Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• INMOTEP

őstag

válasz hemaka #205367 üzenetére

Nos ehez csak anyit tudok hozzáfüzni hogy Touch -id vel is gondolom úgy oldod fel a telefont hogy ránézel a kijelzőre nem de ? Iphone X em van már jó ideje, és lényegében volt már az összes széria iphone ból igy van némi tapasztalatom az eddigi szériákról kivéve az iphone 8 ..... .Én azt mondom hogy mindkettő jó a touch id és a Face id is ,Szerintem mire rárakod a kezed a touch id -re és vagy beolvadssa vagy nem ugyebár ! ! Mert néha előfordult hogy nem ismerte fel az ujjam mert összemaszatoltam a touch id -t ! Szóval előveszed a zsebedből ,mire kezdő mozdulattal hozzá érintenéd az ujjad a touch id -re ,már féluton hogy az ujjad raknád rá már a Face id fel is oldott .Nincs gondolkozás nincs hibalehetőség ! Anyival másabb hogy egy legyintés kell hogy bedobjon

De ami nagyon nagyon fontos ! És ezt en felejtse el senki ,100 esetből 100x feltudod hibátlanul oldani hiba nélkül mint touch id -vel ! Nálam mindig müködik és nem kell kódot irkálni ,pláne ha olyan munkát végeztél amivel összekoszoltad az ujad vagy magát a touch -id -t Ha nem olvassa be akkor be kell irnod a kódot .Hidd el Nem mindenki dolgozik tiszta körülmények között munkahelyen ! És sokszor nincs idő törölgetni kezet mosni hogy tuti jó legyen. Face id Sokkal kényelmesebb ,kiveszed a zsebedből és azonnal felold .Nem kell kezet mosnod .Én egy tokkal használom aminek nem árt a kosz zsir stb szóval csak egy picit gondoljon bele valaki ezekbe és akkor lehet kicsit másképp látja .Melyilk a jobb egyes esetekben

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák