- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz Ádám16 #327098 üzenetére
Most őszintén: te nem ezt csinálnád? Nyilván egy cégnek az az érdeke, hogy elsősorban neki legyen jó, ne mindenkinek.
Nyilván, ha egy Audi A6-os többet tud egy A4-nél, nem butítja vissza a gyártó az A6-ot, hogy mindenkinek jó legyen. Mindenhol ez megy (sajnos, nem sajnos, ez van).Én nem váltanék, volt Androidom fél évig (még egy Huawei P9). Nagyon jó kis telefon volt, jó kamerával. De egy hét alatt úgy összehányta magát a rendszer rajta (kvázi a semmitől), hogy újra kellett húzni a telefont. Nekem ez nem kell (elhiszem, hogy most már jobb, de akkor sem). Teljesen jól elvagyok az Apple ökoszisztémával, habár nem hibátlan ez sem. Azt látom, amit anno a Windows Phone esetén: minél többet tud, annál rosszabb lesz. És tudjuk annak mi lett a vége.
Mindegy, én használom tovább (és a többi eszközt is) habár nincs kimaxolva egyik sem.
Renault Megane IV Limited
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest