- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Danny750 #31079 üzenetére
Ha nem hardveres gond, miért nem csinálod azt, amit mondtam? Ha szoftveres, miért alternatív megoldást keresel? Minden, ami nem hardveres eredetű, az orvosolható. Miért nem erre keresel megoldást? Elég logikátlan, hogy azt mondod, nem hardveres gondról van szó, mégsem a tényleges gondot akarod megoldani, hanem kerülőutat keresel.
eszgé100!
A kettő egy és ugyanaz. Ugyanazt a garanciát kapod rá, mint addig.
-
manchester85
veterán
válasz
Danny750 #31074 üzenetére
"Viszont nem nagyon akartok segìreni, pedig erre van a topic...."
Már miért ne akarnánk? De ha te kijelented, hogy nem lehet elhúzni a csúszkát, akkor nem az a megoldás, hogy hogyan lehet home gombbal felvenni... Ez egy szakmai topik, most ha az egész érintőkijelző nem működik, akkor találjunk arra megoldást, hogy hogyan lehet érintőkijelző nélkül használni? Próbálj meg egy restore-t, de ha 2G-d van, akkor megint függetlenítened kell. Ez mondjuk 2G-nél nem jelent problémát. Esetleg hosszan nyomd le a home+powert, amíg meg nem jelenik az alma, és újra nem indul. Hátha megoldja. Ha semmilyen szoftveres "takarítás" nem hoz megoldást a feloldásra, akkor valamilyen hardveres gond van.
"Ès mivel lehet a gond? Mert ha feloldom minden hibátlanúl működik! Fel is lehet venni ,hìvni is lehet meg minden ezèrt nem èrtem!"
Hát ezt én se értem. Nem az volt a gond, hogy nem tudod normálisan felvenni a csúszkával? Nem vagyunk iPhone szerelők (én biztos nem), ezért is mondtam, hogy akkor keress meg egy szervizt.
Misi1979!
Úh, ez mennyire biztos infó? Mert akkor nagyon nem mind1, mikor viszi vissza az ember.
szerk:
Nem baj, ez is valami, kösz.
Akkor ennek jobban utána kell járnom, mert én is élni szeretnék vele.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest