- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ilyen_85
senior tag
Én több tipust és szint is vettem Spigentől, Liquid air is van és nem tapasztaltam ilyet. Alig lehet leszaggatni olyan szoros és sehol egy sorja. Biztosan eredeti?
#305301 Stauffenberg
Köszi a visszajelzést, már azt hittem kezdek szenilis lenni. Megnézem majd a SwiftKey-t is, régen használtam Androidon, de végül a Gboard maradt mert az volt a legjobb kb mindenben (sebesség, optimalizáltság, ajánlás pontossága, stb...)#305303 Laca1212
Akkor úgy látszik már nem olyan minőségi mint régen. Bevallom nem követem a trendeket, csak mindig Spigen tokokat használtam és nem volt velük semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Norbi887
aktív tag
A Messenger lock-screen widget másnál se működik továbbra sem?
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
ilyen_85
senior tag
válasz Stauffenberg #305305 üzenetére
Én is kb 15* év utána gondoltam úgy, hogy megnézem milyen iphone-t használni. Pff elbizonytalanodtam, hogy HTC Hero vagy Legend votl az első telefonom mindegy sok év után, az a biztos...
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Úgy látom iOS-re is elérhető a Brave böngésző. iOS alatt is ugyanúgy semlegesíti a reklámokat böngészéskor, ill. Youtube-on is kilövi a reklámokat? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Norbi887
aktív tag
válasz MasterMark #305308 üzenetére
De, jól látod, ezt a Lock Screen-re szeretném kihelyezni, ugyanúgy, mint az időjárás, akksi, és egyéb elemeket.
Kihelyezve sem mutat semmit, pont úgy, mint a képen látható módon is csak csíkot jelenít meg.Remélhetőleg egy következő Update-ben javítva lesz, csak kíváncsi lettem volna, mennyire elterjedt gond, illetve más is tapasztalja-e a jelenlegi Messenger verzió használata mellett.
[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Ear001
addikt
válasz Stauffenberg #305305 üzenetére
Érdekes a Gboard esetlegessége után vágyakozni a sokkal jobb haptikus visszajelzést adó iPhone billenűyzet helyett.
-
sharp4
őstag
válasz Ear001 #305313 üzenetére
És emellé még párosul, hogy a jelszó beírásnál a gyári billentyűzet ugrik fel, majd válthatsz vissza a 3rd party billentyűzetre.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Ear001 #305313 üzenetére
Vágyakozik a fene, de a jobb haptikus visszajelzés (hétköznapibb nevén rezgés) nem teszi meg nem történétté, hogy:
1.) A gyári billentyűzeten hosszabb idő míg felugrik az ékezetes karakterek popup és kötelezően párhuzamosan kell húznod az ujjad vele, különben bezárja.
2.) A gyári billentyűzeten nincs gyorsgomb a speciális karakterekre és mondatvégi írásjelekre.
3.) A gyári billentyűzet rosszabb az elgépelések javításában (nagyobb arányban ajánlj fel teljes hülyeséget vagy rossz toldalékolást, de ez csak személyes tapasztalat, neked lehet pont fordítva van).
4.) Gyári billentyűzeten egészen sokat kell várni mire átlép kurzor mozgatás módba, míg a Gboardon csak jobbra-balra simogatod a Space gombot.Szóval igen, jobb érzés ahogyan rezeg ha megnyomok egy gombot, de engem már az felcsesz, hogy egy +, # vagy % karakterhez két gombot is meg kell nyomni, hogy bejuss abba az almenübe, ahonnan ki tudod túrni őket. Ha gyakran írsz olyan szöveget vagy jegyzetet, amihez ezek kellenek, akkor a gyári billentyűzet elég lassú.
-
Norbi887
aktív tag
válasz Zsolt,72 #305312 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést, Zsolt.
Igen, bízom benne, hogy így lesz a következő frissítéssel, hasznos volna bizonyos esetekben, ha működne a dolog.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
sgeza
veterán
válasz Stauffenberg #305315 üzenetére
+swype
A gyári billentyűzet egy fapad a gboardhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz sgeza #305317 üzenetére
Valóban fapad, de azt megadom a gyárinak, hogy tényleg nagyon jól hangolt a haptikus visszajelzés. Tökre szeretném szeretni, többször nekifutottam, de nem megy. Ha már autocorrect, akkor jobban szeretem a Gboard megközelítését, hogy a felső sávon felajánl három variációt és bekattintod ha nyert valamelyik. A gyáriban meg írja magától a szöveget és néha akkora baromságokat, hogy pislogok, visszatörlöm és beírja megint ugyanazt a hülyeséget, visszatörlöm újra és akkor végre békén hagy, de akkor meg nem ajánl fel mást, hanem hagyja, hogy kézzel befejezzem.
-
sgeza
veterán
válasz Stauffenberg #305318 üzenetére
Én annyira nem pörgök a haptikus visszajelzésre, konkrétan ki van kapcsolva, viszont a swype-ot rendszeresen használom.
De nem fikázni akarom, ha valakinek az jobban tetszik, akkor azt használja.[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz Stauffenberg #305318 üzenetére
Az a baj, hogy ezeket amugy technikailag mind tudja a gyari is (auto correct, swipe, 3 lehetoseg stb.) csak az ekes anyanyelvunk a gatja az egesznek amit amugy tokre nem ertek miert.
Nezz meg egy videot, ahol mondjuk angol nyelven gepelnek a gyarin. Besza-behu…
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz burgatshow #305321 üzenetére
Kis halak vagyunk mi. Ezért.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz burgatshow #305321 üzenetére
Hát erre mondják, hogy sovány vigasz.
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, vettem a Rejoy-tól egy iphone xs-t ilyen másodlagos céllal, tehát nem használom, csak ha éppen kell. Azt vettem észre, hogy full használaton kívül is, merül, mint a titanic, pedig a rendszer szerint 100%-os az akksi állapota. Ma teszt jelleggel feltöltöttem, wifi-bluetooth off, sim kártya nincs benne, és mégis 13:00-tól idáig 50%-ra merült a semmitől.
Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz SUPREME7 #305324 üzenetére
Elég betegnek tűnik ez a telefon.
Beállítottál rajta levelezést?
Ha igen, próbáld meg, hogy a mailbox beállításoknál kikapcsolod a push-t (Beállítások -» Mail -» fiókok -» Új adatok begyűjtése, állítsd mondjuk 15 percre), htha az javít a helyzeten. De ettől függetlenül, nem kellene ennyire merülnie, az az akksi szerintem beteg, de nagyon (vagy zárlatos a telefon valamelyik alkatrésze). Szerintem. Szóval javaslom, vedd fel a kapcsolatot a Rejoy-jal, mert itt valami hardveresen nem kóser.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
nagyúr
válasz Sungoo #305326 üzenetére
Amilyen nagy szavak mentek Csaba videójában - majdmeg megettem én is - annál nagyobbat csalódok az itteni egyre több negatív visszajelzés okán bennük...
Én is szervizes téren dolgozok, voltam anno végteszter is, eszembe se jutott soha átbaszni a leendő "tulajt", aki majd megkapja azt az eszközt ami kimegy a kezeim közül, ezek meg...[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
SUPREME7
addikt
Most feltűnt, hogy az akksi mellett hullámzik valami ikon folyamatosan, az mi? Kikapcsolt wifinél is ott van, sim kártya sincs benne, hogy esetleg hálózatot keresne.
#305327 Zsolt,72 - default háttérkép van, nem nyúltam hozzá. Nincs kint semmi widget vagy bármi, kb üres a kezdőképernyő.
#305326 Sungoo - Hát, szükség volt egy használható ájfónra nem heroin árban, és nem akartam valami hullát venni apróról gari nélkül
#305325 - Aszpirin
Állítottam be tulajdonképpen, de mindenféle kapcsolat nélkül nem hiszem, hogy bármit tudna kommunikálni
Köszi azért, írok a rejoynak, hogy ez így elég fos. Kezdjünk vele valamit ...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SUPREME7 #305332 üzenetére
Próbáld ki repülőgép üzemmódban is, mert az a hullámzó ikon bizony a hálózati jel keresését jelzi.
Rep. mód és Wi-fi, ezzel elméletileg normalizálódik a fogyasztás (amennyiben nem az akku a ludas).
„Állítottam be tulajdonképpen, de mindenféle kapcsolat nélkül nem hiszem, hogy bármit tudna kommunikálni” - Dehát van Wi-fi kapcsolatod, vagy nem jól látom?
[ Szerkesztve ]
-
-
esbii22
őstag
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
batai15
félisten
Első pillanattól gyanús volt a rejoy. Itt a bizonyíték.
-
SUPREME7
addikt
válasz kchris78 #305335 üzenetére
& #305333 - Zsolt,72
Valóban ez lehet a megoldás, repülő módban nem merült egyáltalán. Raktam bele egy kártyát, meglátom így mit csinál.
#305337 - Szabi® - Én 85E-ért vettem tőlük az XS-t, ami az állapotát és a garit tekintve nem tűnik vészesnek, persze apróról vadászhattam volna valamit 1-2 tízessel olcsóbban, de ez biztosabbnak tűnt, hogy nem szívom meg. Nyilván eredetileg is rohadt karcsú volt ez a 2600mAh -s akksi, nemha még valami szarabb minőségű utángyártott kerül bele, de azért erre nem számítottam, de hátha tényleg csak ez a háttérbeli hálózatkeresés szivatott, és nem ennyire sz@r a helyzet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest