- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryori
senior tag
válasz Tibee86 #113938 üzenetére
Nem arról volt szó hogy ne fejlesszen az Apple, hanem hogy megvegye e a 6-os iPhone-t vagy várjon a 6S-re?
Ha nem akar 4K-ba felvenni, és elég neki a 3000-es (8MPX) felbontás, mert nem szerkeszteni kell a kép, (esetleg mobilon filterek, ilyesmi, nagyfelbontást nem igénylő szerkesztések) Akkor nyugodtan megveheti a 6/+ -t is mivel ezek is tökéletesek, és hosszú életűek, nem mindenkinek van 4K kijelzője/TV-je, és nem mindenki igényli a 150Megapixeles képeket.Másnak ha az az igénye hogy neki nagyobb felbontásban kell kép, 4K ban akar felvenni hogy a 4K megjelenítőjén jól nézzen ki az iPhone felvétel, akkor ott a 6S, biztos nagyon jó lesz.
Csak ha épp neki nics 4K és nagyobb képfelbontási igénye, akkor vegyen most, hiszen 4K még egy jó idő mire elterjed, meg amúgy is.. nem elég egy szép fullHD? de hát, mások az igényekDe meglátjuk milyen lesz a 6S, én biztos nem várnék rá, nem tudi mikor jelenik meg itthon.... elég sok idő is lehet. és 4K felvétel és nagyobb felbontás nem érint.
Valami erősebb aluminium házat is említettek, jól hangzik. jobban bírja majd a strapát
Jó kis váltás lesz majd úgy 2-3 év múlva ha csak addig nem jön ki az iPhone 7 (+?) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz madgie #113958 üzenetére
Eppen a minap volt rola szo, hogy jo lenne egy program, amivel vissza lehetne venni a video felbontasat 720p- re, mert az is boven eleg.
En pl. G2-vel mindig 4k-ban rogzitettem, mert "lebutitva" (kisebb felbontossal visszanezve) is nekem valhogy szebbenk tunt.
Nem tudom mi ennek az oka, lehet csak tudat alatti...
Viszont ahhoz tarhely is kell am, es jocskan korlatozzak is jelenleg a video hosszat.
Azt akartam ezzel kinyogni, hogy van aki szereti kihasznalni a lehetoseget a telefonnak, van akinek eleg a fentebb emlitett gyengebb minoseg is.
Ettol fuggetlenul a telefonok jo ideig nem fogjak tudni szerintem azt, amit egy kozepes minosegu fotozasra/videokeszitesre kitalalt es kivitelezett eszkoz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Daniel0723
csendes tag
-
vasi89
addikt
válasz Daniel0723 #113962 üzenetére
Ez nem működött nekem se. Én egy külső programmal megvágom a zenét aztán átkonvertálom m4r-be. Neten vannak konverterek, célra megfelelnek. Aztán miután átkonvertáltad és elindítod a zenét akkor az itunes már automatikusan hozzáadja a csengőhangokhoz.
-
KOHO
senior tag
válasz vasi89 #113963 üzenetére
audiko.net , ide felmész, feltöltöd a zenédet, beállítod a kívánt 30 másodpercet, letöltöd, beszinkronizálod és kész!
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
senior tag
Sziasztok!
Hova érdemes most bp-en vinni garanciális gyári független iphone-t garanciális hiba miatt javíttatni?Köszönöm
-
csab2
veterán
válasz Gsx-rr #113792 üzenetére
Ezt értem, csak az az érdekes, hogy Mac-ről eleve nem tudtam neki iMessage-et küldeni, illetve Facetime-on hívni, mert a Mac-en a névjegyzékben már nem voltak ott ezek a funkciók. IPhone-on viszont még igen, csak természetesen nem működtek. De még ott voltak az ikonok.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
Ragnar95
félisten
-
KOHO
senior tag
válasz Daniel0723 #113971 üzenetére
Audiko.net még egyszer leírom! Ide felmész, feltöltöd a zenédet, beállítod a csúszkával a 30 másodpercet, beszinkronizálod az itunes-al és kész! Nekem minden csengőhangom itt lett készítve! Itt nem kell semmiféle konvertálás.. Ez miért nem jó neked?
[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
-
Daniel0723
csendes tag
Valaki használ ilyen üvegfóliát az almáján?(lent)
Arra lennék kíváncsi,hogy mennyire vastagítja a telefont a gyakorlatban,zavaró-e esetleg?https://www.youtube.com/watch?v=VzRH_Pel0HE
Apple iPhone 6 Gold
-
Ragnar95
félisten
válasz Daniel0723 #113979 üzenetére
A 0,33mm-es elég vastag, de amúgy csak a home gombnál tud zavaró lenni.
Viszont mostmár vannak 0,15-0,2mm-esek is, azok nem zavaróan vastagok, ráadásul ebayről jóáron beszerezhetők, így azokat bátran tudom ajánlani, nekem is 0,2-es van. Meg is érett az enyém a cserére, a sarkainál letört kicsit, miután leejtettem a telefont.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
phedi77
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a férjemmel együtt azonos Apple ID-t használunk és egy ideje az ő híváslistáját felhozza az én híváslistámban. Fordítva nem - nála nem jelennek meg az én hívásaim.
FaceTime kikapcsolva van mindkét készüléken és azon belül az iPhone hívások is.
Hogy tudnám ezt mégis megszüntetni?
Mindkét telefonon a legfrissebb iOS fut.Előre is köszönöm!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz phedi77 #113985 üzenetére
Ne használjatok közös ID-t, és tutira nem lesznek ilyen gondok. Szerintem rajtatok kívül senki nem használja így a fórumban (ami totál érthető is), ezért kétlem, hogy erre bárki tudna megoldást mondani. Ha a megvásárolt alkalmazások miatt használtok közös ID-t, az megosztható külön ID-ra is a Family Sharinggel. Más indokot meg elképzelni sem tudok, hogy minek van így.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Hogy lehet a beállítások menüben előhozni a carrier settings menüpontot?
Ehhez valami külön tesztkészülék kell? Vagy teszt készüléket kell valahogy csinálni a telefonból?
Olyan finomságokat láttam az itteni telefonokban. Van kettő tesztelefonként nálunk. Mindenféle logolási beállítás, cpu activity, sávokat is meg lehet jelölni, melyeket használja, stb.
Csináltam screenshotokat is, de airdropon egyszerűen képtelen átküldeni a saját telefonomra.
[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok! 5S-en probalta mar valaki az iOS9 betat? Nalam tobbszor is befagynak appok vagy osszeomlanak, a siri-bol van hogy nem tudok kilepni egy ideig es ha keresesre megyek bal oldalt akkor van hogy feljebb van mint kene.
-
Ragnar95
félisten
válasz Daniel0723 #113982 üzenetére
Nem véd kevésbé ettől még, nem nagyon tudok akkora ütést elképzelni, ami nem csak az üvegfóliát törné be, hanem a kijelzőt is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bandy13
aktív tag
Hali
Iphone 4s készülékem van. Olyan probléma lenne (így vettem ), hogy nem lehet pl zenét lejátszani rajta azaz pontosítok le lehet csak hangot nem ad ki. Olyan mintha dokkolóra lenne csatlakoztatva. Még amikor vettem ha ráfújtam a csatlakozó részére akkor jó volt kb 5-10sec ig utána újból mintha dokkolóra lenne csatlakoztatva.
A mai nap jött meg a csatlakozó ajzat meg hozzá a szalagkábel ahogy kell.. Kicseréltem de a hiba fennmaradt. Az alaplapi csatlakozást is megtisztítottam úgy ahogy hátha ott maradt valami lerakódás de nem. A hiba fenn áll. Kinek milyen észrevétele lenne ?
Előre is köszönet minden hozzászólásért!!
Üdv! András -
Noxy
veterán
válasz bandy13 #113998 üzenetére
Ha mindent jól csináltál, akkor csak az Audio IC csere marad. Lehet hogy ennek a hibája miatt tök feleslegesen cserélted ki a dok.. aljzatot meg a kábelt.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...