- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz burgatshow #257750 üzenetére
Azt be lehet állítani, mint droidnál hogy ráírja milyen kamerával mivel készült, vagy egyedi felíratott?
-
Noxy
veterán
válasz timelord1987 #257745 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a helyadatokat.
Beáll.. - adatvédelem - helymeghatározás - kamera: soha.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #257750 üzenetére
Tényleg, én rossz helyen kerestem.
-
timelord1987
őstag
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget!
-
veterán
válasz burgatshow #257756 üzenetére
Sejtettem, de hátha… mivel most az összes régi képem fent van a telón egyszerűbb lett volna, de akkor amire rá van írva tudom mivel készült az ok, amire nincs és szar a minőség I6 a többit már az új csinálta.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #257756 üzenetére
Mindig fogom a fejem mikor mutogatják az ismerősök, rokonok a családi fotókat és ott virít rajtuk a képen hogy milyen gyártó telefonjával készült. Egyébként ha ezt az Apple csinálta volna, olyan savazás menne a fórumokban, hogy kiégne az internet, hogy ráteszi a fotóra a gyártót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Van nálam egy iPhone 11 ami nem kapcsol be, töltést nem veszi.... Van valakinek tippje , hogy-hogy tudok bele életét lehelni ?
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
SE 2020-ról szeretnék váltani frissebb iphone-ra. 11 és a 12 mini között vacillálok, újonnan vásárolnám. Pro és kontra melyiket érdemesebb választani? Kamerában van különbség a kettő között? Az SE után a kompakt méret miatt a 12 mini felé húzok, de félek, hogy az is ilyen gyorsan merül ugyanebből kifolyólag.
-
Topikgazda
Szeretnék skin-t a telefonomra. Dbrand után kell adózni majd, mielőtt megkapom? Ha igen, esetleg másik hely, ahonnan lehet rendelni? Silver iPhone-ra vennék, kb. ugyanazokat a színeket, mint amilyen a telefon, vagy épp átlátszót.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
addikt
válasz audi100td #257768 üzenetére
12mini újabb, sokkal kompaktabb és a kijelzője is jobb. Cserébe az akkuja, "csak" (ezt kéretik a helyén kezelni, annyit fog tudni, mint az előző telefonod) átlagos. A 11 akkuban jelentős ugrás lenne, de cserébe nagyobb, gyengébb felbontás és LCD (van akinek ez a jobb, tudom, de összességében az OLED a legtöbb embernek jobb).
Mérlegeld, hogy méret, akku, kijelző, kamera kérdésben, neked mi a fontosabb.
Figyelembe véve, hogy SE2020-at használtál én a helyedben 12 minit venném
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
lorinho
tag
Mit lehet tenni az ellen, hogy ne legyen ilyen érzékeny a 13 pro kijelzője?
-
Nordik
őstag
11et 13ra érdemes lehet cserélni? Az összeg amit a váltás miatt kellene kiadni nem kicsi. Kérdés ér e ennyit? Vagy érdemes akkor már a 14ig várni? Ott már talán lesz magasabb frissitesu kijelző stb.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Braddock #257781 üzenetére
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat!
Én pont ezek miatt váltottam volna decemberben, de akkora bunkó volt a kislány a T-ben - valószínű a karácsonyi hajtás miatt - hogy elengedtem a témát, meg amúgy sem volt készleten, és nem is volt várható pár hétig..Nem hiszem, hogy a 14 jobban kiszolgálna majd, több RAMot úgysem tesznek bele a simába mint 4GB, a kamerás újdonság annyira nem fog meg és annyival nem jobb szvsz mint a 13.. szóval megnézem majd a 13 pro árát tavasszal, ha nem adja be nekem akkor jön az akksicsere és újabb 1 év a 11-el. 5G szerintem azért 2023-ban már muszáj lesz.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Cseri0058
őstag
Létezik olyan alkalmazás, ami naponta váltogatja a háttérképet?
-
veterán
válasz icecave #257786 üzenetére
Nálam úgy jött a fólia,hogy ugye kifizettem a terméket a weboldalon,amikor a postás hozta ki akkor meg megmondta mennyi kp-t adjak pluszban.
Tehát nem tartják vissza,csak akkor adják a kezedbe,ha ott a kézbesítőnek kifizeted az áfát.
Legalábbis nálam így ment.
Vámköteles értéknél tarják inkább csak vissza az árút.
Amúgy nem kérnek semmilyen papírt hogy mi alapján számoljanak,magán a levélen is rajta van az érték,az alapján megy a matek.
Nem sima levélben kapod a fóliát,főleg a dbrand-től.Zozo0525:
Skinért is fizetsz,teljesen mindegy hogy 1ftba került valami,vagy 5000-be,arányosan akkor is fizetni kell áfát+kezelési költséget.[ Szerkesztve ]
-
Zozo0525
őstag
válasz icecave #257786 üzenetére
valahogy úgy volt amikor beraktad a kosárba kiszámolta mennyi az ár......
fizettem paypall....
majd mielőtt a futár kijött volna kaptam mailt a postától:
"Vámkezelt nemzetközi küldemény online fizetése"Gixxer88
igazad van, de itt valami +t kellett fizetni mert a k@cs@g posta miatt
(ha jól emlékszem itt + 1000 Ft volt?)
szerintem skinnel nem szaroznak az csak egy sima levél? de lehet tévedek.... -
atala
addikt
Segítséget kérnék.
A lányom icloud tárhelyén van 37GB fotó, és videó, de ez nem valós, mert letöltöttem az összes fotót, és videót a számítógépre, és csak 10GB-ot foglal el.
Valami össze akadt.
Hogyan lehetne ez orvosolni?
Gondoltam, hogy letörlöm az összes fotót, és videót, és vissza töltöm, de a videókat nem lehet feltölteni az icloud-ba.
Hogyan tudnám elérni, hogy a valós méretet muatssa? Már majdnem betelt az 50GB tárhely, és nagyobbat nem fogok venni. -
törölt tag
-
Topikgazda
Köszönöm a válaszokat, akkor rendelek
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
zzola
titán
Srácok egy kérdésem volna, 13 PRO jobb akku időben mint a 12 MAX?
-
veterán
válasz Zozo0525 #257790 üzenetére
Levél formában jön,de rajta van hogy mi van benne és mennyi az értéke.
Ez már akkor rákerül amikor a feladó feladja.
Én Slickwraptől rendelt skinemre 1190-et kellett ráfizetnem.
Nem szóltak hogy utaljak előre,az összegről se jött értesítő mail,hanem a postásnak kellett fizetnem,ő mondta mennyi az annyi,csak utána vehettem át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest