket olvasd el
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #25502 üzenetére
Mármint mit? A SuperCharged-et?
-
joey04
titán
ezt kipróbálnátok?
én nem tudom/akarom kipróbálni, a válasz a linkelt hsz utáni hsz-ben olvasható
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
dirty.yakuza #25500 üzenetére
mégis hogy törölted le?
-
Nems
tag
válasz
dirty.yakuza #25500 üzenetére
ez a röhej ha én semmit sem csinálok nekem nem lesz ilyen a telómon.
Te tudsz valamit :-)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA