-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
Tudna vmi ertelmes offline terkepet mondani?
-
Ombi5
őstag
Olyat ami free please (Paris)..
[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogy a kézileg elmentett iTunes biztonsági mentés fájlját megtalálom e valahol? Leszeretném menteni pendrivera... Illetve még egy kérdés! Beállítottam, hogy 30 nap után automatikusan törölje a telefon az üzeneteket, rá is kérdezett, hogy törölheti e a 30 napon túliakat. Ráböktem, hogy ok, de nem törölte le. Mi a teendő?
Köszönöm! -
legiaap
félisten
A magyar nyelvű gyári klaviban van lehetőség, hogy az elrontott szavakat kijavítsa a szoft?
Nincs ugye?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ronson88
tag
Megragadnám az alkalmat, hogy egy szakértővel találkoztam és ismét kérdeznék, a kimenő hívások időtartamának méréséről.
Minek alapján dönti el egy átlag szifon tulaj, hogy milyen előfizetési csomagot válasszon, ha nem tudja kontrollálni, hogy hány perc az átlagos kimenő hívásainak az ideje havonta?
Természetesen feltételezve, hogy nem pre-paid kártyát használ, illetve - a másik véglet, hogy - korlátlan előfizetése van - > pl. voda red.
Pl.: t-s lévén, honnan tudhatom, hogy nekem a Next Business 150, 300, S, vagy az M lenne a megfelelő.
A kérdést ugyan Neked címeztem, de választ bárkitől szívesen fogadnék
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
ronson88
tag
Van persze, a vodát csak példaként írtam.
Valójában azt nem értem, hogy a szifonban mi értelme annak, hogy a beállítások -> mobiltelefon menüben a hívás idő, miért a kimenő és a bejövő hívások EGYÜTTES értékét mutatja, ez így teljesen haszontalan információ SZÁMOMRA.
Roppant egyszerű lenne nekem, ha itt csak a kimenő hívások időtartamát mutatná és slussz, végül is csak ezért fizetek.
-
Benjaminka
csendes tag
Helló valaki tudna nekem segíteni az miért van hogy a menübe belépek és aztán egyszer csak magától ki dob?
-
Mappa
addikt
válasz Benjaminka #89515 üzenetére
iOS 8 bug, nálam is kidob + görgetés nem megy /beállításokban/ + safari random kilép. Amúgy ezeket iOS7-ben is tapasztaltam.
nem kötelező megadni
-
bobsys
veterán
Tenyleg nem lehet leszedni a kis badge icont a beallitasoknal ? Ott figyel, merthogy frissitsem IOS8ra (iphone 7, IOS7), de en meg nem akarom frissiteni
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nederlanden
senior tag
Megbizható forrásból érdemes független angol i6-ot venni?Egyáltalán mi a hátránya az eu-sal szemben?köszi
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
szentkuti11
addikt
válasz nederlanden #89519 üzenetére
Megbízható forrásból érdemes. Hátrány a garanciális történet lehet, hiába Apple garis, ha kicserélik, nem indítják újra a garit.
(Anglia egyébként az EU tagja)
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz nederlanden #89519 üzenetére
Anglia is EU. Csak a toltoje mas, de ahhoz is parszaz forint egy egyszeru atalakito, igy nincs igazan hatranya mas EU-bol szarmazolval szemben.
Megeloztek. Na igen a gari nem indul ujra, de ez pl itt a hardverapron vasarolhato telok 90%-ara igaz
[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
Fotózáshoz egy két kiegészítő, ha valakit érdekel a téma.
[link] -
ronson88
tag
Esetleg a BE-ON-ROAD
-
tothm
őstag
Sziasztok!
iOS8on hogyan lehet megnézni, hogy mikor volt az utolsó iCloud mentés?
Köszi! -
baro130
tag
Sziasztok!
Az icloud.com/Beállítások alatt néztem, hogy a korábban eladott i4S-t is jelzi az icloud, hogy be vagyok rá jelentkezve az acc-ommal. Holott ez biztosan nem lehet, restore-oltam mielőtt átadtam az új tulajnak.
Van ötletetek, hogy ebből a listából hogyan tudnám eltűntetni?[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Én nem tudom de nem találok lehetőséget a 3g kikapcsolására (i6 8.0.2)
/ezért már nem adom el😃/"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Kicsirics77
veterán
válasz nederlanden #89529 üzenetére
Egyrészt mert 8.1-től elérhető másrészt meg a telekomnál nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
nederlanden
senior tag
válasz Kicsirics77 #89530 üzenetére
Vodas vagyok,ezekszerint 1-2hét és kapcsolható 2gre
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Kicsirics77
veterán
válasz nederlanden #89531 üzenetére
Nálam 8.1 beta már tudja vodával
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
CharlieDrop
veterán
válasz nederlanden #89529 üzenetére
kapcsolgassátok 2g-re, gyorsabb lesz az LTE-m, meg a 3g-m
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Kicsirics77
veterán
válasz CharlieDrop #89533 üzenetére
Vodafonnál max a 3g mert még nincs lte
-
Kicsirics77
veterán
De ez is csak akkor igaz ha egy cellában vannak a készülékek.
-
CharlieDrop
veterán
válasz Kicsirics77 #89535 üzenetére
bocs ironizáltam...
T-s vagyok amúgy is, láttam, hogy Vodáról volt szó....Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Kicsirics77
veterán
válasz CharlieDrop #89536 üzenetére
Semmi gond
-
nederlanden
senior tag
És hallgasd a sisegő bili hangot...😂
-
CharlieDrop
veterán
válasz nederlanden #89539 üzenetére
Kösz, de nálam szuper a vonal
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
galaxys80
veterán
Szerintem ezzel a HD hanggal nálad lehet valami probléma.
Én az ég egy adta világon semmi különbséget nem hallok a 2G és a 3G között. Én is vodás vagyok.(#89543) Kicsirics77
Lehet,azért nem veszem észre, mert nálam mindkettő teljesen jó minőségű.[ Szerkesztve ]
-
legenda
sokkal jobb minőségű a 3g hd hang, mint a 2g módozatos - ehhez persze az kell, hogy az ellenoldali készülék is tudja, és az is 3g hálón lógjon.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gsx-rr
veterán
Azt hol lehet beállítani ,hogy a törölt fotókat is törölje az ideiglenes mappából?
2 hete kitörölt képek ,még mindíg ott vannak! Nem véletlenül törli ki az ember!
A Wi-Fi hívás megy valamelyik T-s nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest