Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
Nem használok tokot az SE-n, úgyhogy ajánlani nem tudok. Egyszerűen fura volt, hogy ennyire low budget cuccokat linkeltél be Előtte Honor 8 volt, arra vettem egy 2-3e forintos szilikon tokot, mert egy korcsolyapálya volt a felülete. 3 hónap alatt lekoptatta a festéket két sarkáról.
-
Sev!er
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy kb. mennyi idő alatt érkezne meg a rendelésem a nillkin.org-tól ha ma rendelném?
Vagy esetleg más forrásból egy 3D CP+ MAX üveg X-re.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Thewent12 #174851 üzenetére
En meg birom es kitartok . Szinten 7plusom van, mostmar fogat csikorgatva de meglenne a kulonbseg... De ugy vagyok hogy naggggyon nem akarozik egy ilyen (amoled nem tunik annyira idotallonak) telefonra ENNYI penzt kiadni... es ahogy latom hiaba a hiany meg minden az arak mar megindultak lefele a hardverapron IS es a megbizhatonak szamito gsm boltoknal IS (pedig meg csak egy hete kapni az Xet, mar ahol). Valoszinu, a 7+ joval lassabban fog mar tovabb amortizalodni mint az X .
HA-n latni egy ket elado X-et, mar bement 370-re az egyik.. Akinek van penze megveszi ujonnan, a hasznaltaktol szerintem szep bukoval lehet majd megvalni... es biztos lesz akiknek nem jon majd be.
-
Thewent12
aktív tag
válasz kchris78 #174862 üzenetére
En is nehezen adtam ki 380-at ra. Nem azert mert nem tehetnem meg, csak ez mar tullo a jozan esz hataran egy telefonert szamomra. Viszont igy, hogy eladtam a 7 plust, igy mar “csak” 210. Ez is sok penz egy ujabb valtasra, de annak tudataban, hogy ezt a telefont legalabb egy evre vettem, mar kicsit normalisabb a helyzet. 2 napja van meg, de mar megszerettem a X-et. Ugy vagyok vele, hogy megeshet, hogy tobb, mint egy evig lesz nalam, igy megerte a hivatalos forras. Alapesetben en is inkabb veszek GSM boltbol, de a hosszutav miatt, most igy nem bantam meg a dontesem
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
-
nederlanden
senior tag
válasz kchris78 #174864 üzenetére
Nem mindenkinek ugyanaz a “megteheti”!En pl ugy gondolom,h mondjuk 2-3-4mill. keszpenzel redlekezok inkabb a nem tethetik meg kategoriaba tartoznak.Ahhoz,h vki kozel fel mill.-ert hasznalhasson nap mint nap egy mobilt,velemenyem szerint min.tizen mill.+sajat haz/autoval kell rendelkezzen.,masok meg megveszik az utolso milliojukbol is az ikszet.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
hemaka
nagyúr
válasz Hardver Arc #174860 üzenetére
NSA lesz az a CIA. LoL
-
B-L-A-C-K
titán
Na kész a kis a teszt videóm iPhone X-szel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #174868 üzenetére
Mivel? Mint pap g...-vel?
-
nederlanden
senior tag
😆ok csak vicc volt...,nekem ez a nésszázzezer már nagyon gáz.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
30z.Samu
félisten
válasz nederlanden #174865 üzenetére
Valaki képes felvenni hitelt is, hogy a legújabb telefonnal tudjon villogni, aztán rágja a küszöböt a törlesztő miatt. Na ez a gáz...
Sic Parvis Magna
-
nederlanden
senior tag
válasz 30z.Samu #174871 üzenetére
Olyat csak tizeneveseknel tudok elkepzelni.
De,h egy felnott csalados embertol nem normalis 400ezerert telefont venni mondjuk havi 2-300ezres fizetesbol nulla tartalekkal,az tuti.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #174870 üzenetére
Nekem is, de ezzel kapcsolatban már leírtam 5x a véleményem.
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #174873 üzenetére
Meg annyit,h nem tudom az orszag mas reszein hogyan alakult ki ezzel kapcsolatban a "felfogas" az utobbi evekben,de ezen a reszen tulzas nelkul irto ciki mar egy 400e forintos iphone x-et vagy 300e forintos i8p-t elorantani mondjuk 35--40evesen,atlagos v az alatti eletszinvonal mellett.
-
FIREBLADE78
addikt
Na megvan az iksz. Lehet kérdezni. Válasz nem garantàlt
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
K1nG HuNp
őstag
válasz FIREBLADE78 #174875 üzenetére
Mennyiért adod a 6st?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
marlboromen
aktív tag
No 8 ev droidozas utan megvan az i8... Azert nem rossz kis kis szerkezet ez.
-
vasi89
addikt
válasz B-L-A-C-K #174867 üzenetére
Korrekt teszt. Mondjuk az antutu értéke régen hiteltelen számomra de igazából ami különbség van az szerintem nem érezhető különösebben egyenlőre. Aztán majd jövőre az ios12 ami 3gbra lesz optimalizálva igazából az oled kijelző sem győzött meg túlságosan de ha galaxy s8 árban lenne lehet h én is valtanék de így szerintem 1-2 évre áttérek androidra aztán addig lemegy az X ára vagy kijön egy olcsóbb verzió ugyan ekkora kijelzővel.
-
kchris78
veterán
válasz nederlanden #174865 üzenetére
Ez szerintem nem ennyire ilyen egyertelmu legalabbis nem igy. Ez akkor stimmel inkabb szerintem ha az X-et abszolut csak egy telefonnak hasznalja az ember mindenfele kulonosebb figyelem nelkul -mi ebbe nem tartozunk bele. En az autos temanak nem szentelek abszolut figyelmet mert nem hasznalom naponta csak videki utazasra.. Igy nem is vettem draga autot. Az en maganvelemenyem az hogy sokan fikazhatnak arra aki X-et vesz, kozben akar tobb mint egy uj X arat is elamortizalodja konnyen az autoja... Kinek mi fontos. A lenyeg szerintem ha kiosztjuk a havi koltseget ezeknek a dolgoknak akkor pariban legyen a bevetellel (az egyeb kiadasokkal es hosszu tavu tervekkel egyutt). Az utolso millioval egyetertek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #174874 üzenetére
Én szemszögemből leírom...
Közel 400 ezret megér? Persze hogy nem, a patika állapotú i7-emre több mint 200 ezret fizetek rá, ami elég vicces. Viszont már 3 éve ugyan úgy néz ki az iPhone, kellett már az újdonság, ezért rászántam most ezt a pénzt. Van aki új kocsit vesz és pár év alatt milliókat bukik rajta, van aki elbulizza, elissza az árát elég hamar, és még sorolhatnám, én amiket felsoroltam egyiket se űzöm...Rengeteg iPhone-om volt már, 95% használtan vettem őket jó áron, így nagyját nyereséggel adtam el, vagy minimális bukóval, szóval nem az van hogy szórom a pénzt telefonokra, de itt most az árát lenyeltem, és ha bukok rajta 100 ezret nem érdekel. Viszont ha azt nézzük egy i8-nál is 1 év múlva hasonló lesz a bukó mint ennél (vagy itt kevesebb), csak a belefektetett pénz több, szóval az hogy lerakva, vagy ebbe áll engem túlzottan nem érdekel...
Szóval nekem nem azért kellett amit te hangsúlyozol hogy vagánykodjak vele, nyakba akasztóval hordjam meg az aláírásomba kiírjam hogy nekem ájfónxem van.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigdady #174884 üzenetére
Azt hittem fikázol... Mondjuk ezt a hülye is tudja ennyi ráfizetést egy évekig tökéletesen használható i7-re kiadni hülyeség...De ha belegondolok tényleg még hülyeségebb dolgokra elköltik úgy hogy észre se veszik...Na mind1 nem akarom én megmagyarázni jó vétel volt ennyiért, mert úgyse tudom...
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz nederlanden #174872 üzenetére
Pedig sajnos van a felnőttek között is, ismerek is egyet-kettőt. Sose tudtam őket megérteni, pár hónap alatt össze tudná gyűjteni rá a pénzt és nincs rajta teher. De nem, neki azonnal kell és megveszi hitelre, amit nyög X ideig és mire kifizette ott tart hogy már csak a töredékét éri annak, amit kidobott rá + ugye a kamat stb.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
B-L-A-C-K
titán
válasz 30z.Samu #174887 üzenetére
Azért sok helyen kamatmentes hitel van, és azért nem hülyeség, most egybe kiadni 400 ezret, vagy havi 10-15 ezresével amit úgymond sokan észre se vesznek nem mind1. Én se vagyok ennek a híve, de azért nem annyira hülyeség. Akkor van baj mikor Pistike 80 ezret keres, és kihozza részletre.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
-
tepenzed
őstag
srácok a telefonom miért altatja a wifi módot? hiába hagyom esténként úgy, az értesítések csak akkor jönnek meg, ha meglesem a telót, gondolom addig valamiért inaktivitás miatt kikapcsolja a wifit este. Ezt hol lehet kikapcsolni? Szerintem 10.3-on nem volt ilyen
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kchris78 #174895 üzenetére
Ha hűségre vetted le kell járnia, és utána be kell menni egy Vodához és kérvényezni, de ezt csak az tudja aki nevén volt a készülék. Ha viszont teljes áron lett véve feltöltőkártyásan, akkor ahogy aktiválódott a kártya, és 1x felett töltve utána egyből igényelheted a függetlenítését. A függetlenítés nem tudom hány nap, régen ~10 volt, apple felé jelzik, kapsz majd értesítést, iTunes-ra rá kell dugni a telefont, és független lesz, már nem emlékszem azon belül mit kell csinálni, de leírják.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Megőrjít, hogy belépve a kamerába majdnem mindig live photo módban van. Nem győzöm kikapcsolgatni. A beállításokban hiába van bekapcsolva az a funkció, hogy őrizze meg a kamera beállításait.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
B-L-A-C-K
titán
Csináltam egy kis egyszerű fólia felrakást kezdőknek: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest