- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
-
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #154239 üzenetére
Na megoldódott. A probléma az volt, hogy kapcsolódva volt az IPhone-hoz és ilyenkor nem tudott az iPad-hez.
A bekapcsoló gombot meg valóban kicsit tovább kellett nyomni.
User error.
Mondjuk azt hittem egyszerre több eszközhöz is tud csatlakozni. De ilyenkor manuálisan kell csatlakoztatni a másik eszközt. Mentségemre szóljon, hogy eddig sosem használtam a Bt-t. -
Endii
tag
válasz
B-L-A-C-K #154178 üzenetére
Köszi az infókat!
Tokot nem használok, kivéve a belebújtatóst. Nem igazán vagyok oda a szilikontokokért. Mondjuk még soha nem használtam, viszont amit linkelt Alex91 az egész tetszetős.
Ehhez a Nillkin 3D-hez adnak felhelyezést segítő eszközöket?(#154179) Black Dragon
Tényleg nem olcsó. Nem zavaró, hogy a tetején és az alján nem teljes?(#154187) Alex91
Nem járt a home gombhoz is egy kis felragasztható matyesz? Valamelyik típusnál olyat is adnak hozzá. Láttam az egyik oldalon meg itt a topikban is olvastam . -
pana0017
senior tag
-
csabiks
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #154055 üzenetére
korabban volt tema a wear level, kuldoldi forumon olvastam, hogy 1-1 ejszakai kikapcsolas segithet, nekem 6s 10%-os wear levelje 1%ra csokkent, azota havonta 1x kikapcsolom ejszakara. (es biztos van ra logikus magyarazat is, ha folyton hasznalod az akku folyton kisul-merul nem tud "pihenni")
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #153962 üzenetére
Próbáltam megismételni, de nincs pillanatnyilag értesítésem.
De úgy volt, hogy jött egy index értesítés (rendkívüli) ránéztem a telefon megemelésével (i7). De nem nyomtam a home gombra.
Aztán kb két perc múlva gondoltam el is olvason. Megint megbillentettem a telefont, ráböktem az értesítésjelvényre, behomályosítja ilyenkor ugye a hátteret és megnyitotta a cikket az index appban szerintem.
Fent a bal sarokban mutatta, hogy az óra alkalmazásba(fő zárolt képernyő) tudok vissza lépni, de én nyomkodtam tovább az index appot, belementem az impresszumba az appon belül, onnan valahogy a safariba kerültem, onnan meg lent a négyzetből felfele mutató nyilra bökve már oda mentem valamelyik alkalmazásba onnan meg a telefon alap első képernyőre amiben már bármit meg tudtam nyitni. -
kiszi07
senior tag
-
@matthew@
őstag
válasz
B-L-A-C-K #153845 üzenetére
iMagazin-on írták h szoftveres és hw-s probléma is lehet és h érdemes frissíteni, ezért gondolkoztam azon h esetleg frissebb iOS-el vmi lesz, de akkor nem fűzök hozzá nagy reményt. iOS 10 nekem annyira nem jött be így maradtam a 9-nél de most akk feldobom, mert ha iStyle-ba beviszem úgyis azzal kezdenek h frissítenek
Ha már az 1 évem lejárt és céges a telefon, akkor is van rá a +1 év szavatosság és abba beletartozik az akku?
-
Tubi2
senior tag
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #153680 üzenetére
ne izgulj, nem nekem kell...
(tudom jó kifogás)
7etape: azt mondják itt nekem, hogy az nem jó megoldás, mert magára a képre kerül rá vmi ilyenkor és kép alsó harmadát le kéne vágni.
ui.: Nem is ebbe a topikba akartam írni, hanem az ios alkalmazásokba, a betegség elveszi az eszemet is.
-
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #153498 üzenetére
Nade miert csak I7-nel van elb@..va ?
Ha fizikai home gombot nyomogatunk egy 6S-en pl. ott is van elso klikk, és elvileg megkezdene ott is a kilpeteto animaciot, de (alap beallitasokkal) kb max 0,2 masodperc szunettel ket klikk kozott meg nem kezd el semmit.
Mondjuk legalabb valami realisnak tuno megyarazat, de akkor is javithatnak.Update:
Most nyomokdtam parszor probalgatni (rament vagy 3-4 percem) milyen max idoig fogadja a dupla klikket, es sikerult olyat, hogy mar elindult a kilepteto animacio, sot le is futott, de meg erzekelte, hogy dupla klikk volt es visszaugrott az alkalmazas valtoba de mar csak ful kezdokeprenyorol. Ilyenkor sem volt alul semmi valtozas.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #153459 üzenetére
Privátba Tompo92 írt egy okosságot ami működik is:
"Elvileg az új home gomb miatt van. Ha a Kisegítő lehetőségek-->Főgomb menübe a "lassú" ra rakod akkor nem csinálja, viszont egyszeri megnyomásnál sokat kell akkor várni. Elvileg azért csinálja mert dupla klikknél az első klikkelésnél megkezdi a kiléptető animációt viszont mikor már a 2. Klikkhez érsz megszakítja az animációt és megnyitja az alkalmazásváltót mindezt a másodperc töredéke alatt."
TechN7ne: Neked nem erre van állíva azért jó neked is?
-
Noxy
veterán
-
vasi89
őstag
válasz
B-L-A-C-K #153344 üzenetére
De ez az hogy ezek a dolgok elérhetőek lennének force touch nélkül is. Egyébként nekem sem hiányzik.
@DJosef: nekem egy sennheiser fülhallgatóm van de hangszínszabályzó nélkül eléggé vacakul szól hiába nevesebb cucc, illetve másképp szól egy sony is. A gyári EQ meg tényleg csak a saját füleshez ér valamit. Ez azért nekem nagyon bosszantó, hogy még ezt sem állíthatom be úgy ahogy akarom.
-
Coc@s
őstag
válasz
B-L-A-C-K #153356 üzenetére
Igen, nagyon nem mindegy, a WAZE mennyit és miként van használva.
Én kb. napi két órát használom a WAZE-t (átlagosan), de szinte mindig töltőre dugom ilyenkor.
Ekkor annyit érek el, hogy a töltés kb. szinten tartja a telefont, vagyis kb. annyival szállok ki a kocsiból, amennyivel beszálltam.
Amennyiben töltés nélkül használom, akkor merül rendesen.
Ez - mint az aláírásomból látszik is - egy i6-os. -
Chiftain
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #153095 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok hogy én az előbbi próba alatt legörgettem vagy 40x és vissza. Talán ha 1x megtorpant a görgetés a másodperc törtrészére. Rendben ott van, de ez így már nem más mint szörszálhasogatás!
Akinek ez marad meg egy frissítésből hogy ez benne maradt, az gondolkodjon el hogy miért van ennyi ideje...
Vasi89.
Nem hogy nem olvasta be, meg se próbálta. Egyből jelkódot kért! -
Chiftain
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #153085 üzenetére
Ja kérem nekem ez a lassú pörgetés!
De most kipróbáltam, ha meg is torpan akkor elhanyagolható. Ráadásul annyira ritka hogy simán átsiklik rajta a figyelem hogyha nem direkt erre van kihegyezve a dolog. Továbbra is teljesen folyamatosnak érzem a görgetést meg az animációkat! Személy szerint ezeket nem nevezném akadásnak vagy laggnak. De elhiszem hogy valakit zavar, csak akkor annak egy küzdelem lehet az élet...Vasi89.
Nekem eddig 2x csinàlta 10.1.1-el hogy reggel ébresztés után amikor töltőn volt, csak jelkóddal engedett be. De nem kapcsolódik egyértelműen se az ébresztéshez sem a töltéshez, mivel nem jelentkezik minden esetben! -
Chiftain
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #153078 üzenetére
De ez honnan jött hogy csak nekem nincs?
Bőven lehetnek még olyanok akiknek nincs. Itt a fórumon is számtalanszor bebizonyosodott az hogy vannak eltérések ugyanolyan típusú és szoftververziójú telefonok között is. De egyébként tegnap este 8 felé ment fel a 10.2 még belefuthatok bármibe. Ennyi idő nem volt elég töviről hegyire végigjárni a rendszert. -
gilfoyle
őstag
válasz
B-L-A-C-K #152891 üzenetére
Az önmegszivatás tipikus esete
OneDrive automatikus képfeltöltés esetén kéri a helymeghatározás bekapcsolását. De ez kb 2 hónapja, amióta megvan a teló, azóta be van kapcsolva, mert ide töltöm a föl a fotóimat.
Csak most tűnt volna föl a gps jel???Reggel az időképpel szórakoztam, akkor vettem észre, h aktív a gps.
De legalább nem az időkép akasztott be a gpsnek. -
DJosef
őstag
válasz
B-L-A-C-K #152883 üzenetére
& (#152882)
Akkor ugy mondom ha kikapcsolasig merited akkor veszit az akkumukator az energiatarolo kapacitasabol. A Li-ion akksi akkor hosszueletu ha nem merited le "teljesen".
Az elektronika attol ved, hogy ne meritsd valoban 0%-ra mert onnantol jo esellyel az az akkumulator nem mukodokepes tobbe. /BB Z30-nal az egyik szoftververzio okozott hasonlo hibat ha jol emleszem, Coc@s talan emlekszik ra./
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest