- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
válasz
Criton #49300 üzenetére
Nem hinném,hogy bármit is beismert, semmi gond az i5-el, legalábbis azokkal nemigen, amik már nem gyárilag kopottak/pattogzottak. Főleg,ha kiderül,hogy i5S is full ugyanilyen lesz anyagminőség szempontjából
Inkább az, hogy ha 4S-t kiveszik, melyik lenne a "legolcsóbb" modell? Hisz a C az jobb hardver (ha picivel is), mint i5, i5S a zászlóshajó, akkor? Melyiket adnák a 4S árában? Vagy maradna 3 telefon 1080k-210k-s árkategóriában (16gb)?
szerk: A hands-on videóban mondja a krapi,hogy nagyon frankó a műanyag, egyáltalán nem gagyi hatású és igen precíz az összeszerelés/kivágások, stb. A lényeg,hogy nem egy játéktelefon ez, mint sokan gondolják...
-
Kommy
veterán
válasz
Criton #49300 üzenetére
Azért az 5 került ki, mert nem tudnának annyi házat gyártani a telefonnak, ami a keresletet ki tudná szolgálni, ha egyszerre kétfajta házat kéne gyártani, mivel ehhez kellet volna egy másik gyártó (gyártósor) is aki meg tudja ugyan olyan minőségben csinálni az iPhone házát ráadásul a mostani gyártásnak már van 1 év tapasztalata, és azért ittis voltak olyanok, hogy a dobozból kivéve már sérült volt a "festés"
(#49302) DanielK : Nem hogy iPhone 5 belső van benne hanem annak egy picit fejlesztett változata.
-
válasz
Criton #49290 üzenetére
Bár fejlesztek iOS-re, nincs teljeskörű developer hozzáférésem, csak az, mint a többi embernek, regelt UDID. Így onnan ugyanúgy nem tudom leszedni, mint a bétákat. Arra várok,hogy valahol megtaláljam/kitegyék, ahogy a bétákat szokták. Mac-es van dögivel,de windowsosat nem látok, pedig nagyon kellene, mert nem tudok syncelni, és így nem derül ki a zenelejátszás bug
-
válasz
Criton #49228 üzenetére
Mármint? Milyenekre gondolsz? Csak mert az,hogy a későbbi iPhone 5-ök már nem kopnak annyira, mint az első szériások, gyk. urban legend, nem állítottak soha semmit a gyártósoron, max arra figyeltek,hogy legalább ne csomagoljanak annyi selejtet be, mint amikor ugye voltak a már kibontáskor lepattogott esetek. 4-né volt az antenna gate, azt sem javitották, fel is háborodott volna mindenki, aki első szériásat kapott és nem cserélték volna ingyen a jobbra...
-
privacy99
senior tag
válasz
Criton #49094 üzenetére
Kompatibilitást illetően szerintem nincs ok az aggodalomra, csupán nem lehet majd kapni mostantól. De ettől nem veszít az értékéből (csak évről évre nő
)
Tulajdonképpen 5C lett az i5-ből, ugyanaz a hardver. Szerintem még a gyártósorok is ugyanazok maradtak kis módosítással. Ezért nem lesz gond a későbbiekben.
-
Noxy
veterán
válasz
Criton #47277 üzenetére
És mi akadályoz meg abba, hogy bekapcsold?
Sokan arra nem veszik a fáradtságot, hogy egyszer végig menjenek a beállításokon, és az igényükhöz testre szabják.
Már egyszer írtam itt, hogy volt aki a mobil adatforgalmat sem tudta kikapcsolni, de 5-s BMW-l jött és BMW logó volt az iPhone 5-én. Észre már nem futotta. Magyarul, pénzbe jobb volt mint észben. -
Xero
nagyúr
válasz
Criton #37113 üzenetére
Két helyre nem megy a backup. Alapvetően minden mehet a cloud-ba, akár a backup is. Ez csak az én bajom, hogy szeretem ezt lokálisan tárolni.
Felesleges bármit is kikapcsolni. Úgyis csak akkor megy, ha szükség van rá. A location services-nél érdemes a rendszer szolgáltatásokat kikapcsolni.
-
TheMarci
addikt
válasz
Criton #37023 üzenetére
Bármilyen hátteres weboldal, csak méretre kell vágni a képet.
Amúgy egyik kedvenc, szerintem innen, vagy az offból linkelte valaki:
http://iphonefivewallpapers.tumblr.com/ -
bandigno
senior tag
válasz
Criton #37003 üzenetére
akkor ha jól látom, te már iOS6-on vagy és az lehet a galiba, hogy abban nincs engedélyezve a fb! én 5.1.1-en vagyok még, nekem ilyen jellegű problémám nincs és nem is lehetne szerencsére, mert a fb integráció a 6-ostól van! ahhoz meg nem értek! de azon a környéken ügyködj, amit megjelöl!
-
bandigno
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest