Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz hemaka #205367 üzenetére
Nos ehez csak anyit tudok hozzáfüzni hogy Touch -id vel is gondolom úgy oldod fel a telefont hogy ránézel a kijelzőre nem de ? Iphone X em van már jó ideje, és lényegében volt már az összes széria iphone ból igy van némi tapasztalatom az eddigi szériákról kivéve az iphone 8 ..... .Én azt mondom hogy mindkettő jó a touch id és a Face id is ,Szerintem mire rárakod a kezed a touch id -re és vagy beolvadssa vagy nem ugyebár ! ! Mert néha előfordult hogy nem ismerte fel az ujjam mert összemaszatoltam a touch id -t ! Szóval előveszed a zsebedből ,mire kezdő mozdulattal hozzá érintenéd az ujjad a touch id -re ,már féluton hogy az ujjad raknád rá már a Face id fel is oldott .Nincs gondolkozás nincs hibalehetőség ! Anyival másabb hogy egy legyintés kell hogy bedobjon
De ami nagyon nagyon fontos ! És ezt en felejtse el senki ,100 esetből 100x feltudod hibátlanul oldani hiba nélkül mint touch id -vel ! Nálam mindig müködik és nem kell kódot irkálni ,pláne ha olyan munkát végeztél amivel összekoszoltad az ujad vagy magát a touch -id -t Ha nem olvassa be akkor be kell irnod a kódot .Hidd el Nem mindenki dolgozik tiszta körülmények között munkahelyen ! És sokszor nincs idő törölgetni kezet mosni hogy tuti jó legyen. Face id Sokkal kényelmesebb ,kiveszed a zsebedből és azonnal felold .Nem kell kezet mosnod .Én egy tokkal használom aminek nem árt a kosz zsir stb szóval csak egy picit gondoljon bele valaki ezekbe és akkor lehet kicsit másképp látja .Melyilk a jobb egyes esetekben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest