- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Dr. Faustus #263502 üzenetére
Amit megpróbálhatsz még mint 1/4 megoldás, hogy Viber telóra meg gépre is, és talán arról tudsz rendes hívást is indítani
-
hkari
őstag
-
Dr. Faustus
csendes tag
válasz szabonagyur #263503 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy az megegyszerűsíti az életemet. Eddig úgy használtam, hogy jól optimalizált felületen a számra kattintva magjelenő hívás gombra klikk, és már hívta is, a nem jól optimalizáltakon meg dupla klikk a számon, az kijelöli, majd Ctrl+C, amitől felugrik a hívásindító ablak. Félek, hogy Viberrel mókolni nem egyszerűbb, mint bepötyögni a számot a telóba.
Azért teszek vele egy próbát, hátha. -
vargalex
félisten
Sziasztok!
Korábban beszéltünk itt akku témában. Saját magamnak cserélném (ez még egy iPhone 7-es) és többen ajánlottátok akkor a Nohon akkukat. Van valakinek hosszútávú tapasztalata vele? Mert neten keresgélve több olyan véleményt lehet olvasni, hogy nagyon jó, aztán 6-12 hónap használat után kuka és tette vissza az eredeti akkut.
Alex
-
veterán
Kellemes meglepetés az icentre szerviz.
Ugye péntek délután adtam le a telefont,tegnap délután jött az sms hogy átvehető.
Kamerát cseréltek és a telefont is úgy kaptam vissza ahogy leadtam,sehol egy karc,vagy szerelési nyom. -
tybsen
addikt
Biztosan mindenkinek a könyökén jön már ki a tok téma de szeretnék kérdezni három dolgot.
3 tok között gondolkodom:
1. Incipio duo magsafe 35€ [link] eddig is ilyen tagjaim voltak két telefonon és nagyon jó minőség, 2 részből álló szilikontok. Belül kemény műanyag kívül gumiszerű.
2. Apple szilikon tok 55€ belül puha kívül gumi, magsafe
3. Ornarto szilikon tok 13€ [link] belül puha kívül gumis, nem magsafe kompatibilis de elvileg lehet tölteni vezetékmentesenKérdések:
1. Ezek az utángyártott magsafe megoldások megbízhatóak és nem tesznek kárt a telefonban? Feltételezem már a kérdés önmagában is eléggé ostoba de valahogy idegenkedem mindig a külső megoldásoktól ezért nem vettem például iPad hez sem se mágneses tokot mert olvastam róla hogy tönkreteheti a kijelzőt voltak is erről képek valahol az amazonon.
2. iPhone 13 Pro fényes acélkeret amennyire karcolódik egy műanyag tokban? Mert akkor inkább szívesebben vennék olyan puhát ami bársonyszerű és biztosan nem karcolódik benne.
3. Az Apple eredeti szilikon tok illetve utángyártott szilikontokok között tényleg leginkább a márkát kell csak megfizetni vagy van biztonsági szempontból valamilyen jobb kialakítása az Apple eredeti toknak a magsafe-en kívül? Őszintén szólva jobban tetszik apple logo nélkül és jelentősen olcsóbb de szívesen adok többet érte ha van értelme.
Legszívesebben az incipio tokot választanám mert azzal már van két telefon esetén is tapasztalatom és jól működik, csak ebben ugye van mágnes és nem tudom hogy nem károsítja a telefont. Illetve ha tényleg megkarcolhatja akkor inkább mégis a puha plüss belső mellett döntenék és bár az annyira nem véd esésektől de jobban odafigyelek rá. Ebben az esetben inkább a gyári Apple tok mellett döntenék de ha nem ad annyi többletértéket akkor megfelel e a másik utángyártott változat is.
Köszi szépen ha van segítő véleményetek.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz vargalex #263513 üzenetére
6Plus-ba cseréltem NOHON akksit 2020.01.29-én, majd 13 hónap után tartalék állományba került. Azóta is folyamatosan bekapcsolt állapotban van, néha böngészésre, rádió hallgatásra beizzítva.
A gyári akksira és a cserélt NOHON-ra is SUNWODA Battery Manufacturer-t ír a 3uTools.
Az eredetinél magasabb kapacitásút vettem, a mai napig (349 ciklus) nem csökkent vissza a gyári értékre. [kép]
X-be nem jött össze a NOHON akksi, mert elveszett útközben, így a Fixity-ben cseréltek akksit, kb 355 napja.
Itt DESAY a gyár jelölés (mint az SE 2020-ban is), és 270 ciklus/93% az állapota. [kép]#263515 lugosi
Úgy rémlik a gegestore.hu-t említette itt valaki, azt írják "gyári cellákkal" vannak szerelve.
(Mint az én X-em DESAY jelölésű akksija, amitől azért nem vagyok elájulva.) -
Kiskokó
veterán
Helló
Gyors kérdés, most az Apple Viccel vagy komolyan itt tartunk 2022-ben, hogy a biztonsági mentés helyét nem lehet módosítani?????????????
Kerestem neten megoldást rá de nem találtam. a parancssoros cucc nem jó [link]
Ezt végig csináltam, sikerült is de semmi változás.
Nincs hely a C:-n a mentéshez.... mit tudok tenni mert ez így szánalom a köbön.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
vargalex
félisten
válasz herdsman12 #263517 üzenetére
Köszi az infókat! Én is az emelt kapacitásún gondolkodom (2300 mAh az iPhone 7 esetén).
Alex
-
plejik
addikt
válasz stnorcy #263498 üzenetére
Google, bírod, hogy búvártok és egy rakat tokot dob ki, gyanítom funkcionalitásba egyik sem hoz többet mint a másik, max minőségben. Sőt ha van olyan hely ami nem webshop, akkor személyesen el kell menni és ha van rá lehetőség rápróbálni a készülékro, hogy az neked megfelel-e vagy sem.
Vagy youtube-on érdemes videókat nézni, mert ottis rengeteg tippet lehet találni az ilyen kérdésekben.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tybsen #263516 üzenetére
Nekem volt gyári bőrtokom (bár azt pont nem kérdezted), azt még belevenném az eshetőségekbe, illetve a Pitaka magsafe tokokat. (Bár ezt sem kérdezted valóban.)
A Pitaka tokokkal nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, itt a fórumon ajánlották és nekem nagyon bevált. Én a magam részéről jó szívvel ajánlom. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Még droidom van de gondolkodom egy új iPhone-on de lenne kérdésem.
Doridon használom a Simple alkalmazást ezt tudnám használni ios-en is?
Pl csekkbefizetés. Ott ugye kiválasztom a bankkártyát és ujjlenyomattal engedélyezem a csekkbefizetést. Na most iPhone-nál nincs ujjlenyomat akkor ez ott,hogy működik? Vagy face id-vel engedélyezem?Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Kiskokó
veterán
válasz kory24 #263523 üzenetére
Helló
Ezt linkeltem én is, ezen mentem végig én is, sikerült is a parancssorban azt írta hogy Sikerült! de mégsem jó!!!!
Hát hihetetlen... hogy nem tudnak belerakni az Itunsban egy rohadt gombot amivel kiválasztom a mentés helyét........ ...Köszi azért neked is meg aki még válaszolt.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
TCr
veterán
Urak, kis segítséget kérek tőletek.
Miért van az, hogy egyes (látszólag random), foglaltság miatt átirányított hívások nem jelennek meg a telefonon nem fogadott hívásként, sem értesítésként, de még a híváslistában sem szerepel.
Mi a megoldás arra, hogy minden átirányított hívás megjelenjen a fenti módokon?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Amadako
tag
Sziasztok,
Vodafone-nál vagyok és amióta Iphone 13-am van a szolgáltató nem képes felismerni, hogy az adatkapcsolaton mit nézek a neten és olyanokra is levon az adatforgalomból ami pl facebook, messenger stb amiket elvileg korlátlanul használhatok. Vodafone annyit mondott, hogy az privát átjátszó betát kapcsoljam ki, de ez nem oldott meg semmi. Valami tipp?
Köszi
-
kakuk.tamas
addikt
Tudtátok, hogy lehet állítani a Messenger hangját az appban? Most vettem észre.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
TCr
veterán
válasz burgatshow #263529 üzenetére
Futottam egy kört velük is, azt mondták, hogy az kavarhat be, ha a várakoztatás és az átirányítás egyaránt be van kacsolva. Most kikapcsoltam a hívásvárakoztatást, remélem megoldja.
Mindenesetre fura, hogy "egyszer kijelzi, egyszer nem".Köszönöm, hogy leírtad a gondolatod.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
őstag
Üdv, Új Iphone 12 szeretnénk beüzemelni, ha lehetséges úgy, hogy a korábbi XR-ról mindent át legyen téve.
Próbáltam ICloudról, de azt írja nincs mentés fent a telóról, de menteni meg nem enged, mert tele a cloud. Próbáltam PC-ről, de valamiért ott sem ment. Próbáltam a telefon mellé tenni ahogy kérte is felismerte leokéztam, de ott is volt valami nyűg.
Melyik a legjobb megoldás ami kivitelezhető? Nálam a PC-s lenne a legjobb aztán ha nem jó a telóról-telóra változat. Kérlek segítsetek mi a módja? Legjobb szoftver PC-re pl.? Később megírom mi a nyűgje ha újra megpróbáltam amit ajánlatok, most már nem emlékszem tegnap hogy volt pontosan.[ Szerkesztve ]
-
Tewe013
őstag
válasz kakuk.tamas #263531 üzenetére
Csak azt nem lehet, h ne legyen.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Kiskokó #263527 üzenetére
Akartam már a korábbi hsz-edre válaszolni, de elfelejtettem. Sajnos nem lehet megváltoztatni az itunesben a mentés helyét, én legalábbis nem jöttem rá, hogy hogyan lehet. Szerintem elképzelhető, hogy a gyártó is egyre inkább hanyagolja a helyi mentést, és próbál afelé terelni, hogy icloud mentést használj (tárhelyet vegyél emiatt).
-
tybsen
addikt
Régi iPhone megtartása mellett szeretnék egy új iphone-t is párhuzamosan használni (két különböző fizikai SIM kártyával), ugyanazzal az Apple ID-vel. Olvasgattam a neten de elég kusza a dolog. Igazából minél többet olvasok annál kuszább az egész valahogy de lehet hogy csak mindenhol össze-vissza van leírva.
A régi lenne a másodlagos iPhone az új pedig az elsődlegesen használt telefon. Igazából a régivel nem is nagyon foglalkozom csak az lenne a lényeg hogy maga a telefon, SMS, internet megmaradjon. Az új telefonon pedig minden (whatsapp, Signal, stb). Illetve akár lehetne ugyanaz mind a kettőn is csak a régi kisebb tárhellyel rendelkezik mint az újabb, szóval ez nem fog működni szerintem.
Nem is tudom hogy újként kellene beállítani vagy pedig a régiről mentést csinálni és azt beállítani az új telefonnál. Korábban mindig mindent Újként állítottam be és nem volt sosem párhuzamosan kettő iPhone. Szóval kicsit zavaros a dolog. Az egyetlen dolog ami esetleg érdekelne hogy van egy játék és annak a mentése jó lenne ha nem veszne el. Meg a jelszavak.
Van valahol esetleg erről egy konnyen értelmezhető leírás vagy ez működhet így egyáltalán? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha foglalt vagy, akkor az nem jut el a telefonig, ott a szolgáltatónál megáll a bejövő hívás, én úgy gondolom. Más kérdés, ha azért vagy "foglalt", mert elutasítod a hívást, vagy olyan fókusz aktív, ahol nem tud bejönni a hívás. Ez utóbbiak meg is jelennek a híváslistában.Félreértettem, ha a telefonról megy az átirányítás, akkor látszódnia kellene.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kakuk.tamas #263531 üzenetére
Uhh nem hiszem el, hogy ennyi idő után ezt is sikerült.
Kipróbáltam őket, a "Madár" talán a legszimpatikusabb. -
narii
tag
Sziasztok !
Szüleimtől kaptam egy iphone 13 pro max-ot. Media Martkban lett vásárolva.
Csak hogy ők nem tudták, hogy nekem már van 1
Kérdésem az lenne, hogy vissza tudom még kérni az árát ?
A boltban ki lett már bontva, plusz tettet rá fóliát.
-
BoneDragon
veterán
Lock screenről el lehet valahogy tüntetni a flashlight ikont vagy meggátolni, hogy mindig bekapcsolódjon? Állandóan benyomódik napi többször is. Ma pl oda jöttek hozzám az utcán és szóltak, hogy be van kapcsolva…
-
burgatshow
veterán
válasz BoneDragon #263541 üzenetére
Nem lehet. A legtöbb amit megtehetsz, hogy a raise to wake funkciót kikapcsolod, valószínűleg amiatt kapcsolódik be véletlen.
-
BigBlackDog
veterán
válasz pauliboy23 #263543 üzenetére
Én azt az infót kaptam pár hónappal ezelőtt, személyes érdeklődésnél Budaörsön, hogy 5 napon belül vissza lehet vinni (ha esetleg nem tetszene az ajándék). Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
narii
tag
válasz pauliboy23 #263543 üzenetére
Jóváírták egy media kártyára a telefon árát !
5 évig letudom vásásrolni.jó fejek voltak
-
félisten
válasz Dr. Faustus #263508 üzenetére
Ez Viber esetében is így megy kb, ha szám van és a böngésző támogatja akkor az appaban indítid a hívást, ha a forma nem jó akkor átmásolod.
Bár tippre olyan melód van ahol sok számot kell hívni, erre nem lenne jobb valami Cisco szerű IP telefont? Ott tuti van Windows kliens stb.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz narii #263545 üzenetére
Akkor már későn írom, de ugyanígy jártam én is, személyes vásárlás és ajándékkártyára visszaadták a vásárlás értékét. Akár személyesen, akár a mm webshopban is le tudod vásárolni, ugyanúgy tudsz vele fizetni a mm online rendelésnél, mint egy bankkártyával, és minden rendelés után megkapod, hogy mennyi még az egyenleged.
Ez pusztán üzletpolitikai döntés a bolt részéről, egyébként személyes vásárláskor valóban nem kötelesek ilyesmire. -
MasterMark
titán
válasz BoneDragon #263541 üzenetére
Ha force touch-os még a telefon, akkor feljebb emelheted az erősségét, akkor kevésbé valószínű hogy benyomod.
Ha meg nem force touch akkor biztos van valami beállítás arra is hogy mennyi ideig kell nyomni hogy bekapcsolja.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest