- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gsx-rr #89585 üzenetére
nem, félreérted.
a telefonnak csatlakozni kell egy wifi hálózathoz, de értelemszerűen csak olyanhoz tud, amihez ismered a jelszót - rejtett ssid esetén még azt is -, vagy pedig eleve nyitott, bárki számára hozzáférhető, de ahol egyik sincs, ott a telefonnak wifi tekintetében nincs keresnivalója.
igaz, a szolgáltatók által is van üzemeltetve wifi hotspot, de egyrészt azok sem mindenhol elérhetők, másrészt azokhoz sem lehet csak úgy csatlakozni, és végül a legfontosabb, külön fizetős téma jelenleg.
tervben van, hogy sim kártya alapján lehet majd feljelentkezni a szolgáltatós wifi hálózatra a mobiltelefonnal, bár erről régebben hallottam, nem tudom, hogy azóta mi a helyzet.
a szolgáltatók a mobilhálózat tehermentesítésére találták ki a wifi alapú hanghívást, de nem azért, hogy úgy az ügyfél díjmentesen telefonáljon a fizetős mód helyett, nem véletlen az adatcsomagokban is a voip...stb korlátozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- VR topik
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged