- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
Kaci84 #290526 üzenetére
Én általában használt piacon vásárolok (Fb mkpl vagy Jófogás). A termékből amit szeretnék vásárolni, megkeresem a legolcsóbbat (amit csak találok) és ezt az infót használom alapnak. Ettől természetesen végül magasabb áron fogok vásárolni, mivel meg kell keresnem a hibátlan / karcmentes állapotú terméket a "leg"megbízhatóbb személytől.
Természetesen a használt piac mindig rejteget kockázatot, szóval bármennyire is értesz a kütyükhöz, 100% osan kiszűrni mindent nem lehet. Kvázi szükség van a szerencsefaktorra is.
Nyilván ezért is óckodnak sokan ettől a vásárlási formától, amit meg is értek. -
esbii22
őstag
válasz
Kaci84 #290522 üzenetére
Szerintem semmi értelme 13 pro-ról 14 pro-ra váltani.
Kicsit túl gondolod a dolgot ahogy írták is. Olyannak tűnik ez mintha mástól várnád a megerősítést, hogy igenis neked kell a 14 pro.Te tudod mire használnád és meddig.Legközelebb, a gyerekes, személyeskedő hozzászólásaidat mellőzd légyszíves.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Kaci84 #290519 üzenetére
„ti hogyan gondolkodtok?”
Sokfélekeppen, hiszen emberek vagyunk, eltérő igényekkel és szokásokkal. Ami engem illet: műszaki cikkből csakis és kizárólag újat. Egyetlen kivétel a régi mobiltelefon, ami a gyűjteménybe fog kerülni, annál ez nem szempont. Minden más esetben csakis hivatalos forgalmazó jöhet szóba nálam, kiegészítők esetén a gyártótól való közvetlen vásárlás is opció (ha van ilyen, pl töltő, fülhallgató, tok stb).
Számomra az érdemi jótállás is kiemelten fontos szempont, ezért a szürkeimport is kizárt. Hivatalos viszonteladó a beszerzési helyem.
Érdeklődéssel olvastam részletes levezetésedet az értékvesztés útjáról, mivel én ezzel pontosan ellentétesen gondolkozom, ezért ritkán látok bele az ilyen, általad bemutatott lehetőségekbe, kalkulációkba. Én ugyanis nem szoktam eladni a telefonjaimat, evégett abszolút nem érdekel, hogy naponta/havonta/évente mennyivel lesz kevesebb az értéke. -
Noxy
veterán
válasz
Kaci84 #290519 üzenetére
Egy i14 pro meddig él? 5 évig számolhatunk? Ha tovább is él 5 évesen mennyiért tudod eladni?
Most ezek után, hogy nincs 2 éves telefonod amit le akarsz lecserélni, akkor ez számít is valamit?
Tudod mit ér meg használtan jó állapotút venni? 11Pro-t.
14 pro-l nem nagyon leszel beljebb 13-ról. Sőt ... -
válasz
Kaci84 #290152 üzenetére
Magyarországon mindenkire vonatkozik a sávos gari,tehát a legolcsóbb gsm is megadja!
Viszont!
Nagyon nem ugyanaz lesz a garid a 2.-3. évben mintha hivatalos forgalmazótól vennéd.Ezeknél a 2.-3. évben is is ugyanolyan garid lesz mint az elsőben,ugyanúgy szervizelik az Apple partner szervizek,gyári alkatrészekkel.
Gsm boltban 2.-3. évben a bolt szervizel/szervizeltet ki tudja hol,ki tudja milyen alkatrészekkel.Már ha az adott gsm meglesz mondjuk 2-3 év múlva.Egy szubjektív vélemény a 13 Pro-ról váltással kapcsolatban.
Én 13 Pro-ról jöttem 14 Pro Maxra.Jó telefon a 14 PM,de rohadtul nem érte meg leváltani a 13 Pro-t.Annyival nem jobb,cserébe jóval drágább (hivatalos Apple partnernél,nem a sarki gsmben).
Ha annyira váltani szeretnél akkor szerintem inkább várd meg a 15-ös szériát,hátha ott már lesz számottevő előrelépés a 13-hoz képest,pár hónap és itt van az új széria. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
Kaci84 #288243 üzenetére
Csak AirPlay kombatibilis eszkozre tudsz kepet tukrozni de nem vagyok biztos, hogy ez kamera hasznalattal is mukodne.
Lehet kapni gyari Lightning - HDMI kabelt azt nyilvan barmilyen HDMI kepes eszkozzel jo, de a kamera hasznalat mellett ebben sem vagyok biztos, hogy mukodik. Amugy en biztos a kabellel probalkoznek, az stabilabb minden esetben jel atvitel szempontjabol. -
anderledani
őstag
válasz
Kaci84 #253081 üzenetére
Én is láttam, hogy 1 évet írnak a honlapon nem tudom miért... De kutya kötelességük elfogadni 3 évig.
A Telekom 3 évet ír a honlapon is és a jótállási jegyre is az lett írva.
Azt mondta a telekomban dolgozó, hogy az Apple javítja a második két évben is. Bárhova vihetem a Telekomos számlával, bármelyik hivatalos szervizbe. -
válasz
Kaci84 #253081 üzenetére
A kereskedőnek kell vállalni, de az nagyon nem mindegy, melyik hova küldi szervizelni. Egy hivatalos biztosan hivatalosba küldi, míg egy sima gsm bolt meg akár megoldja "okosba". Én sem értem, mivel ez nem gyártóhoz kötött, hanem összeghatárhoz, szóval ha veszek a MM-ban egy 255k-s "Tagasaki MagaSopho" márkájú TV-t, arra ugyanúgy 3 év garancia kell, hogy legyen, mint egy Apple termékre, ami szintén 250k feletti áron kapható.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kaci84 #141087 üzenetére
Minden iPhone-ra világgarancia van, tehát ha valóban bontatlan, nem lopott készülékről van szó, akkor mindenképp él rá a hivatalos Apple garancia.
Annyi különbség lehet csak származási helytől függően, hogy csak a hivatalos magyarországi beszerzésű telefonoknál indul újra a garancia csere esetén, egyéb készüléknél maximum +3 hónap garit kapsz cserénél, ha a hátralévő garancia kevesebb, mint 3 hónap. -
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest