- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
honeypot
tag
válasz 78zolika #250397 üzenetére
Nem tudom, hogy kinek mi az okosóra, de _szerintem_ ezek egyike sem az. Ezeket inkább nevezném fit karkötőknek. A feleségednek sem lesz már ezek közül egy sem okosóra ha kipróbál egy apple watchot. Az említettek egyike sem tud hívást lebonyolítani, üzeneteket/emaileket fogadni/küldeni, nem tudsz rajtuk zenét hallgatni, nem lehet alkalmazásokat telepíteni rájuk, nem jeleznek ha elhagytad a telefont/tabletet/bármilyen apple cuccodat.
-
Gubu0101
veterán
válasz 78zolika #250397 üzenetére
Hát,én inkább javasolnám ezt a vonalat,ha teljes értékűként szeretné használni az órát.Annak kell utána nézni,hogy más gyártók elérhetővétesznek-e minden funkciót.Samsung pl az EKG és a vérnyomásmérést nem tette elérhetővé,csak is samsung telefonnal.
Még van a részletfizetési opcio,pl a Telekomnál.Mondjuk egy AW 6 a legolcsóbb előfizetéssel + törlesztés kijön havi ~12-re,persze ha belefér.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Jano_023
őstag
válasz 78zolika #243492 üzenetére
Szia. Én ajánlom hogy nézd meg ezen a csatornán a top 5 videot vagy nézz szét rajta. https://youtube.com/user/TheGameskyGaming
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
mazsiii92
aktív tag
válasz 78zolika #243492 üzenetére
Nekem az említettek közül JBL van, meg vagyok vele elégedve. Mondjuk én a cégtől kaptam ahol dolgozom és nem sokat használom, de amikor kell, akkor príma. A JBL-nél azért vannak jobbak, páromnak inkább Huawei Freebuds 4i-t vettem.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
bnorci71
addikt
válasz 78zolika #243441 üzenetére
dobd fel a Pc-re a iTunes-t meg a Synciost. Telepíts egy eljátszó alkalmazást. A filmet az alkalmazásba kel belemásolni nem csak rádobni a telóra mint droidon.
Airpods
én ajándékba kaptam a madzagost sose használtam, az agybadugósokat szeretem, de ez meggyőzött szépen szól nem esik ki ami hihetetlen, van hogy 4-6 órát dolgozok benne az udvaron én nem esett még ki magától soha"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
Major Lion
senior tag
válasz 78zolika #243246 üzenetére
Ez attól függ mik a felhasználási szokásaid. Nekem 256GB-s telefonom van, de alig használok 100-at belőle, pedig sok fotóm van, Spotify offline playlistek stb, de fizetek iCloud-ot, és inkább ott tárolok mindent, kijönnék 64GB-ból is jelenleg. Szerintem a felhők korában a fizikai háttértárnak nem sok jelentősége van.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Jano_023
őstag
11 pro. Ezeket a telefonokat az ember általában nem évente cseréli. Szeritem ha több évig akarod használni akkor szűk lesz a 64gb.
És ha jól tudom üzemidőben is jobb a 11 pro.[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
veterán
Ezen az áron a 11 Pro mellett tenném le a voksom.
Mondom ezt i12 tulajként.
Kamerában nem rosszabb látványosan mint az i12,sőt ugye a 11Pron ott egy + telefotó lencse is.Minden másban sem,viszont a 256GB az 256GB.Akkuban is kicsit jobb a 11 Pro tapasztalataim szerint.
Ha nem fontos neked a Dolby Vision videófelvétel,az 5G és a szögletesebb forma és egyéb 1-2 apróság,akkor a 11 Proval nagyon elégedett lehetsz.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 78zolika #243206 üzenetére
Aqua bolti garit ad az első év után.Kisebb boltoknál benne van a pakliban,hogy felszívódnak időközben és akkor buktad.
Aquánál szerintem ettől nem kell félni,sok cuccukra bolti gari van,jópár dolgot gariztattam náluk és sose volt gond.
Apple cuccok esetén csak attól tartanék,hogy mivel nem Apple partner,így nagy eséllyel az első év után valami nem hivatalos partnerrel szervizeltetnek,márpedig csak hivatalos minősített partnerek kapnak eredeti szervizalkatrészeket,más nem.Szóval nem tudni milyen kijelzőt vagy bármi mást kapnál a telefonodba.
Legalábbis legjobb tudomásom szerint az Aqua nem áll kapcsolatban ilyen szervizzel,bár nem vagyok ebben 100% biztos.Apple cuccokat csak hivatalos partnertől veszek.
Hivatalos Apple partnerektől vásárolt termékekre ugyanaz az Apple gari vonatkozik végig a 3 év alatt.MM,Euronics,Edigital,Emag és az APR-ek.[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz 78zolika #243201 üzenetére
+24.000Ft és 3 év hivatalos garanciád van
[link]iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
addikt
válasz 78zolika #243197 üzenetére
Hát nem tudom
a samsung s8 volt idáig térerőben a legszarabb
az i11 hozza a mate20 szintjét talán egy 5-10%- al gyengébb de még használható ott ahol a samsung már elvérzett
Üzemidőben is hozza a huawei szintet a samsung ott is elvérzett[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
félisten
-
atala
addikt
válasz 78zolika #242167 üzenetére
Tudtommal minden iphone telefon (bárhol veszed is) rendelkezik 1 év gyári garanciával. Tehát 1 évig viheted hivatalos apple szervizbe is. Az esetleges +1-2 évet nem kapod meg ha nem hivatalos viszonteladónál vásárolod.
Amennyiben nem magánszemélyként, hanem cégre veszed, akkor mindegy, mert úgy is csak 1 év van rá. -
veterán
válasz 78zolika #241566 üzenetére
Ha abból indulunk ki,hogy idén még az i6s is kap frissítéseket ami egy 2015-ös telefon (igaz az ios15-ből már kimarad nagy eséllyel),akkor a 3év támogatás egy nagyon pesszimista becslés.Ha 2-3 évig kell,akkor 100% hogy nem lesz gondod a frissítésekkel.
Édesanyám egy első genes SE-t használ,tökéletesen teszi a dolgát 5 évesen ios 14.4.2-vel,pedig ios 9-cel jött ki. -
veterán
válasz 78zolika #241564 üzenetére
Általános használatot tekintve semmilyen szinten nem szenvednél hátrányt az i11 Pro-val.
Ráadásul van rajta telés lencse ha ez számít,meg szerintem akkuban jobban bírja kicsit az i11 Pro.Viszont nincs magsafe (már ha ez fontos),plusz nincs 5G (szerintem ez nálunk még egy jó ideig amúgysem annyira lényeges) és csak a főkamera tud éjszakai módot. -
oliwire
őstag
válasz 78zolika #241488 üzenetére
1. kérdésre válasz: Feliratkoztál naptárakra, amit kétes eredetű oldalak látogatása közben tettél meg, a felugró ablak elolvasása nélkül nyomtál rá az OK-ra. Töröld ki ezeket a naptárakat, és nem lesz tele szeméttel a telefonod calendar-ja.
2. kérdésre válasz: alapesetben nincs köze a Face ID felismerésnek a mobilnet ki-be kapcsoláshoz. Ha te este kikapcsolod a mobilnetet a telefonodon, meg a wifit, akkor nem fogja bekapcsolni magától, mert felismert a Face ID.
A wifit kikapcsolni a beállításoknál tudod teljesen, a control centernél csak alvóba rakni. (Kék-be, fehér-alvó, szürke-ki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest