- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
Ádám16 #327098 üzenetére
Most őszintén: te nem ezt csinálnád? Nyilván egy cégnek az az érdeke, hogy elsősorban neki legyen jó, ne mindenkinek.
Nyilván, ha egy Audi A6-os többet tud egy A4-nél, nem butítja vissza a gyártó az A6-ot, hogy mindenkinek jó legyen. Mindenhol ez megy (sajnos, nem sajnos, ez van).Én nem váltanék, volt Androidom fél évig (még egy Huawei P9). Nagyon jó kis telefon volt, jó kamerával. De egy hét alatt úgy összehányta magát a rendszer rajta (kvázi a semmitől), hogy újra kellett húzni a telefont. Nekem ez nem kell (elhiszem, hogy most már jobb, de akkor sem). Teljesen jól elvagyok az Apple ökoszisztémával, habár nem hibátlan ez sem. Azt látom, amit anno a Windows Phone esetén: minél többet tud, annál rosszabb lesz. És tudjuk annak mi lett a vége.
Mindegy, én használom tovább (és a többi eszközt is) habár nincs kimaxolva egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest