- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Másnak is sz@rakodik ma az Music?
-
dud998
őstag
válasz Šolaire #262510 üzenetére
Én anno még wap oldalt is csináltam amikor még az Ericsson T65-öm volt. De szerettem azt a telefont!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Šolaire #262512 üzenetére
Nem is csoda, mármint a 11 vs SE.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
harry3
őstag
Automatizációt szeretnék beállítani. Helyzet alapján, ha hazaérek szeretném, ha a mobilnet kikapcsolna, a Wi-Fi be. Sikerült is beállítani, és jelez hogy elindult, de semmit nem csinál, semmit nem kapcsol.
-
harry3
őstag
válasz MasterMark #262516 üzenetére
Holnap megfigyelem. Valószínűleg megkérdezi, mert a Watch rezeg, de eddig rápillanottam, hogy oké biztos jelzi az elindulását. Ahogy látom indulás, érkezés automatikusan nem lehetséges.
A munkahelyen nagyon rossz a Wi-Fi, ezért kénytelen vagyok kikapcsolni és mobilnetet használni. Ha hazaérek elfelejtem visszakapcsolni a Wi-Fit. Esetleg van jobb megoldás?Köszönöm a többieknek is.
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz Nordik #262520 üzenetére
Most jövök rá, hogy hülyeségeket írok. Nem a munkahely miatt van így, mert az már egy ideje el sincs mentve. Nem is értem miért írtam, hogy amiatt kell.
A probléma az itthoni instabil DIGI net(ahol lakunk kritikán aluli). Vannak napok, hogy megszakad és olyankor nem mindig csatlakozik vissza a telefon automatikusan. Átvált mobilnetre és nem veszem észre. Azért hoztam létre a parancsot, hogy ha itthon vagyok egyáltalán ne legyen aktív a mobilnet. 1-2 alkalmon egy hónapban, és simán elhasználom. Megnézem holnap, hogy az automatizáció pontosan milyen értesítést küld. Nekem már az is elég, ha jelez és el kell fogadnom. -
Razzul
őstag
-
Roland8622
aktív tag
Szép jó estét.
Tesztelgettem ma a Halide appot. Hát.. félmegoldás a makrózásra.Nem tudom a próbaidőszak végén majd meglátom, hogy megvegyem-e. A gyári kamera appal viszont nagyon jól elszórakoztam ma, csak kapkodtam a fejem miket lehet vele lőni ha kicsit babrálok a beállításoknál.pl. jópofa dolgokat a portré üzemmódban is találtam ill. most kint az udvaron próbáltam a csillagos eget. Meglepő módon elég korrekt. Sőt úgy az éjszakai képek is.Másik: Vodaától van az i13 és bizony ez nem független Telekomos kártya nem tetszett neki, hogy ma délután beleraktam: Nem támogatott SIM.
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
11 Pro, kb 1 órája elment rajta a szolgáltatás. (Telenoros kártya)
Rákerestem imeipron, ott azt írja blacklisted.
A SIM kártya másik telefonban működik.Viszont ha beleteszek ebbe az iphone-ba egy másik SIM kártyát (Telekom), akkor azzal meg van szolgáltatás.
Ez hogy lehet? Ha le van tiltva, akkor nem úgy van hogy bármit teszek bele nincs szolgáltatás? Vagy ha új sim kerül bele csak bizonyos idő múlva lesz letiltva a hálózat?
üdv
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz werszomjas #262526 üzenetére
A yettel tiltotta akkor?
-
werszomjas
addikt
válasz lugosi #262527 üzenetére
Nem tudom. A telefonszámmal nincs gond, mert egy másik telefonban meg működik a yettel SIM kártya.
Az iPhone-t itt vettem az aprón egy megbízhatónak tűnő és ma is aktív tag-tól. Gyári függetlenként árult.
Az IMEI2-re viszont nem blacklisted, az zöld.
2021.10 hó óta van nálam, azóta gond nélkül ment.[ Szerkesztve ]
üdv
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz werszomjas #262528 üzenetére
Nem a telefonszámra gondoltam, hanem hogy nem-e lehet hogy a készüléket a yettel tiltotta.
”2021.10 hó óta van nálam, azóta gond nélkül ment.”
Az azért nem sok idő. Pl lehet hogy mondjuk pár hónapig fizették a részletet / előfizetést amivel vették, és utána nem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Roland8622 #262525 üzenetére
Alapon ki is írja nem az infó résznél, hogy függő?
#262526werszomjas: talán itt volt téma ez a tiltás dolog de, hogy talán a tiltás országon túl sem teljesen megy végbe stb.
-
Tewe013
őstag
válasz werszomjas #262531 üzenetére
Általános->infó->szolgáltatói zár
-
félisten
válasz werszomjas #262531 üzenetére
Ha Telenor nem megy esélyesen ők.
#262532Tewe013: de ez csak, hogy van vagy nincs, szolgáltatót nem ír.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz werszomjas #262534 üzenetére
Ha Yettel-nel vettek a keszuleket es most azt irja az erintett SIM foglalatra, hogy fuggetlen, akkor fuggetlenitve lett mert csak a 13-as szeria fuggetlen alapbol.
Beszelnek a Yettellel, lehet csak adminisztracios hiba.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #262538 üzenetére
Ezt nem is figyeltem. Komoly, hogy csak egybe kezeli a wi-fi és mobiladaton lévő forgalmat? Legjobb emlékeim szerint ezt a droid is simán szétválogatja.
A második kérdésedre nem tudom a választ megnézzük majd. -
félisten
válasz INGJOKE #262539 üzenetére
Igen, egyben, ez többször felmerült már mint kérdés.
Ha nincs változás a felhasználási módban akkor ilyen lehet a háttérben. Pl. akár egy FB videó megnézése egyik csomagban ingyenes, másikban adatkeretet fogyasztja stb.
4G/5G váltás nem lehet gond, hiszen max hamarabb töltődik be a dolog.
-
werszomjas
addikt
válasz burgatshow #262535 üzenetére
Az lesz holnap csak nem értem pl azt sem, hogy a SIM1-re azt írja hogy blaclisted a SIM2-re pedig ami gondolom az eSIM foglalatot jelenti az meg Clear. Nem kéne mindkét IMEI-nek tiltva lenni?
üdv
-
lugosi
MODERÁTOR
Mármint a Beállítások / Mobilhálózat alatt? Ott nem adja hozzá a wifin levő adatforgalmat.
-
bnorci71
addikt
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
pecccccccca
őstag
Skacok.
Üzeneteknél miért történhetett az, hogy 1 kontaktnál szétvàlasztotta az iMessage és a sima sms-eket?
Unokatestvéremmel sms-ben szoktunk néha kommunikálni, de eddig simán az elmentett telefonszám alatt jelent meg minden üzenet. Az iMessage is és a simán elküldött/kapott üzenet is.
Pár napja elkezdte szétszedni. A sima “zöld” sms-ek a mentett név alatt vannak, a kék iMessage üzeneteket pedig külön az email címe alá rendezte be.
Hogy tudom megint összevonni? Mert azóta, ha véletlen nem az email címes hanem az mentett telefonszámos beszélgetésbe lépek be (megszokás) akkor ott iMessage-ként nem is küldi el az üzenetet akkor sem, ha mind a ketten netes hálózaton vagyunk.
Csak az email címes beszélgetésben küldi iMessage-ként.
Viszont minden más kontakttal normálisan működik. Édesapámnak, ha írok neki a telefonszámos beszélgetésen belül is elküldi iMessage-ként.Humorban nincs helye tréfának!
-
félisten
-
Razzul
őstag
válasz pecccccccca #262546 üzenetére
iMessage esetén a fél be tudja állítani, hogy milyen telefonszámokon és e-mail címeken szeretne és tudjon üzeneteket fogadni, válaszolni és beszélgetéseket indítani. Lehet, hogy az unokatestvéred állította át ezeket a beállításait és már a telefonszámára nem fogad iMessage üzeneteket csak az e-mail címén.
Nézzétek meg mindketten ezeket a beállításokat.
Stat crux dum volvitur orbis
-
Noxy
veterán
válasz werszomjas #262528 üzenetére
Vedd fel a kapcsolatot az eladóval, hogy mi történt az iPhone-l.
Ezt meg sztm nem üzletben vette gy..függetlenként, hanem szolgáltatónál, részletre, hűségre.
Az rendben van hogy független, de aki el adja, nem biztos, hogy már ki fizette, vagy lejárt a hűség. Ekkor jön a szolgáltatótól az IMEI tiltás.
Most még most csak a Yettel-nél, de előbb utóbb, az összes EU hálózatból is tiltva lesz.
Tavaly járt így egy ismerősöm, egy Tkom-tol elhozott i12 Pro-l amit függetlenként árultak.. (Jófogás)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
pecccccccca
őstag
válasz Razzul #262548 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy unokatesóm bármit is állított a telefonon. Megvan neki 4 éve kb a telefon, de még a gyári csengőhangot sem állította át. Ő tényleg csak használ egy telefont semmivel nem foglalkozik azon kívül, hogy telefonál vagy sms-ezik rajta.
De majd, ha találkozok vele elkérem tőle és belekukkantok.Humorban nincs helye tréfának!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest