- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
Hát boldog lennék, ha valaki elmagyarázná, hogy
1.ezt lapotopon, iphone-on kell-e elkezdeni, végigcsinálni (a másoljuk ki az asztalra utasításból gondolom, h laptopon)
2.hol lehet megtalálni azt a bizonyos _hu szövegrészletet, mert nekem egy idő után elkezdett jojózni a szemem
3. ez az ipcc fájl készítés is sajnos meghaladja a fantáziámat...
na nem rinyálok tovább...valaki megcsinálja nekem kicsi pénzért? -
r3dsnake
nagyúr
Nekem az a furcsa amúgy, hogy ezelőtt bármilyen telefont használtam, ott a hard reset a teljes, gyári visszaállítást jelentette. Amit a home-powerrel lehet szifonnál azt soft resetnek, vagy cold bootnak gondolnám logikusan. Nem is értettem először, hogy itt mire vonatkozik a hard reset. Mondjuk már megszoktam, csak gondoltam megjegyzem, hogy kicsit fura ez az elnevezés.
-
asuspc96
senior tag
szóval most már érzékeli alaplapiból...de 21-es hibakódot dobott error-21
lehet azt érdemes még tudni, hogy ki van JB-ve ezért szeretném visszatölteni a gyári cumót. az érdekesség az, hogy engem meg se kérdez amikor valamit be kellene tallózni (a videók alapján), hanem elkezdi magától... -
asuspc96
senior tag
figyelj gondolom nap mint nap sok hozzám hasonló szerencsétlennel találkoztok, és meg is értelek téged és a többieket is, amikor már a tökötök tele van velük....de kérlek értsd meg nem is érzékeli a gép sem...
nem tudom mi az az információ ami elegendő lenne, hogy pontosan tudd milyen bajom is van...a szó szoros értelmében ugyan abba a módba lukadok ki, a gép nem érzékeli és ez egy kör-körös paradoxon.... -
zaskar
senior tag
Köszi, azért érdekes, mert mostanában hogy gyengélkedik az i5-öm wifije, és kénytelen vagyok néha mobilnetről frissíteni. Még várok a gariztatással, mert nem vagyok róla meggyőződve, hogy a telefon a rossz. Külföldi fórumokon sokaknak van problémája az i5 wifijével. Nekem csak a 6.0.1 óta...
-
hito
nagyúr
Köszi, de az, hogy a nevében benne van a slo (w nélkül), nem jelenti, hogy nincs benne normál sebesség funkció. Nem nagy kérés, ingyenes app, 20mp alatt le lehet tölteni (akinek nem ios6 van fenn), nekem viszont elképesztő fontos a biztos infó (a neve nekem nem az, mert nincs benne utalás az ellenkezőjére)
-
sirszevenap
addikt
Pontosan. De biztosan merem állítani, hogy nem írt ilyen szerződést alá az itteni kolléga sem. Akkor nem lett volna ennyire kiakadva, ha tudta, hogy erre van lehetőség! És szerintem ha valaki, akkor ő elolvassa mit ír alá.
Mindent tudok, mintha én rendeztem volna a dolgokat, mivel minden lépésről tájékoztatott, hogy milyen stádiumban van az ügy. -
manchester85
veterán
Hát már letöröltem a programot, meg visszatettem, az nem oldotta meg, most megint várok egy értesítőre. Közben megcsináltam azt is, amit javasoltál. Utoljára februárban volt frissítve a TV24 program, a napokban még teljesen jól működött.
És közben ismét beléptünk egy újabb negyedórába, de semmi.
Fogalmam sincs, mi lelhette. Azért köszi.
-
samgar
őstag
Ezt nem értem
Tegnapi napon váltottam pár imessage-t fiammal és pár sima sms-t, ppen hol volt wifi, hol nem.
Ma reggel ráírtam, nem jelzett vissza. Felhívtam és azt mondta nem kapott semmit (otthon wifin van most)
Mondom az lehetetlen, hiszen nekem azt mutatja, kézbesítve. Nézegetem az smseket és egyszer csak jön tőle egy üzenet, de nem abban az ablakban amiben tegnap írtunk, hanem egy újban, természetesen ugyanarról a számról. Most kétszer szerepel a neve az sms kezelőben egymás alatt és a tegnapira hiába írok, nem kapja meg, pedig ott van az összes régi buborék. -
turbobusa
senior tag
Hírek voltak már róla, hogy szépen haladnak a tethered jb felé. Karácsony környékére tippelek, untethered valószínűleg már csak jövőre lesz...
szerk.: Programokat azt szerintem jobb ha megveszi az ember, hisz nem olyan szíven ütős, amit kérnek érte, de akkor nem szembesül utólag az ember vele, hogy a letöltött ipa mért fagy ki...
-
turbobusa
senior tag
most azon gondolkodok, hogy a laptopot elcserélném egy táblára és minden általános dolgot kiváltana. valami olcsóbb asztalit meg 40-50 pénzből kihoznék, mert akkor felesleges már egy laptop, akkuidő is félnap nyomkodást bír, gyorsabb jóval...
igen, a letöltés az egyik része a dolognak, amiért kellene egy gép meg néha napján nyitok Ps-t vagy szimulációs programot Office társaságában... Utóbbi van ios-re, de azért jóval körülményesebb... -
Đ10Đ4
aktív tag
Értem.. Erre gondoltam amúgy én is.. Csak hozzá értőknek a véleményét szerettem volna..
Meg történt a 100% szinkronizálás, majd a BackUP!
Gondolom most ha oda viszem, akkor is letúrom előttük, és utána ha haza hozom gondolom a gép az elsődleges ha rá fogom majd dugni itthon és akkor vissza rak mindent..
(Remélem..)Még egy apró kérdés.. A programok és minden más beállítást is elment ilyenkor?
Tehát ha most egy játékban a mentés vagy egy program, beállítása.. Mind meg marad BackUP után ugye? -
Đ10Đ4
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, ami rajta vann cumó.. (Minden: Kép/Zene/Hangok/Videók + Beállítások)
Erről frankó biztonsági mentést hogyan tudok csinálni?
Tehát egy olyan hogy, majd elöttük le törlöm fullra.És ha haza jön, akkor egyből vissza kapja a "régi" mivoltját..
Ezt kivitelezni hogy tudom?!
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest