- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #174740 üzenetére
Az eddig is alp volt, de en most egy ideig tuti sok pluszos eladoktol / nepperektol sem vennek eredeti szamla nelkul, mert azok is valakitol vettek es ha nem kaptak meg hozza az eredeti szamlat akkor aztan barmi lehet. Sot ha gsm boltban veszed az sem jelent ma mar semmit ha itthoni a keszulek, mert ha bevitte oda joskapista T-tol kihozott bontatlan keszuleket jo aron akkor ok arrol adhatnak sajat szamlat attol meg az T-s telo es tilthato.
Persze elvileg ha megbizhato eladotol veszed akkor problema (tiltas) eseten visszateriti a penzt vagy uj keszuleket ad, de egyreszt az macera, meg azert korabban is fordult mar elo gsm boltoknal is, hogy szettartak a karjukat (papiron uj tulaj es egybol semmi felelosseget nem vallalnak a korabbi eladasokert), hogy nem az o gondjuk most pedig sokkal tobb ilyen keszulek lesz, mert iphone-oknal eddig nem igazan kellett figyelni ha fuggetlen volt mivel nem is szarmazhatott szolgaltatotol a 2evnel fiatalabb, de ennek mar vege, szoval szerintem mar nem eleg az, hogy nem noname elado.
Kivancsi leszek erre mi lesz megoldas hasznalt piacon a tenyleg megbizhato eladoknal, mert tuti belefutnak ok is egy-ket hasonloba vagy ha le tudjak informalni kapcsolatokon keresztul akkor meg ezt fel kell valahogy tunteni a hirdetesben, de sehol semmi ilyesmit nem lattam eddig. -
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #174738 üzenetére
Azert aprosokkal nem art vigyazni, mert kb. egyikhez sincs szamla, es barmelyik lehet telekomos. Nem is ertem akik vesznek erre nem figyelnek ? Eddig persze nem volt ilyen problema, de most mar barmit vesz valaki ami 2evnel fiatalabb azt csak szamlaval szabad pont az akarmikori ingyenes telekom fuggetlenites miatt (az ujak meg fuggetlenek iphone-okbol is alapbol T-tol vasarolva). Meg nem alakult ki a reflex par honap tuti kell amig parszaz telot letiltanak, de mar most sem szabad szamla nelkul vasarolni.
Lehet az telekomos is persze, csak ne husegidos keszulek legyen, de olyan meg elvetve akad. -
Laca1212
őstag
válasz
B-L-A-C-K #174617 üzenetére
A 340e-es biznisz nem jött össze?
-
sirszevenap
addikt
válasz
B-L-A-C-K #174675 üzenetére
Bizony!
Egyébként kiderítettem, a tiéd tényleg hamar meg fog érkezni. Telefonon szerettem volna ma rendelni, viszont valami teknikai' okok vannak és nem tudok a jelenlegi előfizetésemhez most per pill. Csak boltba. Pedig már mondta, hogy van készleten , minden le volt zsírozva!
Összejön ez egyszer.
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #174641 üzenetére
Ha román lesz küldd vissza
(#174653) buci30:
Nekem be van kapcsolva és eddig tetszik. Kikapcsolva érzem hidegnek, de gondolom most hozzászokott a szemem.
Nincs közelemben hideg fény nem látom azzal milyen lenne pontosabban az lenne talán érdekes mennyire és milyen gyorsan változik. -
buci30
addikt
válasz
B-L-A-C-K #174655 üzenetére
Nálam ez lett tegnap. Pár fénykép, egy rövid videó. Facebook, messenger... Pár telefonhívás és Safari.
Nem tudom mennyit segít mert mindenki máshogy és másra használja ugye, de i7 után a saját véleményem, hogy jobb az aksi idő!Alacsony toltotsegi módban ha bevan kapcsolva még jobb ma úgy próbáltam.
Ez a tegnapi:hemaka: Szerintem is fura sárgás színt dob össze nekem is azért nem tetszik.
Éjszakára meg tökéletes a NightShift. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #174235 üzenetére
A szepen keres...mar kozel sem igaz.
Tobb ismerosom hatralt vissza, miutan lett egy proba darab az ismerosi korben.
Sot, aki vette, az is megvalna tole, mert sajnos tobb teren nem jon be az X szinte semmiben.
A kijelzo atveres, hasznalatban kisebb, az egyesek altal favorizalt femkeret borzaszto gagyi hatasu, a belogo sziget vicc, a gesztusok tobb nap utan is megszokhatatlanok, kenyelmetlenek, sot nagyon sok helyen egyertelmuen ket kezes kezezelt igenyel.
A kavamentesseg egyebkent kozel sem kavamentesseget jelent, tobb kinai gyarto joval kisebb kavaju telefont csinalt mar korabban is.En nagyon csalodott vagyok, mert szetettem volna, de sajnos ez parasztvalitas lett...sajnos.
Bo fel napos hasznalat, teszteles utan egyszeruen a nem szeretheto kategoria szamomra.
A 7 plus meg mindig etalon most iphone vonalon, bar a kijelzo/haz meret aranya a mai kornak mar kozel sem felel meg. -
-
jeromosi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #174085 üzenetére
Kész, eltűnök a i8-ammal.
Nem menő.
Még az aláírásból is kiveszem.
Összehasonlítottam a plusal istyleban, hogy mekkora, de mostis nagyon nagynak tűnik nekem a plus.
Nekem a volt 6s-em a környezetemben van még mindig, és a homegomb egyáltalán pl nem kopik, olyan mint új korában.
10.3.3-al még nagyon jó, bár a 8 gyorsabb nála. -
tboldi
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #174089 üzenetére
Nem is számítottam sokra tőle (hiszen nem telefonokkal foglakozik, csak egy mezei user), de a negatívumok, amiket felsorolt, azok nem is negatívumok valójában.
1. A reachability bekapcsolható. Ezzel megoldódik a control centeres problémája is.
2. A kijelzővel kapcsolatban meg nem tudom, mire számított. Az átmérő ugyan nagyobb, mint a Plus esetében, de teljesen más a képarány. Alap geometriatudással nem nehéz elképzelni, hogy ha csak az "a" oldalt nyújtom, a "b"-t nem, akkor nő az átló is. -
tboldi
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #174087 üzenetére
Meg egy off hsz-t engedjetek meg, ezután ígérem, befejezem.
Köszi!
Amúgy 4 oka van, hogy miért csak 14-es felni van rajta:
- Ezzel az egy szett felnivel és téli-nyári gumikkal vettem az autót. Mivel még teljesen jók a gumik, és nem is öregek, nem dobom ki őket, a méretük meg ugye adottak.
- Néha megfordul Ausztriában is az autó, ahol néz(het)ik a kerékméreteket, és bár nem gyáriak a felnik, teljesen megegyeznek azzal, ami B-oszlopon lévő matricán szerepel.
- Csupán 83 lovas, a rugózatlan tömeget nem akarnám növelni, hogy még gyengébbnek érződjön. Emiatt a fogyasztás is megnőne valamennyivel, illetve a komfortból is lejjebb kellene adni.
- És lehet, hogy hamarosan lecserélődik egy új Suzuki SX4 S-Cross-ra. -
tboldi
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #174081 üzenetére
Én meg egy nyamvadt, lassan 12 éves Honda Jazz-zel menőzök. Na?
-
-
válasz
B-L-A-C-K #174040 üzenetére
az a bajom ezzel a teszttel, hogy nem szimulálja a valós használatot, én pl rengeteget nyomkodom, appokat váltok, újakat nyitok, fotózok, stb, itt pedig "csak" fut egy app, aztán utána egy másik,
ja és még valami: a 8 Plus ennyire rosszul szerintem nem bírja, én pont hogy azt hallottam hogy jobb mint pl a 7Plus
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #173708 üzenetére
Ezer eve letilthato volt, hogy mutassa-e a szoveget, vagy csak az ertesitest.
Sot azota meg butitottak is rajta, mert regen be lehetett allitani, hogy:
-mutassa az egeszet
-mutassa ki kuldott uzit, de az uzit magat ne
-ne mutasson semmit, csak az ertesitest.Most ugye csak az elso es a 3. maradt, a kozepsot erthetetlen okok miatt kiszedtek.
-
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #173595 üzenetére
Kell is... en racionalis okokkal lebeszeltem magam az i8plusra valtasrol... A 6splus es 7plus arabol kiindulva jovore alig dragabban lesz eladhato szerintem a 8plus mint a 7+. Viszont pont ezen gondolkodtam meg hogyha en is jovore valtok X-re mikor elerhetobb lesz jobb aron is, tenyleg tobb ideig kell megtartani kulonben (foleg akik uj aron veszik) brutalis merteku avulas lesz rajta... Foleg figyelembe veve azt hogy milyen tovabbfejlesztett 8-as es X modellek lesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest