- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kommy #167822 üzenetére
Ez érdekes, iOS 10 alatt felvillant mindig a telefon is. Igazad van, mert 11 esetében ha az órára megjön az értesítés, a telefon nem villan fel. Most próbáltam: kikapcsoltam az sms értesítést a watch-ra, és akkor felvillant a telefonon.
Akkor nem is maradt más szívfájdalmam, mint az, hogy beszaggat az animáció, ha 3D touch-al nyomok 1-1 ikonra (pl. hogy elérjem a kedvenceket a hívásoknál,stb).
-
-
Clemi
veterán
válasz
Kommy #163967 üzenetére
Ezt még anno az outlook névjegyzékben linkeltem egybe... de egyébként most kipróbáltam, volt még egy névjegyem ami 2x volt csak fordítva volt a családi és a keresztnév. Ezeket a telefonon össze kapcsoltam és az iCLoudon is össze kapcsolódtak, vagyis már ott is egyben látszanak.
-
agabe
addikt
válasz
Kommy #161741 üzenetére
osszejon az,csak nem oraszamot nezve.
Tegnapelott delelott 10 korul levette a toltorol, es ma deutanig birhatja a telo ami erzesre 3 nap szinte (hetfo-kedd-szerda). Ha az idot nezzuk persze inkabb kozelebbi lehet a ket naphoz (pl. 55 ora koruli standby), de erzetre 3 napnak tuhet.
Lehet, hogy eddig ennel rosszabb volt. -
kisapa
senior tag
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kommy #159926 üzenetére
Igazabol minosegi gyari samsung 2.1 mAh -ras toltofejjel gondoltam, de kozben ki is probaltam, sokkal sokkal hamarabb tolti fel az i7 plus-t.
Ha nem okoz problemat neki, akkor ha szukseges (surgos) ezzel fogom tolteni.
Egyebkent este a gyari kisebb kapacitasuval, hiszen raerek. -
bigdady
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Kommy #156634 üzenetére
Két napja raktam rá vissza a legutóbbi biztonsági mentésemet, belakott rendszer, alkalmazások, párszáz fotó stb. rajta, egy szimpla szinkront akartam most. Kicsit kezd mostanában sok lenni az anomália, anno, amikor 4S-em volt, nem kellett semmit beállítgatnom egy-egy visszaállítás után, most egy csomót kell szöszölni pluszban (az említett hangot is azért kéne felmásolnom, hogy meglegyen a visszaállítás előttim, WTF, ennek magától ott kéne lenni), kezdek csalódni az almában, pedig nagyon nem szeretnék rendszert váltani.
-
Tottinho
tag
válasz
Kommy #148152 üzenetére
Ez a beállítás biztos, hogy kikapcsolja az automatikus frissítést? Nem arra vonatkozik ez, hogy ha az I5S-emen frissítem az új verzióra az adott appot akkor ha van más Apple termékem akkor azon is frissül automatikusan?
(Alatta írja, hogy "A más eszközökön újonnan megvásárolt elemek automatikusa letöltése.") -
bnorci71
addikt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest